Třinec – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (5:1, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 01.11.2011, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Boleslavští ztratili hned při první pokusu o prúnik kotouč, čímž se stalo, že na jediného hostujícího zadáka jeli tři třinečtí hráči. Tím, kdo dopravil kotouč do prázdné brány byl MARTIN ADAMSKÝ. Asistence: Jan Peterek, Josef Hrabal.
     
    52:16
    Kurz na bod pro Boleslav tímto okamžikem vysoce stoupá. Mozík totiž vystřelil puk mimo hřiště a jde si za to posedět na trestnou lavici po dobu dvou minut. To už bude pro hosty velmi těžké.
     
    47:51
    Steven Goertzen měl na holi kontaktní branku! Poskakující kotouč ale nedokázal tváří v tvář Vojtkovi usměrnit na správné místo.
     
    46:00
    Kohn byl ve stoprocentní šanci před Valentem, ale jeden z ležících obránců mu v poslední chvíli lehoulince vyšťouchl připravený puk, čímž byla šance zmařena.
     
    43:09
    Hosté si komplikují situaci vyloučením. Konkrétně byl vyloučen Roman Tomas za držení protihráče.
     
    41:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bude drama? Boleslav pokračuje ve zlepšeném výkonu a snižuje na rozdíl dvou branek. VLADIMÍR SVAČINA se z otočky opřel do puku mezi kruhy a Vojtek byl na tento pokus krátký. Asistence: David Vrbata.
     
    28:40
    Kohn s Klimentou si položili Valenta, prvně jmenovaný již byla ale v příliš velkém úhlu na to, aby mohl zasunout puk do poloodkryté brány.
     
    26:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ZDENĚK BAHENSKÝ přijal přesnou nahrávku od Cetkovského, projel skrz levý kruh a švihem prostřelil Vojtka. Asistence: Jiří Cetkovský, Vojtěch Mozík.
     
    25:26
    Třinec bojuje v rozích okolo brány soupeře a najednou, kde nic tu nic, na ledě leží boleslavský Jiránek. Sudího pravice letí vzhůru, hra je přerušena. Jiří Polanský je označen za viníka a odchází na trestnou lavici na dobu čtyř minut za vysokou hůl. Jiránek odjíždí zřejmě na šití.
     
    18:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav v závěru prvního dějství postavila základní tábor před výstupem na velmi vysokou horu. MARTIN RÝGL si dobře sjel na Výborným vybojovaný kotouč a zasunul ho za přesunujícího se Vojtka. Asistence: David Výborný, Milan Mikulík.
     
    14:43
    Roman Tomas prokličkoval téměř celé klužiště, až se dostal k zakončení. Puk letěl pravděpodobně do šibenice, ale Martin Vojtek bravurní lapačkou puk stáhnul ze vzduchu a už nepustil.
     
    12:48
    Chuť hry v přesile okusí také hostující celek. Za sekání je na dvě minuty vyloučen Martin Lojek.
     
    10:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Michal Valent nejprve skvěle zakročil proti několika pokusům BRYANA MCGREGORA, ale na ten poslední, kdy Valent již byl v poloze ležící, již zareagovat nedokázal.Asistence: Jiří Polanský.
     
    9:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je galakoncert! S lehkostí a šmrncem, během pouhé půlminutky Oceláři využili nabídnutou přesilu. Na konci pohledné lehoučké kombinace byl JAN PETEREK. Asistence: Ladislav Kohn, Martin Adamský.
     
    8:37
    Hostům se lepí smůla na paty, nyní v podobě hry v oslabení. Na trestnou usedá Boris Žabka, a to dokonce na čtyři minuty za vysokou hůl.
     
    8:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se rozjeli. JAKUB ORSAVA vykoupal Hübla bekhendovou kličkou a vyhnal ho z brány. Asistence: David Ostřížek.
     
    7:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odpověděli brejkem. Ladislav Kohn zavezl puk podél levého mantinelu a předal ho dobře najetému MARTINU ADAMSKÉMU, který trefil nejpřesněji jak to bylo možné, čímž puk odrazem od tyče putoval za Hüblova záda. Asistence: Ladislav Kohn, Rob Davison.
     
    7:20
    Chaloupka vyslal od modré čáry skákající puk, který Vojtek v žádném případě neměl po kontrolou. Kotouč nakonec doskákal tešně vedle pravé tyče.
     
    3:50
    Po vstřelené brance domácích se ještě dlouho čekalo, protože hlavní sudí si šel vyžádat videozáznam předchozí situace, kdy se Boleslavští radovali. Kdyby totiž branka platila, nemohla by platit ta třinecká.
     
    3:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID KVĚTOŇ projel po pravé straně a po šikovné kličce vypálil přes obránce, čímž měl Hübl velmi těžkou pozici k zareagování. Asistence: Jan Peterek, Lukáš Zíb
     
    1:20
    Boleslavským se podařilo dostat kotouč do branky, ale nebylo to běžným způsobem, branka byla nadzvednutá a puk se tam dostalo zezadu. Branka pochopitelně neplatí a hosté se tak radují zbytečně.
    Marken.cz

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 4. Květoň (Peterek, Zíb), 8. Adamský (Kohn, Davison), 9. Orsava (Ostřížek), 10. Peterek (Kohn, Adamský), 11. McGregor (Polanský), 57. Adamský (Peterek, Hrabal) - 19. Rýgl (Výborný, Mikulík), 27. Bahenský (Cetkovský, Mozík), 42. Svačina (Vrbata)


    HC Oceláři Třinec: Vojtek (Francouz) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Kania, Davison, Cartelli - McGregor, Bonk, Květoň - Kohn, Peterek, Adamský - Klimenta, Polanský, Hrňa - Rufer, Orsava, Ostřížek
    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Beňovič, Drábek, Chaloupka, Soukup, Mozík, Žabka, Rýgl - Balaštík, D. Výborný, Mikulík - Svačina, Vrbata, Demel - Goertzen, Stieler, Tomas - Bahenský, Jiránek, Cetkovský - Soukup, Frolík

    Rozhodčí: Hradil, Šír - Gebauer, Lederer
    thejrc.org