Třinec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.) | Vsetín – Jihlava 7:0 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:8 (kon.) | Sparta – Slavia 3:2 (po s.n.) | Liberec – Písek 6:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (3:0, 1:2, 2:0)
IHC Králové Písek
Sobota 25.09.2010, 18:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:58
    Liberec právě vstřelil branku!

    Modrobílí udeřili při vlastním oslabení, do samostatného úniku se dostal ADAM DLOUHÝ a svůj nájezd dokázal s přehledem proměnit. - 6:2. Bez asistence.
     
    41:43
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři využívají přesilovou hru, Plutnar se zmocnil puku na modré čáře, vystřelil na branku a směr jeho střely změnil těsně před Havelkou dobře postavený JOSEF MIKYSKA. - 5:2. Asistence: Michal Plutnar.
     
    39:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočečtí mladící ovšem dokázali skórovat hned vzápětí. Mikyska vybojoval puk v rohu hřiště, poslal jej před brankoviště, odkud přesně vypálil ADAM DLOUHÝ - 4:2. Asistence: Josef Mikyska.
     
    38:30
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté však vzápětí útočné pásmo znovu získali a radují se z branky! Odražený kotouč získal na levém kruhu volný DAVID BERNARD, který tvrdou ranou propálil Sobotku. Puk se ještě otřel o břevno a zaplul do sítě. - 3:2. Bez asistence.
     
    25:08
    Písek právě vstřelil branku!

    Liberečtí trestuhodně zachybovali při vlastní rozehrávce, což hosté dokázali potrestat. Nepřesnou přihrávku před Sobotkou zachytil Paukner, který vybídl k zakončení volného KEVINA REINIŠE - 3:1. Asistence: Jan Paukner.
     
    18:44
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři se ale vzápětí prosazují potřetí. Mikyska nejprve vypálil z úhlu na brankáře, jenže ten jeho pokus dokázal odrazit. Následně se puku ujal Dlouhý, který vybídl JOSEFA MIKYSKU k opakovanému pokusu. Nyní se již liberecký forvard nemýlil - 2:0. Asistence: Adam Dlouhý.
     
    16:10
    Liberec právě vstřelil branku!

    Nejprve se zmocnil puku Urban a snažil se zakončit individuálně, Havelec byl připraven. Vzápětí se však hracího předmětu zmocnil Knap, jenž nalezl dokonalou přihrávkou na hranici brankoviště volného JANA KOUBU, pro něhož nebyl problém skórovat - 2:0. Asistence: David Knap, Michal Plutnar.
     
    6:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši ale vzápětí předvedli svižnou útočnou akci a dostávají se do vedení. Jandejsek nalezl na modré čáře volného MATĚJE PSOTU, který nic nevymýšlel a z vrcholu kruhu propálil brankáře - 1:0. Asistence: Adam Jandejsek.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Psota (Jandejsek), 17. Kouba (Knap, Plutnar), 19. Mikyska (Dlouhý), 40. Dlouhý (Mikyska), 42. Mikyska (Plutnar), 53. Dlouhý - 26. Reiniš (Paukner), 39. Bernard


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Skřebský) - Mrázek, Jandejsek, Bednárik, Najman, Beránek, Plutnar, Pálek, Klíma, Beníšek, Knap, Mikyska, Dlouhý, Psota, Špakov, Kouba, Langhammer, Žďárský, Urban, Procházka.


    IHC Králové Písek: Havelec (Havelka) - Jirků, Lejsek, Turek, Švanda, Janásek, Bernard, Vlček, Paukner J., Krcho, Záhora, Ciboch, Vlk, Paukner F., Vejda, Fleg, Šmejkal, Reiniš.
    thejrc.org