Havířov – Jihlava 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Ústí n/L – Chomutov 7:8 (po pr.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:2 (po s.n.) | Vsetín – Olomouc 4:1 (kon.)
Třinec – Zlín 0:4 (kon.) | Liberec – Motor ČB 7:2 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:0 - 1:0.)
IHC Králové Písek
Sobota 27.11.2010, 13:15Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Fučík) - Pecen "A", Šulák, Pavlas, T. Dvořák, Kulhánek, Meloun, Wasserbauer "C", Kuchta, Křesťan, Špringl, Račanský "A", Hynek, Dundáček, Jelínek, Turek, Kozlík, Němec.

    IHC KOMTERM Písek:
    Havelec (Havelka) - Vlček "C", J. Paukner, Krcho, Záhora, Ciboch, Vlk, Jirků, Pícha, Lejsek "A", Hanus, Matiášek, F. Paukner, L. Turek "A", Švanda, Janásek, Vejda, Bernad, Chalupský, Reiniš.

    Rozhodčí:
    O. Hejduk - L. Budínský, P. Kotlík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:54
    Oba týmy do utkání naskočili s velkou chutí, ale ve vytvoření souvislejšího tlaku v soupeřově pásmu jim brání celá řada nepřesností.
     
    01:20
    Po nahrávce zpoza branky střílel z předbrankového prostoru Matiášek, jenže rána mu přiliš nesedla a gólman Dolejš ji nadvakrát zpacifikoval, když si nejdříve ztlumil puk betony a následně ho přikryl pod lapačkou.
     
    01:44
    Na opačné straně ledové plochy musel předvést své schopnosti také gólman Havelec, který si poradil s nepříjemnou střelou z levého kruhu a přerušil před dojíždějícími útočníky Havlíčkova Brodu hru.
     
    02:18
    Pecen zkusil štěstí ostrou ranou od modré čáry, jíž gólman Havelec dobře viděl a bez větších problémů ji ukryl do nastavené náruče, čímž přerušil hru.
     
    02:51
    Jihočechům nevyšel přechod do útočného pásma, když se dostali za modrou čáru dříve než puk a rozhodčí odpískal jejich postavení mimo hru.
     
    03:22
    Havlíčkobrodská družina se zabydlela v útočném pásmu, kde se snaží rychlou kombinací získat ideální střeleckou pozici a ohrozit gólmana Havelku. Po chvíli se to povedlo Kuchtovi, jehož ránu z levého kruhu písecký muž s maskou vyrazil do bezpečí.
     
    04:40
    Wasserbauer zkusil štěstí střellou zápěstím z pravého kruhu, na níž si gólman Havelka počkal ve svém brankovišti na správném místě a schoval letící kotouč do lapačky.
     
    05:20
    Hostům se až teď podařilo vytlačit Rebely z útočných pozic, když po soubojích u pravého mantinelu vyvezli kotouč alespoň do středního pásma.
     
    05:50
    Kulhánkovu ránu z vrcholu pravého kruhu, jíž poslal broský bek okamžitě po vhazování, ještě tečoval mezi kruhy Hynek, ovšem usměrnil kotouč jen do nastavených Havelkových betonů.
     
    06:32
    Písek vybojoval v obranném pásmu kotouč a okamžitě se nadýchl k rychlému protiútoku, brodská obrana se však stihla zkonsolidovat do správného postavení a jejich výpad zachytila.
     
    07:19
    Po pěkné bekhendové kličce se uvolnil v prostoru mezi kruhy Krcho, sjel si až do Dolejšovy blízkosti a odtud těsně minul levou tyčku brodské svatyně!
     
    07:43
    Vlk byl v útočném pásmu při úniku hákován a jel trestné střílení, jenže jeho bekhendový blafák brankář Dolejš přečetl a zneškodnil ho svým betonem!
     
    08:12
    Stejná situace se bude opakovat také na druhé straně, kde se dostal do úniku Křesťan a byl zezadu faulován. Nařízené trestné střílení však rovněž neproměnil, když si nerozhýbal gólmana Havelku a z levé strany nastřelil jen jeho hruď!
     
