Jihlava – Třebíč 2:4 (kon.) | Martin – Žilina 2:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:6 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (kon.) | Třinec – Zlín 2:4 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Žďár n/S – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 2:7 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Pov. Bystrica 5:1 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 3:5 (kon.) | Lev Benešov – Milevsko 1:4 (kon.)
Most – Litoměřice 4:5 (po s.n.) | Kadaň – Crimmitschau 5:3 (kon.) | Břeclav – Uh. Hradiště 4:3 (kon.)
Benátky n/J – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Beroun – Chomutov 5:7 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Úterý 30.08.2011, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácím už nepomohla ani závěrečná hra v šesti. V přípravné fázi tak poprvé prohrávají. Nutno uznat fakt, že Třebíčští byli o chloupek lepším týmem a své vítězství si tak zasloužili. Dramatizuje se tedy také situace v tabulce Regionálního poháru. Další příležitost k napravení reputace bude mít Dukla Jihlava ve čtvrtek 1. září, kdy jí přivítá Olomouc. Díky za pozornost a u dalšího on-line přenosu napočtenou. (19:03:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:27
    Domácí zkouší hru bez brankáře.
     
    58:25
    Od modré tvrdě pálil Tomáš Kaláb. Střela však byla tečována mimo bránu
     
    58:09
    Dukla Jihlava si bere oddechový čas. Podaří se Petru Vlkovi nabudit své svěřence k závěrečnému náporu?
     
    58:09
    Po levé straně se pokoušel k brance hostí probít Michael Polcar. Hrubec ale jeho úmysl vystihl za levou tyčku branky si pohlídal.
     
    57:26
    Utkání se již spíše dohrává. ani jeden z celků se nikam nežene. Úměrně tomu tedy pochopitelně klesá atraktivita předváděné hry. Začíná se také příliš kouskovat.
     
    55:50
    Do ofenzivy se řítil jihlavský Petr Domin. V útočné třetině chtěl přihrát spoluhráči. Jeho pas ale hostující bek zblokoval a trable nedopustil.
     
    54:40
    Hra domácích se zcela rozsypala. V nynější fázi hry především pouze brání. Halmoši je ve velké permanenci, kterou mu zajišťují třebíčští forvardi.
     
    53:34
    Jihlavští krouží v útočném pásmu. Jejich snaha je ale zatím marná. Hru kazí zejména přílišná překombinovanost.
     
    52:08
    Domácí zatím rozehrávají velice rozpačitě. Třebíčští jejich snahy maří a ještě se sami starají o zaměstnání Halmošiho. Ten ale zatím své spoluhráče drží nad vodou.
     
    50:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. I nyní se toto známé pravidlo potvrzuje. Podél levého mantinelu se prohnal TOMÁŠ VONDRÁČEK, který i přes klepání spoluhráče na modré vypálil a neminul cíl.
     
    49:57
    Dukla málem vyslyšela přání fanoušků, kteří skandovali známy pokřik "Ve čtyřech." Tomáš Čachotský vyvezl puk, který přihrál osamocenému Hubáčkovi. Ten ale tutovou šanci spálil.
     
    49:28
    Za sekání odchází pykat domácí Tomáš Ficenc.
     
    49:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jenom utkání dramatizují. Dukla dlouhou dobu motala třebíčským bekům hlavu, až se ke kotouči dostal MICHAEL POLCAR a nekompromisně střelou švihem zakončil.
     
    48:09
    Rostislav Malena skvěle vystihl přihrávku hostí a uháněl dopředu. Jeho výpad ale zastavil hvizd sudího, který si až po dlouhé chvilce všiml posunuté brány hostí.
     
    47:19
    Hostující bek vložil do vyhození takové úsilí, že kotouč vyletěl mimo ledovou plochu. Vhazovat se tedy bude po pravici Šimona Hrubce.
     
    46:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté domácí nesehranost trestají. Kris Grundmanis poslal přihrávku přímo na hůl hostujícímu útočníkovi, ten obkroužil branku, přihrál Pospíšilovi, jehož střelu Halmoši zlikvidoval. Na dorážku MARTINA ČECHA již ale nestačil.
     
    44:33
    Ve hře je nyní velmi mnoho nepřesností. Až třebíčští rozbili špatný obraz hry a dostali kotouč k Halmošimu, který jej raději ukryl ve své výstroji.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 11. Maliník (Polcar), 50. Polcar (Jaroš, Dobrovolný) - 19. Vítek (Dolníček), 31. Dočekal (Sedláček), 47. Čech (Pospíšil), 51. Vondráček (Kaut)


    HC Dukla Jihlava: Halmoši - Jaroš, Grundmanis, Petráček, Dobrovolný, Kolafa, Kaláb, Ficenc, Malena - Hodek, Čachotský, Hubáček - Jeslínek, Padělek, Zeman - Krupka, Domin, Mikšovský - Maliník, Bezděk, Polcar
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec - Havran, Sedláček, Brož, Sláma, Dietz, Kadela, Pospíšil - Vítek, Dolníček, Dočekal - Burian, Milotínský, Vondráček - Kovalský, Kaut, Heřman - Čech, Stejskal, Přibyl

    Rozhodčí: Hejduk - Rittich, Vokurka
    thejrc.org