Poprad – Žilina 6:5 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 4:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:4 (po s.n.)
Chotěboř – Žďár n/S 3:7 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 6:5 (kon.) | Prostějov – Uh. Hradiště 4:1 (kon.)
Opava – Přerov 5:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Milevsko 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Trnava 2:5 (kon.)
konec
HK Poprad
6:5 (2:2, 1:2, 3:1)
MsHK Žilina
sk Pátek 02.09.2011, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:12:15)
     
    59:37
    Marek Laco odchádza na striedačku a na ľade ho nahradil šiesty korčuliar.
     
    56:51
    Kraftovi to opäť nevyšlo, tentoraz ale nie strelou od modrej. Dostal sa k puku v strednom pásme a stredom potiahol sám, strelu z ľavého kruhu Laco vyrazil ramenom.
     
    55:34
    Poprad dal gól!
    Vaicovu strelu od mantinelu z pravej strany do brány usmernil zblízka JOACHIM GELLERSTEDT. Asistenciu si pripísal Ľubomír Vaic.
     
    53:19
    Devečka pálil stredom, Fedor stihol sklepnúť ruku k nohe a vyraziť tento puk, no opäť len pred seba a nasledovala naťahovačka zo Stupkom kto z koho. Vyhráva domáci brankár a Stupka dvíha pohľad k streche popradského štadióna.
     
    51:57
    Vylúčenie Poprad, Dominik Kramár, dve minúty za faul lakťom.
     
    50:37
    Vaic vyzval Gellerstedta na teč, ale Švéd bránený sa puku ani nedotkol a tak prešiel na druhú stranu Kraftovi, ktorý sa z kruhu natočil na modrú čiaru a stredom poslal strelu či strieľanú prihrávku na bránu. Gellerstedt, Vaic ani Laco nezasiahli a Staňo puk vyhadzuje.
     
    49:20
    Achmetov predvádza tanečky a dostal sa až do pásma, no cez dvoch hráčov nie, puk ostal za ním. Niekedy treba ubrať z fintičiek a pridať na efektivite...
     
    49:09
    Poprad dal gól!
    Paločko prevzal v obrannom pásme puk a po ľavom krídle našliapol do útoku. Poslal prihrávku na ANDRÉ HULTA, ktorý švihom nedal šancu Lacovej lapačke a krásne vymietol pavučinku vo vinkli za ľavou rukou brankára. Asistenciu si pripísal Matúš Paločko.
     
    48:14
    Žilina dala gól!
    Strelu Ďurkecha síce Fedor za svoj chrbát nepustil, no puk vyrazil pred seba, čo RICHARD SMOTRILA využil na dorážku do odkrytej brány. Asistencie si pripísali Juraj Ďurkech a Peter Sivák.
     
    46:58
    Hlinka priťukol v útočnom pásme zabudnutý puk pre Achmetova, ten sa pokúšal o fintičku v podobe pätičky a puk ostal za ním.
     
    46:42
    Vylúčenie Poprad, Joachim Gellerstedt, dve minúty za držanie hokejky.
     
    45:01
    Hlinka počúvol volanie od modrej a poslal cez spleť tiel pred bránou puk smerom na stred, medzi kruhmi už nik nestál ale od modrej sa strela vydarila, Laco však nemal problém zasiahnuť.
     
    43:25
    Takáč ťahal dopredu, Poprad sa dostal do prečíslenia, Takáč preňho nezvykle tentoraz nezakončil ale posunul na Hlinku, ktorému ale puk padol na korčule.
     
    43:08
    Smotrila osamotený na ľavej strane dostal prihrávku a z prvej puk slal na bránu, Fedor sa stačil presunúť a zasiahnuť!
     
    43:00
    Ďurkech dostal čakajúc medzi kruhmi puk a vystrelil, no minul bránu.
     
    41:48
    Vylúčenie Poprad, Dominik Kramár, dve minúty za hákovanie.
     
    40:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru, keď sa pred bránu natlačil ANDRÉ HULT a po ľade prekonal Laca. Asistencie si pripísali Niklas Andersson a Ľuboš Velebný.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 14. Paločko (Rapáč), 17. Balán (Malina), 27. Takáč, 41. Hult (Andersson, Velebný), 50. Hult (Paločko), 56. Gellerstedt (Vaic) - 6. Linet, 19. Ro. Huna (Ri. Huna), 29. Houdek, 30. Stupka (Devečka), 49. Smotrila (Ďurkech, Sivák)


    HK Poprad: Fedor (Brunnsteiner) - Hellström, D. Brejčák, Šterbák, Velebný, Malina, Andersson, Bendík, D. Kramár - Gellerstedt, Kraft, Vaic - P. Svitana, Mir. Hlinka, M. Vandas - Balán, Hult, Achmetov - Matúš Paločko, S. Takáč, B. Rapáč
    MsHK Žilina: M. Laco (Johanes) - D. Devečka, Kudělka, Houdek, Ďurkech, Krčula, Dlouhý, Slota, Staňo - Stupka, Ro. Huna, Ri. Huna - Sivák, Troliga, Smotrila - Drábek, Hreus, Drevenák - Kubiš, Linet, Jarab.

    Rozhodčí: Bodák - R. Bednár, Rovenský
    bahis siteleri