    08:31
    Za faul ve středním pásmu odjíždí na lavici hanby k dvouminutovému trestu Kozlík (HBR), jenž se provinil držením protihráče.
     
    08:53
    Havlíčkův Brod sice prohrál důležité vhazování v obranném pásmu, ale vzápětí odzbrojil Jihočechy od puku a odpálil ho do uctivé vzdálenosti od gólmana Dolejše.
     
    09:42
    Hokejisté od řeky Otavy se sice probili zpět do přesilovkových pozic, jenže z nich neohrozili Dolejšovu svatyni a Rebelům se podařilo vyvézt puk, přičemž ještě dokázal zakončit těsně vedle brány z levého kruhu Wasserbauer.
     
    10:31
    Havlíčkův Brod je v plném počtu, když se mu podařilo ustát oslabení bez úhony a ani mu to nedalo moc práce. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    11:10
    Z levé strany střílel J. Paukner, ale u bliží tyčky svou střelou zápěstím našel jen připraveného gólmana Dolejše, jenž ukryl kotouč v nachystané náruči a přerušil hru.
     
    12:09
    Mladí Rebelové sice dostali kotouč do útočného pásma, ale do zakončení je Jihočeši v obranném rozestavení nepustili, když kotouč zachytili už na modré čáře a odstřelili ho do středního pásma.
     
    13:07
    Račanský měl k dispozici trochu volného prostoru, nabruslil si do levého kruhu a odtud zpoza protihráče vypálil, brankář Havelka si na jeho střelu počíhal u bližší tyčky a betony ji vytěsnil do rohu píseckého pásma.
     
    13:29
    Z pravé strany zkoušel prostrčit puk k bližší tyčce Kozlík, jenže neúspěšně. Gólman Havelka tento prostor včas utěsnil svým tělem a následnou střelu ukryl pod lapačkou.
     
    14:09
    Mladí Rebelové si vynutili značnou územní převahu, z níž často ohrožovali gólmana Havelku. Nakonec vytěžili vyloučení Krcha (PIS), jenž musel zatáhnout za záchrannou brzdu sekáním.
     
    14:40
    Rebelové získali postavení v útočném pásmu a od modré čáry brzy nebezpečně vystřelil Pecen, jehož projektil vyrazil gólman Havelka jen před sebe, kde zkoušeli bezvýsledně dorážet havlíčkobrodští útočníci.
     
    15:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou využitou přesilovkou do vedení. Jihočechům se sice dlouho dařilo vyhazovat puky z obranného pásma, jenže potom se Rebelové zabydleli v přesilovkových pozicích, LIBOR ŠULÁK napřáhl na vrcholu kruhů a gólman Havelka jeho střelu srazil betony jen do své branky! Asistence: Radek Špringl, Filip Dundáček.
     
    16:50
    Havlíčkobrodští mladíci jsou při chuti a neustále dorážejí brankáře Havelku nepříjemnými projektily ze všech možných pozic útočného pásma. Písecký muž s maskou zatím odolává.
     
    17:30
    Z vrcholu kruhů nebezpečně zahrozil Ciboch, jenž z otočky ostře vypálil zápěstím a jen o kousek minul pravou tyčku Dolejšovy svatyně.
     
    18:32
    F. Paukner si nabruslil s pukem na holi do prostoru mezi kruhy, odkud okamžitě vyslal nepříjemnou ránu, s níž si gólman Dolejš bez problémů poradil, když schoval puk v připravené lapačce.
     
    19:12
    Písek vyhnal mladé bojovníky z Kotliny ze svého pásma, když vytlačil kotouč do středu hřiště, a Rebelové při svém návratu skončili v odpískaném postavení mimo hru.
     
    19:50
    V závěrečných sekundách má gólman Havelka plné ruce práce, když domácí hráči sevřeli svého soupeře do pevného objetí a na jeho bránu vysílají pestrou škálu nebezpečných střeleckých pokusů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla příznivěji pro domácí rebely, jimž se podařilo získat těsné vedení přesnou trefou Libora Šuláka. Před 2. třetinou, jež začne zhruba ve 14:06, vede Havlíčkův Brod nad Jihočechy 1:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Wasserbauer hledal dlouhým obloučkem z obranného pásma rozjetého Kozlíka, jenž sicel kotouč nezachytil, ale Rebelové získali alespoň postavení v útočném pásmu, když gólman Havelka vyjel ze svého brankoviště a kotouč zalehl.
     
