Vítkovice – Litvínov 2:1 (po s.n.) | Motor ČB – Třinec 4:3 (kon.) | Zlín – Kladno 2:3 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Slavia 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (po s.n.) | Sparta – Liberec 2:3 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 20.09.2011, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí snižují! Hosté si vytvořili před Kovářem velký tlak a obránci nechali před brankou nepokrytého LADISLAVA KOHNA, který prostřelil Kováře zblízka.
     
    54:53
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí přidávají pojistku! Hráč s číslem 15 na dresu MILAN GULAŠ dostal přesný pas od Jana Nováka a řítil se sám na brankáře. Toho překonal přesnou střelou k pravé tyči. Asistence: Jan Novák.
     
    26:07
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ve vedení jsou opět domácí. David Kuchejda přihrál ROMANU PŠURNÉMU, který ze špatného úhlu vypálil na Hamerlíka. Od něj se puk odrazil do tyče a obloukem se nakonec dostal do branky. Bez asistence.
     
    25:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Lukáš Zíb vypálil dělovku od modré čáry a Jakub Kovář nedokázal přikrýt kotouč. Ten dopravil za brankáře RADEK BONK. Asistence: Lukáš Zíb, David Květoň.
     
    22:41
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! David Kuchejda přihrál kotouč do jízdy PETERU MIKUŠOVI, který jel sám na Hamerlíka a prostřelil ho ranou pod vyrážečku. Asistence: David Kuchejda.
     
    3:09
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu zajímavý začátek. Domácí vyrovnávají! Jan Novák tvrdě pálil od modré čáry a Hamerlík vyrazil kotouč před sebe. Tam ho sebral PAVEL KAŠPAŘÍK a napodruhé dopravil kotouč za záda brankáře Třince. Asistence: David Kuchejda.
     
    0:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Třinec vlétl do nové sezóny jako vítr. RADEK BONK z mezikruží střelou tahem do dolního růžku prostřelil Kováře. Asistence: Josef Hrabal.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 4. Kašpařík (Kuchejda), 23. Mikuš (Kuchejda), 27. Pšurný, 55. Gulaš (Novák) - 1. Bonk (Hrabal), 26. Bonk (Zíb, Květoň), 60. Kohn


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Krajnc, Novák, Vydarený, Kolarz, Mikuš, Vráblík - Šimánek, Kašpařík, Martynek - Gulaš, Langhammer, Květoň - Sailer, Mikeska, Podlešák - Kuchejda, Mertl, Pšurný, Červený.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Davison, Lojek, Seman, Hudec, Richter - McGregor, Bonk, Květoň - Adamský, Polanský, Kohn - Peterek, Hrňa, Chovan - Hampl, Orsava, Verot - Havel.

    Rozhodčí: Hrubý, Pešina - Bláha, Kostka.

    Diváci: 3947
    thejrc.org