Havlíčkův Brod – Kladno 1:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:7 (kon.) | Havířov – Olomouc 1:7 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:1 (kon.) | Zlín – Znojmo 2:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 5:4 (po pr.)
Sparta – Slavia 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Opava 4:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Rytíři Kladno
Sobota 05.03.2011, 11:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Kladno nakonec vítězí v jinak vyrovnaném zápase vysoko 5:1 a odváží si domů do středních Čech tříbodový úlovek. Naopak Rebelové odjíždějí z ledového ringu po závěrečné siréně se sklopenými hlavami v roli poražených. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (13:29:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A potupná pětka pro Rebely je na světě. Po pasu Ladislava Máši rozkmital své rychlé nohy MARTIN ČURDA, který tvrdou a přesnou ranou z pravého kruhu doslova propálil brankáře Zvolánka, čímž završil svůj hattrick! Asistence: Ladislav Máša.
     
    58:50
    Ostrou ránu vyslal z prostoru poblíž modré čáry Gutwald, ale gólman Zvolánek měl na rychle letící puk velmi dobrý výhled a zasáhl bez větších problémů svými betony.
     
    58:10
    Havlíčkobordská družina stále nerezignovala a sympaticky se snaží s nepříznivým stavem ještě něco udělat, jenže její útočnou snahu Kladno pravidelně zastavuje a samo nezapomíná provětrávat její obranné řady.
     
    57:10
    Havlíčkobrodský kapitán Novotný přispěchal svým klegům z útoku na pomoc a málem se radoval ze vstřelené branky, když z mezikruží plácl do puku a jerho nepříjemný oblouček o kousek minul levou Ilašenkovu tyčku!
     
    56:36
    Havlíčkovu Brodu se daří otupovat kladenskou útočnou snahu a vyvážet puk do útočného pásma, jenže s ofenzívou je to již o poznání horší.
     
    55:52
    Mladí Středočeši neustále zasypávají brodskou branku tvrdými projektily, jenže těm schází potřebná přenost a ve většině případů létají puky daleko od gólmana Zvolánka, který zasahovat výrazněji zatím nemusel.
     
    54:45
    Kladno přišlo o kotouč při postupné kombinaci, jíž se probilo do útočného pásma, a Rebelům se naskytla vhodná možnost k založení rychlého brejkiu. Ten ale kladenská obrana zastavila a hrají s pukem na holích znovu hosté.
     
    53:38
    Kladno pevně třímá otěže zápasu ve svých rukách a neustále ohrožuje brankáře Zvolánka, když má na své straně značnou územní převahu. Nejdříve si vybruslil zpoza branky k tyčce Strnad a nastřelil Zvolánkovy betony, po čemž neuspěl se svou ranou z mezikruží do stejné části výstroje ani Krpata.
     
    52:10
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši se dalším gólem výrazně přibližují k cennému triumfu a tříbodovému úlovku z Kotliny. V samostatném úniku se ocitl po nahrávce Jana Doskočila, jenž získal na modré čáře puk a založil rychlý kontr, se ocitl MARTIN ČURDA a pohotovu ranou k tyčce překonal gólmana Zvolánka! Asistence: Jan Doskočil, Tomáš Knotek.
     
    51:15
    Kladno přešlo s pukem ve své moci do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru, po němž se vhazuje ve středním pásmu.
     
    50:50
    Kladno kontroluje puk ve své moci v obranném pásmu, kde čelí neustálému napadání své rozehrávky. Středočeši vyčkávají za Ilašenkovou bránou na vhodnou možnost k založení útoku.
     
    49:54
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A Středočeši nabídnutou hru v početní převaze bleskově využívají a znovu se ujímají dvoubrankového vedení. Po nahrávce Martina Čurdy vypálil z prostoru levého kruhu TOMÁŠ KNOTEK a z těžké pozice prostřelil gólmana Zvolánka! Asistence: Martin Čurda.
     
    49:44
    Kladno po zisku puku založilo rychlý protiútok z hloubi svého obranného pásma a na konci bleskové akce pálil zblízka těsně vedle levé Zvolánkovy tyčky rozjetý Dalecký. Následně se provinil v rohu pásma sekáním Musil (HBR).
     
    48:55
    Doskočil pálil z prostoru levého kruhu, ovšem svou ranou nastřelil jen připravenou Zvolánkovu vyrážečku. Hrát mohou Rebelové, kteří se v hojném počtu ženou do útočných pozic.
     
    48:01
    Další zblokovaná rána z prostoru pravého kruhu končí v ochranné síti za Ilašenkovou brankou. Rozhodčí zanedlouho vhodí puk zpět do hry v kladenském pásmu.
     
    47:33
    Havlíčkův Brod má v těchto chvílích jasně navrch a vehementně se žene aktivním pojetím hry za kýženým vyrovnáním. Obrana Kladna zatím náporu odolává.
     
    46:56
    Hadrava nabral rychlost a protlačil se s pukem na holi až do předbrankového prostoru, kde v tísni padal k ledu, ale stihl ještě nebezpečně vystřelit. Jeho nepříjemný projektil o kousek přeletěl horní tyčku, a gólman Ilašenko tak zashovat nemusel.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 38. Hadrava (Varga, Ondráček) - 21. Čurda (Knotek), 23. Knotek (Tomáš), 50. Knotek (Čurda), 53. Čurda (Doskočil, Knotek), 60. Čurda (Máša)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Pešek) - Richter, Šulák, Ambrož, Kulhánek, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.
    Rytíři Kladno: Ilašenko (Lejsek) - Strnad, Gutwald, David, Kužel (C), Dalecký, Máša (A), Medřický, Krpata, Doskočil, Mnatsyan, Redlich, Tomáš, Hybner, Knotek (A), Kolářík, Vyšín, Čurda.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Petr Kotlík, Jakub Svoboda.
    bahis siteleri