    20:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ujímají vedení o 2 branky. Obránce Jakub Pavlas napřáhl na vrcholu pravého kruhu a jeho střelu těsně před brankářem Havelkou ještě jemně tečoval PETR KUCHTA, který usměrnil puk za záda píseckého muže s maskou! Asistence: Jakub Pavlas.
     
    21:50
    Havlíčkův Brod je při chuti a neustále tluče do píseckého obranného bloku vedeného brankářem Havelkou, jenž náporu zatím odolává.
     
    22:05
    Na trestnou lavici je na 2 minuty vykázán Kozlík (HBR) za držení hole.
     
    22:51
    Wasserbauer se na obranné modré čáře s pukem na holi elegentní kličkou zbavil dotírajícího protihráče, najel si do středního pásma a odtud hledal vysokým obloučkem nad píseckým zadákem rozjetého Račanského, jenže Jihočech ukryl puk v rukavici.
     
    23:37
    Brankář Dolejš se ve svém brankovišti zaskvěl dvěma povedenými zákroky proti nepříjemným střelám z levého kruhu a domácím se podařilo v obou případech vyhodit.
     
    24:05
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu, když se mu podařilo přečkat dvouminutovou přesilovku mladých hokejistů z jižních Čech bez inkasované branky. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    25:12
    Mladí Rebelové diktují tempo hry a vytrvale buší do obranné ulity Písku, z níž se snaží jihočeský celek za každou cenu vykouknout, ale proti aktivně napadajícímu a hodně bruslícímu soupeři se jim to nedaří.
     
    26:20
    Domácí mladíci se stále prezentují aktivní hrou směrem dopředu a po většinu času drží svého soupeře pod pevným zámkem. Písecká defenzíva však zatím enormnímu tlaku odolává úspěšně.
     
    27:27
    Elitní útočné komando Rebelů ve složení Kozlík - Račanský - Wasserbauer pořádně provětralo písecké zadní řady v čele s gólmanem Havelkou, když se usilovně tlačilo do zakončení, ale na píseckého brankáře nenašlo účinný recept.
     
    28:41
    Havlíčkobrodští mladíci stále tahají za delší konec pomyslného provazu a drží kotouč ve své moci, ovšem někdy jim to v přechodu do ofenzivní fáze pořádně zaskřípe, což se potvrdilo teď, kdy vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    29:31
    Písek se nastěhoval do útočného pásma, kde držel hru. Poté svedli jeho hráči s mladými Rebely urputný souboj u pravého mantinelu, který skončil nerozhodně, protože ho musel přerušit až hvizd hlavního sudího.
     
    29:56
    Domácí se nadýchli po zisku kotouče k bleskovému brejku, na jehož konci střílel ve velké rychlosti z pravé strany nepřesně Jelínek. Po přerušení je vyloučen Němec (HBR) na 2 minuty za podražení.
     
    30:29
    Domácí chvilku čelili soupeřově útočné snaze, jíž však brzy přerušili ziskem kotouče a následným dlouhým vyhozením až do hájemství píseckého brankáře Havelky.
     
    31:11
    Písek si proklestil přes havlíčkobrodskou obranu cestu až do útočného pásma, kde v tuto chvíli trpělivě kombinuje rozmístěn kolem brankáře Dolejše.
     
    31:40
    Rebelové sebrali svému jihočeskému sokovi kotouč a založili okamžitě protiútok, na jehož konci zasáhl na poslední chvíli proti unikajícímu hráčovi písecký bek a zamezil případné pohromě.
     
