Havlíčkův Brod – Liberec 3:2 (po pr.) | Chomutov – Litvínov 6:7 (po pr.) | Havířov – Olomouc 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0.)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 21.11.2010, 10:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Rebelové si nakonec připsali i bonusový bod a vítězí 3:2 po prodloužení. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek víkendu. (12:38:36)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je rozhodunuto, Havlíčkův Brod dokonal senzační obrat. Ondřej Beránek pořádně pozlobil libereckou obranu a na konci individuální akce zazvonil zblízka na pravou Skřebského tyčku, od níž se puk odrazil přesně na hůl osamoceného RADIMA ZOHORNY, který zblízka dorazil puk do prázdné brány! Asistence: Ondřej Beránek.
     
    V základní hrací době se o vítězi dnešního duelu nerozhodlo, po krátké přestávce proto přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Brankář Vaněček teď podržel svůj tým, když po vyražené střele z levého kruhu pomalu klouzal puk za jeho záda, ale všiml si toho v pravý čas a kotouč zalehl ještě dříve, než mohl přejet brankovou čáru.
     
    59:43
    Havlíčkův Brod stále udává tempo hry a snaží se protlačit do zakončení. Liberecká defenzíva však pracuje spolehlivě a bez nedovolených zákroků, které ji stály inkasovanou branku na 2:2.
     
    59:05
    Havlíčkobrodská přesilovka i nadále pokračuje, ale hostům se daří držet hru v uctivé vzdálenosti od nebezpečného prostoru u Skřebského brány.
     
    58:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Libereckým hráčům se podařilo dvakrát vyhodit puk z obranného pásma, ale nakonec mu to nebylo nic platné. V útočném pásmu našel z levého kruhu Daniel Vosyka krásnou přihrávkou ONDŘEJE HLÍDKA, jenž zblízka zametl puk do odkryté brány! Asistence: Daniel Vosyka.
     
    57:37
    Domácí drží hru v přesilovkových poziciích a hledají si ideální pozici pro ohrožení gólmana Skřebského. Zatím neúspěšně, liberecký blok se pohybuje v obranném pásmu dobře.
     
    57:13
    Mladí Rebelové jsou při chuti a vycítili šanci na srovnání nepříznivého stavu. Liberec jim k tomu výrazně pomohl, když fauloval a na trestnou lavici chtě nechtě usedají hned dva liberečtí hráči. Vyloučeni jsou Belovič (LIB) za hrubost a Arlt (LIB) za podražení. Havlíčkův Brod hraje přesilovku 5 na 3.
     
    56:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nepřesnou nahrávku Jana Krajcigra zachytil ve středním pásmu u pravého mantinelu RADIM ZOHORNA, prosmýkl se kolem protihráče až do útočného psáma, kde zkusil štěstí střelou z ostrého úhlu a zaskočil gólmana Skřebského, jemuž puk propadl puk podél těla k bližší tyčce! Asistence: Jan krajcigr.
     
    55:06
    Liberec je už v plném počtu hráčů na ledové ploše a ubránění dvouminutového oslabení mu nedalo ani mnoho práce, protože Rebelům se přesilovka vůbec nepovedla, gólman Skřebský měl totiž minimum práce.
     
    54:37
    Severočeským mladíkům se podařilo vyhodit puk až do útočného pásma a hru poté zdrželi v uctivé vzdálenosti od hájemství svého brankáře Skřebského.
     
    54:00
    Domácí se při kombinaci v útočném pásmu dostali s pukem už za útočnou modrou čáru do středního pásma a rozhodčí odpískal jejich postavení mimo hru.
     
    53:43
    Mladí Rebelvé drží hru v útočném pásmu a z přesilovkových pozic si hledají cestu k ohrožení gólmana Skřebského zatím neúspěšně, liberecká obrana je do zakončení nepouští.
     
    53:06
    Zohorna se ujal ve středním pásmu puku, nabral rychlost a snažil se protáhnout kolem libereckého beka až do zakončení, což se mu povedlo, ale zblízka pálil bekhendem těsně vedle Skřebského svatyně. Byl však faulován a rozhodčí vyloučil Beloviče (LIB) za krosček.
     
    51:38
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu. Při Krajhanzlovu návratu zpět na hřiště na sebe upozornil tvrdou střelou z vrcholu kruhů Zacha, jenže prověřil jen pevnost Vaněčkových betonů. Pokračuje se ve hře 5 na 5.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 57. Zohorna (Krajcigr), 59. Hlídek (Vosyka), 61. Zohorna (Beránek) - 20. Belovič (Zacha, Simandl), 47. Svoboda (Heřmánek, Gecko)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Bílí Tygři Liberec:
    bahis siteleri