Lublaň – Žilina 4:1 (kon.) | Lublaň – Žilina 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Cracovia – Banská Bystrica 1:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:4 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 0:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Jastrzębie 5:1 (kon.) | HC Slovan – Kuopio 2:1 (po s.n.) | Kadaň – Písek 6:2 (kon.)
Klášterec nO – Litoměřice 1:2 (po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havířov – Opava 9:4 (kon.)
Šumperk – Osvětim 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 3:3 (kon.) | Zvolen – Chomutov 2:3 (kon.)
Ciarko – Bardejov 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
JKH GKS Jastrzębie
Čtvrtek 11.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je konec. Rebelové potvrdili, že se nacházejí ve skvělé střelecké pohodě. Tentokrát jejich kanonádu odneslo v mezistátním střetnutí polské Jastrzębie, které si z kotliny odváží vysokou porážku 5:1. Havlíčkův Brod navíc prodloužil svou neporazitelnost v samostatných nájezdech, které vyhrál 1:0 a gólman Opršal navázal na výkony svých brankářských kolegů, když ani on při penaltách nekapituloval. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek večera. (19:45:17)
     
    Lipina (JAS) zvolil pomalý nájezd, které v hokeji často nevidíme, ale bylo to spíše na škodu, protože gólman Opršal ho tělem vytlačil z dobrého střeleckého úhlu a český forvard musel pálit do jeho výstroje už z ostrého úhlu.
     
    Vondráček (HBR) zblízka nedokázal přesně a důrazně zakončit.
     
    Labryga (HBR) se pokusil o blafák, ale gólman Opršal mu chytil puk u hole.
     
    Morava (HBR) znovu ukázal, že obránci nic nevymýšlejí a propálil pod horní tyčku gólmana Kosowského - 1:0!
     
    Paspryk (JAS) rovněž ztroskotal zblízka na Opršalových betonech.
     
    Polodna (HBR) si dokázal rychlými kličkami rozhýbat gólmana Kosowského, jenže následně zblízka trefil jen jeho beton.
     
    Na řadu ještě přicházejí samostatné nájezdy. Potvrdí v nich domácí Rebelové svou dosavadní neporazitelnost?
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Musil se při útoku Rebelů probil ke střele z prostoru mezi kruhy, ovšem gólman Kosowski předvedl své kvalitní a vytříbené reflexy, když rychle letící puk schoval v lapačce.
     
    59:15
    Oba týmy jsou kompletní, hraje se 5 na 5. Puk drží Jastrzębie a nadechuje se z hloubi vlastního obranného pole k další útočné akci.
     
    58:50
    Oba dnešní soupeři si vyměnili své pozice. Nejdříve dobyli útočné pásmo hosté z Polska, poté se prezentovali při ofenzivním snažení poblíž brankáře Kosowského Rebelové.
     
    58:01
    Hosté se provinili při nepřesné rozehrávce zakázaným uvolněním, vhazovat se bude před jejich gólmanem Kosowským.
     
    57:30
    Od modré čáry pálil po vyhraném vhazování mladý obránce Novotný, jenže nastřelil jen nohy před sebou stojícího protihráče, od kterého se puk odrazil až do středního pásma.
     
    57:10
    Hosté ale znovu vlastní nedisciplinovaností připravují o delší hru v početní převaze. Lavici hanby tentokrát zaujal Salomon (JAS) za vysokou hůl.
     
    56:48
    Rebelové se natlačili v hojném počtu do útočného pásma, jenže jejich akce skončila nepřesností. Navíc špatně vystřídali a jsou potrestání za hru s příliš mnoho hráči. Trest odpyká obránce Zítka (HBR).
     
    56:20
    Vondráček se mohl ocitnout v nadějném přečíslení s mladým kolegou Musilem, jenže vysoko letící puk nedokázal zkrotit ve své rukavici. Hrát tak může obrana Jestřábů.
     
    55:20
    Na opačné straně ledové plochy o sobě dal vědět rozjetý Fiedler, který obdržel nahrávku a z pravého kruhu v pádu vypálil, jenže gólman Kosowski číhal u bližší tyčky a schoval puk ve své výstroji.
     
    54:55
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu, hosté z Polska vyprodukovali jen jednu nebezpečnější střelu, o níž se postaral od modré čáry Labryga. Gólman Opršal byl ale na místě a připravený k zásahu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Jonáš (Kostourek, Morava), 26. Fiedler (Jonáš), 39. Polodna (Morava), 46. Vondráček (Knotek), 50. Polodna (Kostourek, Jonáš) - 4. Lipina (Paspryk)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Opršal (Suchan) - Poskočil, A. Jelínek, Sova, Morava (C), Zítka, Pavlík, Yindiphol, Novotný - Vondráček, Knotek, Musil - Jonáš, Zábranský, Kostourek - Baburin, Voj. Němec, Měrka - Fiedler, Polodna, Stehlík.
    JKH GKS Jastrzębie: Kosowski (Feč) - Ivicic, Gorny, Dabkowsili, Rompkowski, Labryga, Bryk, Paspryk, Owczarek - Bordowski, Král, Danieluk, Urbanowicz, Lipina, Drzewiecki, Kulas, Stodzcyk, Kogut, Marzec, Kakol, Salamon.

    Rozhodčí: Doležal - Kubát, Kreuzer.
    bahis siteleri