    31:56
    Havlíčkův Brod už je kompletní, přičemž mu nedalo moc práce ubránit se proti soupeři, jenž se nacházel v početní výhodě. Navíc sami mohli zahrozit z rychlého protiútoku. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    33:18
    Písek se začíná v útočné fázi čím dál více osmělovat a mnohdy vyšle na gólmana Dolejše hodně nebezpečnou ránu. Ve většině případů mají ale Jihočeši špatně seštelovaná mířidla a posílají své pokusy vedle brodské brány.
     
    34:02
    Karta se otočila, v tuto chvíli dobývají soupeřův obranný blok havlíčkobrodští hokejisté. Hru přerušil až gólman Havelka, jenž zachytil nahození zpoza branky.
     
    34:42
    Havlíčkův Brod se snaží těžit především ze svého důrazu a agresivity před soupeřovou brankou. Tuto zbraň naplno odkryl právě teď, kdy se v hojném počtu seskupil kolem brankáře Havelky a zblízka se tlačil k dorážkám. Hosté se provinili dvouminutovým trestem, který dostal J. Paukner (PIS) za hákování.
     
    35:41
    Písek se ujal v obranném pásmu puku a chystal se přerušit havlíčkborodský tlak dlouhým vyhozením až do Dolejšova území. Rebelové mu v tom zabránili jen za cenu nedovoleného zákroku. Po odpískání dostal 2 minuty Špringl (HBR) za nedovolené bránění.
     
    36:41
    Nejdříve Vlček obkroužil havlíčkobrodskou branku a střílel k bližší tyčce do Dolejšovy hrudi. Poté přispěl se svou troškou do mlýna také Bernad, jehož ránu z vrcholu pravého kruhu vyrazil havlíčkobrodský muž s maskou ramenem do bezpečí.
     
    37:13
    Písek se ocitl v plném počtu a okamžitě se zabydlel při své zkrácené hře v početní převaze poblíž gólmana Dolejše, kterého prověřil několika nepříjemnými střelami. Brodská opora mezi tyčemi si však počínala bezchybně.
     
    37:41
    Havlíčkobrodští už jsou v plném počtu na ledové ploše, když krátkou početní výhodu svého soupeře úspěšně přečkal. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    38:00
    Ve výborné pozici se objevil Račanský, kterého zezadu tísnil písecký obránce, ale brodský forvard dokázal z levé strany nebezpečně zakončit a z dobré pozice těsně minul vzdálenější tyčku gólmana Havelky!
     
    39:00
    Havlíčkobrodskou územní převahu, jíž si mladí Rebelové na chvilku vynutili, přerušili hosté až vyhozením puku do středního pásma.
     
    39:23
    Z mezikruží střílel Vlček, jenž měl kolem sebe spoustu volného prostoru, a vyslal ze své hole krásný projektil do horní poloviny branky, který zneškodnil gólman Dolejš úchvatným zákrokem, když vymrštil vzhůru svou lapačku a schoval do ní letící puk!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také prostřední část vyšla o poznání lépe havlíčkobrodským mladíkům, kteří dalším gólem navýšili svůj hubený náskok, když se šťastným střelcem se stal Petr Kuchta. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba ve 14:51, vede Havlíčkův Brod nad Pískem 2:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Na trestnou lavici je vykázán Račanský (HBR) za napadení.
     
    41:00
    Po Krchovu nahození pálil z bezprostřední blízkosti Chalupský, ale gólman Dolejš stál opět na správném místě a ukryl kotouč ve své výstroji.
     
    41:02
    Za hákování je vyloučen vejda (PIS) a odsedí si dvouminutový trest.
     
    42:21
    Krásná akce Jihočechů, na jejímž konci stál zblízka zakončující Vlček, který bez přípravy po nahrávce zpoza branky neprostřelil po ledě brankáře Dolejše, jenž ve svém brankovišti roztáhl své betony.
     
    43:10
    Již při hře 5 na 5 se elegantní stahovačkou zbavil protihráče Wasserbauer a naservíroval krásný pas těsně před brankoviště Kulhánkovi, ale ten byl dobře tísněn protihráčem a nezakončil přesně!
     
    44:03
    Písek se vymanil z havlíčkobrodského sevření, když získal kotouč a rychle přešel do útočného pásma, kde po několika přesných nahrávkách ostře pálil od modré čáry Bernad, jehož projektil gólman Dolejš nadvakrát zlikvidoval a přerušil hru.
     
