Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:4 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:4 (kon.)
Litvínov – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kometa Brno – Slavia 1:2 (po s.n.)
Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:4 (2:2, 0:2, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 19.10.2010, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě nevzdávají! IVAN RACHŮNEK se akorát vrátil z trestné lavice a šikovně tečoval Galvasovu střelu mezi Mazancovy betony. Asistence: Lukáš Galvas.
     
    37:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzenští odskakují domácím už na rozdíl dvou branek. PETR SÝKORA napřáhl tvrdý pokus, který se štěsím doskákal za Dubova záda. Asistence: Kovář, Heřman.
     
    36:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni nakonec využívají přesilovou hru. Po přihrávce Martina Straky propálil vše co mu stálo v cestě JIŘÍ HANZLÍK. Asistence:Vlasák, Straka.
     
    11:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! Plzenští tak dlouho kroužili s kotoučem na hokejkách, až se prosadil po přihrávce Petra Sýkory JAN KOVÁŘ. Asistence: Petr Sýkora.
     
    5:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dnes to vypadá, že bude padat hodně branek. Po krásné akci domácích se po přihrávce Tomáše Linharta prosazuje dnes už podruhé kapitán Zlína, JAROSLAV BALAŠTÍK. Asistence: Tomáš Linhart.
     
    2:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To se dějí věci! Hosté zareagovali na inkasovaný gól nejlepším možným způsobem. Martin Straka vybojoval kotouč v rohu kluziště, který poté nasměroval na hůl TOMÁŠE FROLA, který přesnou ranou překonal Dubu. Asistence: Straka, Vlasák.
     
    2:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Brankář Plzně Mazanec si ani nesáhl na kotouč a už jej musí lovit ze své sítě. Kapitán Zlína JAROSLAV BALAŠTÍK poprvé překonává hostujícího brankáře. Asistence: Linhart, Leška.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 3. Balaštík (Linhart, Leška), 6. Balaštík (Linhart), 47. Rachůnek (Galvas) - 3. Frolo (Straka, Vlasák), 12. Kovář (Sýkora), 37. Hanzlík (Vlasák, Straka), 38. Sýkora (Kovář, Heřman)


    Berani Zlín: Duba - Hamrlík, Linhart, Švrček, Galvas, Grof, Řezníček, Míka, Lučka - Balaštík, Leška, Sivák - Důras, Tomáš Sýkora, Ivan Rachůnek - Kubiš, Roman Vlach, F. Čech - Holík, Balán, Finsterle.
    HC Škoda Plzeň: Mazanec - J. Jeřábek, Jiří Hanzlík, St. Pierre, Modrý, Benák, Dresler, Frolo - Dvořák, Straka, Vlasák - Petr Sýkora, Jan Kovář, Jan Heřman - Lammers, Martin Heřman, Johnson - Stránský, Vostřák, Tomáš Rachůnek.

    Rozhodčí: Husička, Polák - Bryška, Novák

    Diváci: 4141
    thejrc.org