Košice – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Košice – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 1:2 (kon.)
Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Žilina – Prešov 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:1 (0:1)
FC Tatran Prešov
sk Úterý 18.10.2011, 17:30 • Pod Dubňom • Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    Je dobojované. Favorit zvládol zápas proti Prešovu a do odvety si odváža tesný jednogólový náskok. Obrat prišiel až v druhom polčase a treba povedať, že "šošoni" dnes zvíťazili zaslúžene. Prešov síce prehral, lenže pred odvetou nemusí mať hlavu v smútku, navyše má k dobru gól na ihrisku súpera. Pred odvetou je všetko otvorené. Toľko náš online prenos. Lúčime sa s vami a prajeme ešte pekný večer. (19:18:55)
     
    Koniec zápasu.
     
    88
    Posledná zmena na prešovskej lavičke, na ktorú si sadne Papaj. Na pľac vybehol Pribula.
     
    86
    Rýchly brejk MŠK. Opäť ukážkový prienik Dezu, ktorý našiel Barčíka a ten zasa Ceesaya. Gambijský rodák nezakončil, našiel Majtána pred šestnástkou, ktorý napálil loptu do žrde prešovskej brány.
     
    84
    Hra je teraz rozkuskovaná, viac sa prerušuje ako hrá. Žilina čaká, čo vymyslí jej súper. Ten sa síce nasťahoval na polovicu domácich, lenže zatiaľ bez akéhokoľvek zakončenia.
     
    81
    Prešov strieda. Odchádza kapitán Petráš, prichádza čerstvý Zeher.
     
    75
    Čo nevyšlo peruánskemu legionárovi pred chvíľou, teraz si to vynahradil. Opäť ukážkový futbalový moment, krásna strela spoza šestnástky a gól mladého futbalistu znamená otočenie výsledku.
     
    74
    Ďalšia premrhaná šanca Žiliny. Krásny prienik striedajúceho Dezu, ktorý sa dostal až pred brankára Pláničku, skúšal zakončiť z uhla, lenže prestrelil.
     
    73
    Hráčov mení aj Prešov. Príde Adam a odíde Coimbra Higor.
     
    70
    Posledné striedanie na žilinskej strane. Odchádza aktívny Pich a na ihrisko vybieha Deza.
     
    69
    Nešportovo sa teraz predviedol Coimbra. Najskôr možno z metra napálil loptu rovno do tváre Picha a následne "skosil" jedného z hráčov Žiliny. Vidí žltú kartu, hoci diváci sa dožadujú červenej.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 714 divákov.
     
    63
    Po hluchých úvodných minútach druhého polčasu sme videli pekné futbalové momenty. Najskôr parádny zákrok Pláničku, ktorý by mohol ašpirovať minimálne na zákrok mesiaca. Následný faul a pokutový kop, presný zásah a ešte aj šanca na prešovskej strane. V tejto chvíli sa hŕstka uzimených divákov má na čo pozerať.
     
    62
    Vyznamenal sa aj Krnáč. Hneď po presnom zásahu zaútočili hostia, lenže tvrdú strelu jedného z hráčov Prešova Krnáč vyrazil.
     
    60
    Žilinčania vyrovnávajú! Ondráš bol nedovolene zastavený v šestnástke, čo rezultovalo do pokutového kopu, ktorý bezpečne premenil Mráz.
     
    59
    Obrovská príležitosť. Ceesay spracoval loptu pre Mráza, ktorý spoza šestnástky tvrdo vystrelil, lopta bola ešte tečovaná. Priam zázračný zákrok predviedol Plánička, ktorý ležiac na zemi jednou rukou loptu vytlačil!
     
    55
    V týchto chvíľach sa na ihrisku nič zaujímavé nedeje. Päťnásobný slovenský majster má viac z hry, lenže dopláca na veľké množstvo nepresných prihrávok, ktoré otupujú všetky útočné snahy.
     
    49
    Za začiatku druhého dejstva je aktivita na domácich kopačkách. Výsledkom boli dva rohové kopy a teraz aj priamy kop kúsok od veľkého vápna.
     
    46
    Žilina vybehne do druhého polčasu s dvoma zmenami. Zošáka vystriedal Gergel a Střihavku Ceesay.
     
    46
    Začal druhý polčas.

    Milan Gončár

    Branky: 60. Mráz (pen.), 75. Deza - 8. Macko

    Karty:   4. Krajník (PRE), 43. Krob (PRE), 69. Coimbra (PRE)


    MŠK Žilina: Krnáč - Mabouka, Piaček, Ondráš, Mráz - Pečovský, Zošák, Barčík (K), Pich - Majtán, Střihavka
    FC Tatran Prešov: Plánička - Kolbas, Piter-Bučko, Krajník, Krob - Papaj, Petráš (K), Katona, Macko - Žurek, Coimbra

    Rozhodčí: Hracho - Ádám, Poláček
    bahis siteleri