Třinec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.) | Vsetín – Jihlava 7:0 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:8 (kon.) | Sparta – Slavia 3:2 (po s.n.) | Liberec – Písek 6:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (3:0, 1:2, 2:0)
IHC Králové Písek
Sobota 25.09.2010, 18:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Liberečtí přidali ve třetí části další dvě branky a doklouzali se pro vcelku pohodlně vítězství. Děkuji za pozornost. (20:27:54)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    V samém závěru celého střetnutí se propracoval k tvrdé střele Jirků, severočeský brankář však kotouč vyslaný z jeho hole pohodlně utlumil na hrudi.
     
    58:35
    Adam Dlouhý dostává posléze menší trest za sekání.
     
    58:18
    Psota ve středním pásmu poslal přesnou přihrávku rozjetému Dlouhému, ten svým pokusem rozezvučel pouze mantinel za píseckou klecí.
     
    56:54
    David Bernard nyní pobavil všechny přítomné svoji kličkovanou, když se elegantně zbavil hned několika soupeřů v modrobílých dresech, avšak finální střela mu nesedla.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění Písku, po vhazování před Havelkou vystřelil nebezpečně. Plutnar, hostující strážce svatyně dokázal včas uzavřít mezírku mezi svými betony.
     
    52:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    Modrobílí udeřili při vlastním oslabení, do samostatného úniku se dostal ADAM DLOUHÝ a svůj nájezd dokázal s přehledem proměnit. - 6:2. Bez asistence.
     
    52:25
    Hostující nápor vygradoval ve vyloučení libereckého hokejisty, menší trest dostává Jandejsek.
     
    51:31
    Písek nyní roztáčí před Sobotkou velký kolotoč. V dobré pozici se ocitl Krcho, ale jeho pokus dokázala domácí obrana na poslední chvíli zblokovat, následně se svižně obtočil kolem severočeské svatyně Vlček, domácí gólman se stihl rychle přemístit.
     
    50:04
    Hostující mladíci mají nyní puk častěji na svých hokejkách, avšak nedaří se jim pokořit pozorně bránícího soupeře. Tygři si svůj vysoký náskok pohodlně hlídají.
     
    49:15
    Reiniš se opřel do kotouče z levého kruhu a jen těsně minul levou tyč severočeské svatyně, posléze vypálil také Šmejkal. Sobotka úspěšně zasáhl.
     
    47:55
    Další icing Liberce, vhazuje se před Sobotkou.
     
    47:16
    Liberecký muž s maskou si o chvilku později připisuje další úspěšný zákrok, tentokrát pohodlně lapil nahození Bernarda od modré čáry.
     
    46:45
    Větší šanci si ovšem hned vzápětí vypracoval Záhora, který si počkal na odražený kotouč před brankovištěm. Sobotka ale mezírku u své tyčky dokázal utěsnit.
     
    46:01
    Vlček hýřil aktivitou před severočeskou brankou, Bílí Tygři následně raději odpálili černou pryž přes všechny čáry - zakázané uvolnění.
     
    44:54
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách, hned vzápětí jde odpykat svůj prohřešek také hostující Ciboch - hákování.
     
    44:51
    Za faul loktem dostává dvě minuty domácí Beránek.
     
    44:04
    Bernard se prohnal podél levého mantinelu a svižnou střelou se snažil překvapit Sobotku, ten byl však připraven a černou pryž uschoval v lapačce.
     
    41:43
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři využívají přesilovou hru, Plutnar se zmocnil puku na modré čáře, vystřelil na branku a směr jeho střely změnil těsně před Havelkou dobře postavený JOSEF MIKYSKA. - 5:2. Asistence: Michal Plutnar.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Psota (Jandejsek), 17. Kouba (Knap, Plutnar), 19. Mikyska (Dlouhý), 40. Dlouhý (Mikyska), 42. Mikyska (Plutnar), 53. Dlouhý - 26. Reiniš (Paukner), 39. Bernard


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Skřebský) - Mrázek, Jandejsek, Bednárik, Najman, Beránek, Plutnar, Pálek, Klíma, Beníšek, Knap, Mikyska, Dlouhý, Psota, Špakov, Kouba, Langhammer, Žďárský, Urban, Procházka.


    IHC Králové Písek: Havelec (Havelka) - Jirků, Lejsek, Turek, Švanda, Janásek, Bernard, Vlček, Paukner J., Krcho, Záhora, Ciboch, Vlk, Paukner F., Vejda, Fleg, Šmejkal, Reiniš.
    ocianews.com