Třinec – K. Vary 2:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 5:3 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Opava – Slavia 2:5 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 6:1 (kon.)
Havířov – Plzeň 1:2 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Kladno 2:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 15.10.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Havlíčkův Brod doslova vydřel v nádherném a vyrovnaném duelu, který byl velmi důležitý v bojo o záchranu, tříbodové vítězství v poměru 2:1. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. (19:52:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Již se hraje s plným počtem hráčů na obvou stranách. rebelůlm se zatím daří držet hru co n ejdál od gólmana Krcha, v bezpečí u kladenské brnaky, kde se hosté nemohou dostat k puku.
     
    58:11
    M. Novák dorážel po povedeném přiťuknutí z bezprostřední blízkosti bekhendem jen do Ilašenkových betonů. Byl však v těžké situaci, když měl na zakončení mimimum času a prostoru.
     
    57:17
    Havlíčkov Brod se zatím v nabídnuté přesilovce hodně trápí. Kladenská defenzíva v čele s gólmanem Ilašenkem, jenž má však minimum práce, úspěšně brání.
     
    56:16
    Rebelové si vynutili enormní tlak a gólman Ilašenko mu s vypětím všech sil úspěšně vzdoroval. Především při sérii dorážek z bezprostřední blízkosti musel vynaložit pořádné úsilí, aby brodští útočníci nedostrkali kotouč za jeho záda. Po odpískání je vyloučen Tomáš (KLA) za zdržování hry.
     
    55:21
    Po nádherné a přesné nahrávce se ocitl úplně sám před kladenskou brankou Zohorna, tísněn zezadu protihráčem však nepřekonal gólmana Ilašenka, když nasměroval kotouč těsně vedle.
     
    53:57
    Hraje se především ve středním pásmu, kde sledujeme časté a urputné souboje o kotouč. Z nich vycházejí úspěšně spíše domácí hráči, jimž se daří držet hru daleko od svého brankáře Krcha a tato situace jim za současného stavu plně hraje do karet. .
     
    51:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Krásná akce z havlíčkobrodské dílny končí gólem, jenž vrací bojovníkům z Kotliny těsné vedení. Martin Hadrava přiťukl z rohu kladenského pásma puk mezi bruslemi obránce na hůl HYNKA ZOHORNY, jenž si sjel před gólmana Ilašenka, kterého si elegantní kličkou položil na led a bekhendem z hranice brankoviště poslal puk přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Martin Hadrava.
     
    50:23
    Nejdříve vychytal Davidovu tvrdou ránu od modré čáry po ledě lapačkou gólman Krch, záhy pálil po krásné přihrávce z mezikuží Szilva, jenž se uvolnil a podél těla gólmana Ilašenka nasměroval puk jen do jeho lapačky.
     
    49:10
    Havel se uvolnil na pravé straně, ale jeho střele scházela trochu větší přesnost, když z pravého kruhu skončil puk kousek vedle kladenské branky.
     
    48:54
    Brodští mlaíci se ne chvíli usadili v útočnénm pásmu a vyprodukovali jednu nebezpečnou ránu, když odražený puk na vrcholu kruhů poslal Ondráček těsně vedle levé tyčky.
     
    47:59
    Vyšín si vybruslil do pravého kruhu a následnou tvrdou ranou k bližší tyčce našel jen Krchovu připravenou náruč.
     
    46:23
    Po tvrdé Tomášově ráně od modré čáry zasáhl betonem gólman Krch, jenž vyrazil puk vedle sebe k Doskočilovi, jehož dorážku zblízka rovněž zlikvidoval. Kladenský forvard poté ještě hledal nahrávkou na druhou stranu volného spoluhráče, jenže přihrál jen na hole Rebelů.
     
    45:03
    Domácí mladíci zvládli důležité vhazování v obranném pásmu a vyhodili puk až do útočného pásma, kde se ho posléze zmocnil urostlý bek Ambrož a tvrdou ranou od modré čáry zazvonil na horní tyčku Ilašenokovy svatyně.
     
    44:55
    U mantinelu byl tvrdě atakován obránce David a po odpískání udělil rozhodčí dvouminutový trest J. Milfaitovi (HBR) za vražení na hrazení.
     
    44:32
    Rebelové jsou stále mnohem aktivnější, soupeřova obrana má s jejich rychlým pohybem a střelbou prakticky ze všech možných pozic plné ruce práce.
     
    42:45
    Tak tohle byl opravdu nápor na gólmana, který se jen tak nevidí. Gólman Ilašenko měl plné ruce práce, když nejdříve vyrazil nepříjemnou střelu od modré čáry, vzápětí si poradil i s Ondráčkovou dorážkou zblízka a pomohlo mu i štěstí, když havlíčkobrodký útočník odražený puk neusměrnil ze vzduchu za brankovu čáru. Následnou spršku dalších dělovek od modré čáry opět zlikvidoval pozorný kladenský brankář.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Zohorna (Hadrava), 52. Zohorna (Hadrava) - 22. Medřický (Hybner, Kalaščák)


    BK Havlíčkův Brod:
    Rytíři Kladno:
    thejrc.org