Česko – Rusko 7:2 (kon.)
konec
Česko
7:2 (4:0, 3:1, 0:1)
Rusko
Středa 16.02.2011, 17:00 • Niphallen • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    44:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi se v závěru nechali unést útočením a nestihli se vrátit do obrany. DMITRIJ LISOV toho využil k úniku po levé straně a přes padajícího Matouška zavěsil pod víko. Asistence: Vadim Seljukin.
     
    38:32
    Češi předvedli bleskový kontr, v jeho závěru předkládal Geier puk Šafránkovi, ale toho vychytal přemisťující se Lobanov, který při zákroku ještě posunul branku.
     
    I v ruské brance došlo ke změně a od začátku třetí třetiny nastoupí Konstantin Lobanov.
     
    29:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem druhé třetiny darovali Češi Rusům snížení na 7:1. Geier jistě zvídavým novinářům po zápase vysvětlí, proč se srazil s vlastním gólmanem, kterého vyřadil ze hry a SERGEJ PUDOV projíždějící kolem situace měl lehkou práci s doklepnutím do prázdné branky. Bez asistence.
     
    26:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo pouhých padesát sekund a je to již 7:0 pro český tým. Ideální zpětnou Kubešovu přihrávku uklidil po krátkém zamíchání s pukem a precizní střelou za Ivanovova MICHAL GEIER. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    25:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍMU BERGEROVI se konečně ujal jeho několikátý střelecký pokus a rána z pravého kruhu se od Ivanovova odrazila pod víko, kde zůstal puk zaklíněn mezi brankovou konstrukcí a síťkou. Asistence: Zdeněk Klíma.
     
    23:10
    Teď měl Matoušek a s ním celý tým štěstí! Petrov si nabruslil do levého kruhu a rozezvučel vzdálenější tyč, od které se puk divoce odrazil zpět do hry.
     
    22:45
    Šafránek je prvním vyloučeným hráčem z českého týmu. Díky jeho hákování si Rusové zahrají přesilovku. V ponechané výhodě měla Matouškova lapačka menší problémy se Seljukinovou střelou.
     
    17:23
    Rusové dali průchod negativním emocím a Seljukin napadl Hábla radujícího se z branky. Český střelec si to nehodlal nechat líbit a návdavkem schytal další ránu, kterou mu zezadu přijel uštědřit Lisov. A právě ten je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    17:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    5:0 po oku lahodící akci, na jejímž konci byl bekhend ZDEŇKA HÁBLA! Tomu se podařilo ve sledge hokeji ne tolik typickou stranou hokejky uklidit za Ivanova záda Geierovu přihrávku podél brankové čáry. Asistence: Michal Geier.
     
    Od druhé třetiny nastoupí do české branky Jan Matoušek.
     
    14:49
    Bleskový přechod do útoku a Geier byl zcela sám před Ivanovovem, který si povyjel a vychytal obávaného střelce. Dorážet se pak snažili Šafránek a Hábl, ale tentokrát jim nebylo přáno.
     
    13:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    První přesilovou hru se povedlo využít JIŘÍMU RAULOVI, který zůstal neobsazený a z ostrého úhlu podstřelil Ivanovova. Asistence: David Palát.
     
    10:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pěknou individuální akci předvedl ZDENĚK HÁBL a na jejím konci i přesně zamířil za Ivanovova záda, 3:0! Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    3:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tlak červeného týmu rezultuje ve zvýšení na 2:0! JIŘÍ RAUL se prosadil opakovaným pokusem a z dorážky pohodlně zamířil do prázdné branky. Asistence: Erik Fojtík.
     
    0:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A to je úvod, který si po utrápeném zápase nad Polskem český tým přál! Hned z první střely, kterou vyslal z levého kruhu MICHAL GEIER, se náš tým ujal vedení. Asistence: Zdeněk Hábl.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 1. Geier (Hábl), 4. Raul (Fojtík), 11. Hábl (Hrbek), 14. Raul (Palát), 18. Hábl (Geier), 26. Berger (Klíma), 27. Geier (Kubeš) - 30. Pudov, 45. Lisov (Seljukin)


    Česko: Vápenka (Matoušek) - Krupička, Šafránek, Kubeš, Geier, Kvoch, Hrbek, Berger, Klíma, Fojtík, Palát, Hábl, Raul
    Rusko: Ivanov, Lysov, Andrianov, Lisov, Tuchin, Pudov, Šklyajev, Kuzminich, Dvinyanov, Seljukin, Širobokov, Kuzněcov, Lobanov, Petrov, Amosov

    Rozhodčí: Modig - Toode, Beelen

    Diváci: 20
    bahis siteleri