Ústí n. L. – Zlín 3:0 (kon.) | Táborsko – Most 2:0 (kon.) | Brno – Karviná 4:1 (kon.)
Třinec – Jihlava 1:3 (kon.) | Znojmo – Varnsdorf 0:0 (kon.) | Vlašim – Sparta B 2:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
4:1 (0:1)
MFK Karviná
Sobota 12.11.2011, 14:00 • městský fotbalový stadion na Srbské • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Tolik tedy dnes ze Srbské. Zítra se dopoledne znovu přihlásím ze zdejšího stadionu, kdy Zbrojovka B přivítá v rámci MSFL v derby zápase Líšeň. Hezký zbytek soboty. (16:18:12)
     
    Tisková konference:

    Róbert Kafka: "První poločas nás Karviná přehrávala, bylo to místy na ručník. Bylo prakticky otázkou času, kdy nám dá soupeř další gól. V kabině jsem o přestávce zvýšil hlas, takto se o vítězství bojovat nedá. Ve druhé části přinesl oživení střídající Sedláček, který ihned z první akce skóroval. Musím pochválit celé mužstvo za ten druhý poločas a hlavně Václava Kolouška, který to vzal na sebe a pomohl nám k výhře. Jsem rád za tři body."


    Karel Kula: "Pro nás je to samozřejmě nepříjemná porážka. Nemohu být spokojen. První poločas byl sice výborný, mohli jsme dát více branek. Jenže nestalo se tak a jsem velice zklamán ze druhého poločasu. Varoval jsem v šatně, že není konec zápasu. I za stavu 1:1 se nám mohlo podařit Mišinským dát branku, ale soupeř se poté ujal vedení a byl lepší. Brno vyhrálo zaslouženě a přeji mu, ať se mu daří."
     
    Na Srbské tak můžeme sledovat velmi málo vídanou věc, děkovačku domácích fotbalistů. Ti si dnes připsali důležité body do druholigové tabulky. Ještě se s vámi neloučím, za malou chvíli přinesu ohlasy z tiskove konference, která začně za několik málo minut.
     
    Rozhodčí Jaroslav Bílek ani nenestavil a ukončil velice zajímavé utkání. Kdo by čekal, že ve druhém poločase bude svědkem takové z brněnské strany neuvěřitelné podívané. Pro Karvinou je to možná až příliš krutý výsledek, ale takový je fotbal. Zbrojovce se střelecky vůbec nevedlo, dnes se ale radovala hned čtyřikrát. Nutno říci, že skóre mohlo být nakonec i větší. Hosté mohou žehrat na neuvyžité šance především v prvním poločas.
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Střídání v týmu Zbrojovky. Dohrál dnes výborný Koloušek, po zranění se vrátil hráč tmavé pleti Lamine Fall.
     
    88
    Petr Švancara v další stoprocentní šanci. Dnes již poněkolikáté běžel sám na brankáře, ale v sólových nájezdech mu dnes není přáno. Dostal se až do těsné blízkosti Palečka, ten jeho lob ale tušil a v poklidu chytá.
     
    85
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak i PETR ŠVANCARA se dočkal. Dostal přesný centr od Kolouška, dlouho s míčem nic nerozmýšlel a napálil jej rovnou do sítě. Tak to je pro Karvinou hodně krutý výsledek a pro Zbrojovku po velkém gólovém půstu, dalo by se řici, prolomení ledů. A ještě není rozhodně konec.
     
    84
    Poslední střídání v týmu hostů. Odešel Hrtánek, na posledních pár minut přišel Ondřej Ficek.
     
    83
    Zbrojovka je při chuti, kombinuje a snaží se potěšit hrstku nejvěrnějších fanoušků.
     
    81
    Rostislav Šamánek jde na hřiště, z něj odchází Martin Doležal.
     
    80
    Dnešnímu utkání přihlíží 935 diváků.
     
    79
    Ivo Zbožínek napomínán žlutou kartou.
     
    77
    Hosté střídají. Odešel Presl, na jeho místo jde Bartošák.
     
    77
    Znovu nebezpečí před bránou Karviné. Za míč si zaběhl opět Hromek, ale tentokrát neuspěl.
     
    75
    Do padesáté minuty nikdo asi nečekal, že se utkání bude nabírat takovým směrem. Každopádně Zbrojovka do této doby předvádí nejlepší fotbal v rámci podzimu.
     
    72
    Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už dvougólové. Karviná je totálně v útlumu a šoku. Z ničeho nic utekl po pravé straně JAN HROMEK a jeho tvrdá pumelice zapadla do sítě bezmocného Palečka. Neuvěřitelné, co se zde poslední minuty dělo a děje.
     
    71
    Brno právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka v podání zkušeného VÁCLAVA KOLOUŠKA, jehož trestný kop byl zahrán učebnicově. Krásnou střelou vymetl šibenici hostující brány a Zbrojovka se tak ujímá vedení. Pro Karvinou to byl trest prakticky dvojitý. Bude hrát v deseti a navíc musí dohánět jednogólové manko.
     
    70
    Hosté podruhé střídají, odešel Gonda, přišel Motyčka.

    Roman Zajíček

    Branky: 49. Sedláček, 71. Koloušek, 72. Hromek, 85. Švancara - 26. Mišinský

    Karty:   53. Tomeček (BNO), 61. Švancara (BNO), 79. Zbožínek (BNO) - 52. Ciku (KAR), 69. Presl (KAR)   68. Mráz (KAR)


    FC Zbrojovka Brno: Doležal - Král (46. Sedláček), Pašek, Zbožínek, R. Buchta - Koloušek (89. Fall), Simerský, Tomeček, Hromek - Švancara (K), Doležal II.
    MFK Karviná: Paleček - Hoffmann, Bolf (K), Mráz, Gonda (70. Motyčka) - Milosavljev, Hrtánek (84. Ficek), Jursa, