Vítkovice – Liberec 5:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:5 (kon.) | Sparta – Zlín 0:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 23.11.2010, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. První třetina se ukázala jako třetinou rozhodující. Hosté si v ní vypracovali tříbrankový náskok a prakticky od druhé třetiny koncentrovaným výkonem šli za vítězstvím v čele s velmi dobře chytajícím Lukášem Mensatorem. Ten si připsal fantastických 47 zásahů čímž dovedl hosty ke třem bodům. Pro dnešek to je z ČEZ Areny všechno, nashledanou. V pátek domácí Eaton vyzve hosty z Kladna. (20:21:40)
     
    59:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí hráči dvakrát nepřesně zakládali útok a hosté zatloukají poslední a definitivní pátý hřebíček do domácí rakve. Do prázdné branky se i přes enormní úsilí domácích beků trefuje FRANTIŠEK SKLADANÝ. Asistence: Marek Melenovský a Milan Procházka.
     
    58:41
    Somík za brankou ztratil puk a jeden z hostů se pokusil o zakončení přes celé hřiště. Rána měla slušné parametry, ale ke smůle hostí se pouze odrazila od levé tyčky.
     
    58:18
    Druhé vyhození hostí v krátkém intervalu vrací hru zpátky před Mensatora. Vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    58:01
    Domácí to zkouší bez brankáře v šesti hráčích na ledové ploše.
     
    57:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Druhý Eatonu gól přichází pro domácí barvy pravděpodobně příliš pozdě. Špirko vyjel před branku vystřelil na Mensatora, který puk pouze ztlumil. ADAM PINEAULT však puk vyštrachal a zasouvá jej za ležícího brankáře hostů. Asistence: Rastislav Špirko.
     
    56:44
    Dnešnímu utkání přihlíží 7852 diváků.
     
    56:44
    Po ofsajdu domácích se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    54:40
    Mezeiovo odvážné sólo zakončil domácí zadák střelou z otočky mimo klec Mensatora.
     
    54:54
    Rákos se vřítil do třetiny, ale jeho následná rána končí nad brankou.
     
    54:06
    Energie již hraje v plném počtu.
     
    53:40
    Mensator odolal pár náznakům šancí a hosté následně vyhazují.
     
    52:48
    Kuriózní situace v ČEZ Areně. Mensator při posledním zákroku nevrátil puk, který se mu zamotal do výstroje. Po vhazování mu však kus černé gumy propadl do branky a domácí obecenstvo začlo slavit. Rozhodčí však pochopitelně přerušuje hru a přesilovka bude pokračovat stále za stavu 1:4 z pohledu domácích.
     
    52:39
    Kolář I. našel pěkně Koukala, který se již snažil vypálit, ale do cesty se mu postavila hora jménem Karol Sloboda, přes kterou nebylo možno vyslat střelecký pokus.
     
    52:06
    Přesilová hra pro domácí. Martin Parýzek dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    51:43
    Pineault se v úniku po pravém křídle dostal do zakončení, ale možná pro domácí škoda, že nenašel na druhé straně volného Rákose.
     
    50:25
    Klíma se dostával k puku, ale dobrým obranným zákrokem jej zastavuje jeden z mála domácích hráčů, kteří dnes působí dobrým dojmem a to bek Jan Kolář II.
     
    49:11
    Lukáš Radil se ve středním pásmu dostal k puku, povyjel si do útočné třetiny a vypálil. Hostující brankář jeho střelu viděl a tak ji v klidu lapil.
     
    48:49
    Hostům se nepovedla kombinace, a tak zhruba deset minut před koncem třetí třetiny vyhazují na zakázané uvolnění.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 40. Koukal, 58. Pineault (Špirko) - 2. Skladaný (Melenovský), 9. Pech (Zaťovič, Hruška), 20. Kumstát (Čutta, Dej), 35. Hruška (Pech), 60. Skladaný (Melenovský, Procházka)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) - Nakládal, Kaberle, Píša, Kočí, Jillson, Mezei, Kolář II - Kolář I, Koukal, Starý - Bartek, Zohorna, Pivko - Pineault, Špirko, Somík - Radil, Rákos, Buchtele - Cetkovský.

    Trenér: Josef Jandač

    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Nosek, Čutta, Sloboda, Gřegořek, Parýzek, Kokko, Dobroň - Kumstát, Skuhravý, Melenovský - D. Hruška, Pech, Zaťovič - Skladaný, Dej, M. Procházka - Hřebejk, Klíma, Sailer - Rohan.

    Trenéři: Antonín Stavjaňa, Václav Baďouček a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Homola, Polák - Bejček, Charvát

    Diváci: 7852
    bahis siteleri