Chomutov – PZ Kladno 11:3 (kon.) | Jihlava – Havířov 8:3 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:5 (kon.)
Motor ČB – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 9:3 (kon.) | Zlín – Vsetín 6:1 (kon.)
Vítkovice – Třinec 4:2 (kon.) | HC Kladno – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Letňany – Liberec 2:3 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Slavia – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 10.09.2011, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (14:57:05)
     
    Vsetínský Martin Kohout zůstal po souboji u mantinelu ležet na ledové ploše a vůbec to s ním nevypadá dobře... z ledu mu museli pomoci spoluhráči i lékař. Jeden z domácích hráčů je za tento souboj potrestán trestem na pět minut a do konce utkání.
     
    56:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dlouhá přesilová hra Zlína pět na tři přinesla pět sekund před jejím skončením další gól ve vsetínské síti. Ve skrumáži na brankovišti se o šestou gólovou radost Beranů postaral opět DAVID HRAZDÍRA.
     
    53:03
    Domácí kontrolují hru a nepouštějí Vsetínské do větších šancí.
     
    49:50
    Domác se při přessilovce dostali k tvrdé ráně z pravého křídla, vsetínský gólman byl ale bezchybný.
     
    47:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    A o vítězi utkání je zřejmě definitivně rozhodnuto. DAVID MACHARÁČEK vypálil z pravého kluhu a jeho přesně mířená rána skončila v horním růžku vsetínské svatyně.
     
    47:01
    Míka se při hře čtyři na čtyři šikovně uvolnil až do střelecké příležitosti, obětavý pád do střely od jednoho ze vsetínských beků však domácímu dorostenci překazil radost.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vsetínští hráči nebyli ve druhé třetině horším celkem, přesto ji i tentokrát prohráli a po čtyřiceti minutách tak ztrácejí na svého zlínského soka již čtyři branky. Třetí dvacetiminutovka začne přibližně ve 14:20.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:35
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak přeci jen se dočkali i Vsetínští. Po čtyřiadvaceti vteřinách přesilové hry se po přihrávce Dalimila Zvonka prosadil ROBERT GALIA a jeho přesné zakončení znamená snížení na 4:1. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    34:15
    Domácí kontrolují hru a nepouštějí teď Vsetín do větších příležitostí.
     
    31:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    JAKUB TOMIGA vyslal dělovku z levého křídla a vsetínský brankář se mohl za toušem pouze ohlédnout. Domácí náskok je tak již čtyřgólový a Vsetín reaguje střídáním brankářů.
     
    29:34
    Na vsetínských hráčích je vidět velká snaha po korekci výsledku, v koncovce však zatím nemjí štěstí. Domácí hráči jsou navíc velmi pozorní.
     
    25:57
    Hostující Stoddůlka se protáhl po pravém křídle, dostal se ke střele kterou si následně dokázal dokázal dojet a ještě jednou ji zopakovat, domácí brankář je ale pozorný.
     
    22:22
    Další velká příležitost domácích, Vsetínští ale tentokrát s vypjetím všech sil odolali.
     
    20:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    I vstup do druhého dějství se Zlínu povedl na výbornou. Po střele od modré se ve skrumáži před vsetínskou klecí nejlépe orientoval VÍT MÍKA a pod tělem ležícího brankáře dokázal doklepnout puk za brankovou čáru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dějství je za námi a domácí Berani si v něm vybojovali dvoubrankový náskok. Až do druhé vstřelené branky také byli domácí lepším týmem. Poté se hra vyrovnala, vsetínští ale zatím nemají štěstí v zakončení. Každopádně doposud sledujeme rychlý a pohledný dorostenecký hokej. Druhá třetina začna cca 13:29

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 1. Hrazdíra, 12. Velčovský (Hrazdíra), 21. Míka, 32. Tomiga, 48. Macharáček, 57. Hrazdíra - 39. Galia (Zvonek)


    Berani Zlín:
    VHK ROBE Vsetín:
    bahis siteleri