    44:23
    Jihočeši stále drží útočné pásmo a seskupeni kolem gólmana Dolejše pravidelně ostřelují jeho bránu. Havlíčkobrodský muž s maskou náporu na svou osobu vytrvale a úspěšně odolává.
     
    45:54
    Dlouhý a tvrdý souboj v rohu píseckého pásma zvládli o něco lépe mladí Rebelové a okamžitě zahrozili, když kotouč obdržel obránce Pavlas a tvrdou ranou od modré čáry nechal vyniknout brankáře Havelku, který si puk ztlumil hrudí a následně ho zalehl.
     
    46:40
    Havlíčkobrodská družina trpělivě napadá píseckou rozehrávku už v jejím zárodku, poblíž Havelkovy branky, což činí Jihočechům očividně velké problémy, protože se jim nedaří přes aktivní forčeking vyvézt puk z pásma.
     
    47:56
    Na trestnou lavici usedá J. Paukner (PIS), jemuž udělil rozhodčí dvoumintuový trest za držení protihráče.
     
    48:35
    Rebelové okamžitě zamkli Písek v jeho obranném pásmu a obléhají jeho branku, přičemž brankář Havelka má plné ruce práce. Nejdříve čelil nebezpečným dorážkám zblízka, v nichž měl poslední slovo těsně vedle zakončující Wasserbauer, poté pálil ještě od modré čáry Pecen, ale těsně vedle.
     
    49:30
    Vyloučen je Pavlas (HBR), který si odsedí dvouminutový trest za sekání.
     
    50:00
    Němec si vybruslil z rohu píseckého pásma až do předbrankového prostoru, odkud na pravé straně zakončoval z mírného úhlu a těsně minul vzdálenější Havelkovu tyčku!
     
    50:45
    Písek je kompletní a ve své zkrácené přesilovce tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Havlíčkobrodští mladíci ale narušují plynulost soupeřovy útočné snahy pravidelnými vyhozeními do uctivé vzdálenosti od Dolejšovy svatyně.
     
    51:30
    Také Havlíčkův Brod už má na ledě všechny síly. Oslabení bez výraznějších problémů ubránil, když se Jihočeši probili k zakončení velmi sporadicky. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    52:36
    Na trestnou lavici je vykázán Turek (HBR) za vysokou hůl.
     
    53:45
    Havlíčkův Brod chvíli čelil píseckému tlaku, ale vzápětí vyvezl kotouč do útočného pásma, kde se dvakrát probil k nebezpečnému zakončení zblízka Kulhánek, jenže pokaždé ztroskotal na Havelkových připravených betonech.
     
    54:04
    Na trestnou lavici je vykázán Bernad (PIS) za podražení.
     
    54:36
    Havlíčkobrodská družina je kompletní a může se začít tlačit do útočného pásma, protože má k dispozici zkrácenou přeilovku pěti proti čtyřem.
     
    55:00
    Pecen se nemazal s pukem na modré čáře a tvrdou ranou prověřil pevnost Havelkových betonů, od nichž se puk odrazil do rohu pásma. Domácí stále drží kotouč.
     
    56:04
    Hosté už jsou v plném počtu, když Rebelové kromě dvou nebezpečnějších, ale nepřesných střel nic vážnějšího v Havelkově blízkosti nevymysleli. Pokračuje se 5 na 5.
     
    56:40
    L. Turek našel dlouhým a přesným pasem ze středního pásma na útočné modré čáře rozjetého Krcha, jenž sám před brankářem Dolejšem střílel těsně vedle branky!
     
    56:44
    Na trestnou lavici usedl na 2 minuty za hákování Wasserbauer (HBR).
     
    57:40
    Písek právě vstřelil branku!

    Písek vykřesal ještě šanci alespoň na vyrovnání. David Bernad adresoval přesnou nahrávku na hůl DOMINIKA VLKA, jenž se ocitl úplně sám před brankou a zblízka nedal ranou pod horní tyčku brankáři Dolejšovi nejmenší šanci! Asistence: David Bernad.
     
