Hlučín – Most 1:2 (kon.) | Kladno – Sparta B 0:0 (kon.) | Znojmo – Jihlava 0:4 (kon.)
Varnsdorf – Žižkov 3:3 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
0:4 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 20.03.2011, 15:00 • Městský stadion, Husovy sady - Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    86
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Tak to je pro Znojmo opravdu kruté. STANISLAV TECL utekl po pravé straně, běžel sám na brankáře, lehce ho přehodil a s pomocí tyče vsítil branku.
     
    85
    Jihlava právě vstřelila branku!

    K pokutovému kopu se postavil kapitán FILIP DORT a zamířil k levé tyči. Šustr penaltu vystihl, ale jelikož byla dobře umístěná, jen si na ni šáhl, ale brance nezabránil. Druhá branka pro Filipa Dorta.
     
    75
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Teď už je to pro Jihlavu hodně nadějné. Jihlava to v druhé půli několikrát zkoušela ze střední vzdálenosti a nakonec tato snaha končí brankou. RADEK GORNER vyslal povedenou střelu, která končí u pravé tyče. Šustr se natahoval marně.
     
    25
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Znojmo bylo v posledních minutách aktivnější, paradoxně se však trefuje Jihlava. Po kombinaci ve vápně s Teclem se prosazuje hostující kapitán FILIP DORT, který technickou střelou zhruba z penalty k pravé tyči nedal Šustrovi šanci.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 25. Dort, 75. Görner, 85. Dort (pen.), 86. Tecl

    Karty:   82. Lacko (ZNO), 85. Yonov (ZNO) - 9. Gába (JIH), 10. Šimáček (JIH), 43. Kopic (JIH), 60. Dort (JIH), 62. Görner (JIH), 70. Da Silva (JIH)


    1. SC Znojmo FK: Šustr - Sukup (80. Podzemský), Yonov (K), Mička, Kazár (75. Trnovec) - Hříbek, Lacko, Nepožitek, Hnaníček, Krhut (63. Krajačič) - Kováč.
    FC Vysočina Jihlava: Uvarenko - Šilinger, Veselý, Halama, Šímáček - Gába - Dolejš (46. Görner), Dort (K), Kopic (88. Vaculík), Krutý (62. Da Silva) - Tecl.

    Rozhodčí: Tomáš Adámek - Petr Vysloužil, Jana Adámková

    Diváci: 1195
    thejrc.org