B. Bystrica – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:0 (kon.) | Trnava – Senica 1:1 (kon.)
Ružomberok – Košice 1:1 (kon.) | Nitra – Dunajská Streda 2:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
AS Trenčín
sk Sobota 13.08.2011, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    Náš online prenos ovplyvnila silná prietrž mračien v dôsledku ktorej bol prerušený internetový signál. Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme. (22:56:04)
     
    Posledný hvizd rozhodcu Smoláka, zápas je na konci. Trenčania opäť nevyhrali, ale dnes ich to mrzieť nemusí. Z horúceho trávnika si odvážajú cenný bod. Naopak, pre favorita sklamaním. MŠK Žilina tak nenatiahla sériu víťazstiev na číslo tri.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 411 divákov.
     
    90
    Zúfalý nápor domácich. Trenčania už len odkopávajú lopty, napriek tomu, že hrajú v presile. Krásna hlavička Majtána končí na žrdi hosťujúcej brány. Je to definitívny koniec, body sa budú deliť.
     
    88
    Pri rozohrávke štandardnej situácie dochádza k strkanici vo vnútri šestnástky Trenčína. Nikto nevie čo sa stalo, ale žilinský obranca Prince Ofori pôjde predčasne pod sprchy. Rozhodca mu totiž ukázal červenú kartu!
     
    80
    Žilinčania svoj tlak stupňujú, no brána hostí je pre nich dnes zrejme zakliata. Dôkazom toho je aj hlavička stopéra Piačeka. Volešák je už prekonaný, no napokon ho na bránkovej čiare zastúpi Čögley. Stav ostáva nezmený 0:0.
     
    79
    A opäť český legionár zoči-voči gólmanovi AS. Ale znovu úspešnejší strážca svätyne nováčika. Tentokrát samostatný nájazd Střihavku zneškodnil včasným vybehnutím.
     
    78
    Šanca striedajúceho Střihavku. Jeho gólovú hlavičku bravúrne zneškodnil Volešák.
     
    AS Trenčín bojuje až do konca. Dážď trochu ustál, no tlak domácich nie.
     
    Druhý polčas začali domáci oveľa lepšie, svojho súpera zavreli na jeho polovicu, no ten sa úspešne bráni.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    40
    Nad štadiónom sa prehnala veľká búrka a nefunguje nám internet. Stav zápasu je stále 0:0.
     
    31
    Pod Dubňom sa rozpršalo. Uvidíme, komu prinesú kvapky šťastie. Favorit má územnú prevahu, zatiaľ ju však nedokáže pretaviť do výraznejšej gólovej príležitosti.
     
    28
    Žlto-zelení mali príležitosť z priameho kopu. Strela Barčíka z hranice šestnástky však trafila iba múr obrany AS.
     
    23
    Máme za sebou prvú polovicu úvodného dejstva. Futbal je naďalej opatrný a navyše ho sprevádza množstvo nepresnosti na jednej a aj na druhej strane. Z domácich tribún sa ozval už aj prvý piskot.
     
    23
    Na ihrisku zatiaľ veľa futbalovej krásy nevidieť. Diváci na tribúnach sa však bavia. Od začiatku počuť najmä domáci "kotol", ktorý neúnavne ženie svojich dopredu.
     
    20
    Domáci sa snažia svojho súpera prekvapiť. Tentokrát pekná akcia opäť neznamenala priame ohrozenie Volešákovej brány. Individuálne sa snažil presadiť Gergel, ktorý nahral Barčíkovi a ten našiel Majtána. Ani z tohto mráčika však nezapršalo.
     
    18
    Mužstvo z Trenčína zatiaľ vychádza zo zabezpečenej obrany. Navyše hráči tohto tímu mali niekoľko náznakov rýchleho brejku. Zatiaľ však ani z jedného neznamenalo pre Žilinu väčšie nebezpečenstvo.
     
    14
    Prvý náznak šance na domácej strane prichádza po štvrťhodine hry. Strela Pečovského však bola tečovaná a smerovala tesne vedľa brány. Napokon z toho nebol ani rohový kop.

    Milan Gončár

    Branky:

    Karty:   12. Godál (TRE)   88. Ofori (ZIL)


    MŠK Žilina: Dúbravka - Angelovič, Piaček, Ofori, Mráz - Pečovský, Barčík (c), Šulek, Gergel - Majtán, Ceesay
    AS Trenčín: Volešák - Godál, Ševela, Kleščík, Čögley - Baez, Horváth, Salinas, Štefánik - Peltier, Depetris

    Rozhodčí: Smolák - Weiss, Jenčura
    bahis siteleri