    58:36
    Písek právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, tak to je šok pro havlíčkobrodské Rebely. Miroslav Pícha naservíroval kotouč před branku na hůl FILIPA VLČKA, který si už veděl v této pozici rady a zblízka propálil gólmana Dolejše! Asistence: Miroslav Pícha.
     
    58:36
    Otřesení domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod chvilku držel hru v útočném pásmu, ale hosté se zmocnili kotouče a vyvezli ho do blízkosti gólmana Dolejše, kde však rovněž nic nebezpečnějšího nevymysleli.
     
    59:41
    Po těžkém zákroku brankáře Havelky, jenž vyrážel přes zakrytý výhled tvrdou ránu od modré čáry, hosté raději vyhodili až na zakázané uvolnění.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Havlíčkův Brod v závěru trestuhodně přišel o dvoubrankové vedení a za stavu 2:2 nás nemine pětiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Nedjříve střílel z levé strany úplně volný Reiniš, ale gólman Dolejš betony jeho tvrdou ránu vytěsnil. Z následného protiútoku zavezl Račanský puk před branku, kde vzápětí střílel z mohutného nápřahu Wasserbauer a svou dělovkou vyprášil Havelkovy nastavené betony!
     
    62:00
    Na Rebelech je stále znát, že jsou z vyrovnání Písku v úplném závěru základní hrací doby ještě pořád trochu otřesení. I když sami často útočí, svému soupeři toho ve vlastním obranném pásmu dovolují poměrně hodně.
     
    62:54
    Turkovi chybělo jen pár centimetrů, aby v blízkosti útočné modré čáry zachytil dlouho nahrávku a dostal se záhy za záda píseckých obránců.
     
    63:39
    Písek drží puk na svých holích v obranném pásmu, kde ho ustavičně napadají havlíčkobroddští útočníci, a nedovolují mu vyvézt puk ven z pásma.
     
    64:28
    Rebelové spálili neuvěřitelnou šanci, když se k nim otočila zády i paní Štěstěna. Nejdříve zblízka nastřelil horní tyčku Wasserbauer, poté zkoušel zasunout bekhendem puk do odkrytého koutu brány Kozlík, ale poslal kotouč jen do hole píseckého hráče. K zakončení se dostal také hned potom, ale gólman Havelka se srovnal ve svém brankovišti do dobrého postavení a puk nepustil za svá záda!
     
    64:40
    Jihočeši dlouho vzdorovali neustávajícímu havlíčkobrodskému snažení a vyhodili poté puk přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění.
     
    64:48
    Pecnova tvrdá rána od modré čáry trefila jen prostor, kde v tu chvíli strážil gólman Havelka, jenž ukryl kotouč do náruče a přerušil na chviličku hru.
     
    64:57
    Tvrdá rána kapitána Wasserbauera od modré čáry mířící do horní poloviny brány zazvonila jen na horní tyčku a odrazila se do ochranné sítě!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení o vítězi nerozhodlo, na řadu proto za chvilku přijdou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    J. Paukner (PIS) prostřelil zblízka gólmana Dolejše - 0:1!
     
    Pavlas (HBR) se štěstím procedil puk mezi betony gólmana Havelky - 1:1!
     
    Pícha (PIS) ztroskotal na vystrčeném Dolejšovu betonu.
     
    Kuchta (HBR) si najel až před branku a střelou k tyči prostřelil brankáře Havelku - 2:1!
     
    Bernad (PIS) minul branku.
     
    65:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto. Vítězství a bonusový bod vystřelil mladým Rebelům PETR KUCHTA! Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    Havlíčkův Brod poráží Písek 3:2 po samostatných nájezdech. Děkuji vám za pozornost a z Kotliny se s vámi zatím loučím. Od 17 hodin pro vás budu kometovat derby Vysočiny mužů s Třebíčí. (15:41:35)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Šulák (Špringl, Dundáček), 21. Kuchta (Pavlas), 65. Kuchta - 58. Vlk (Bernad), 59. Vlček (Pícha)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    IHC Králové Písek:
    thejrc.org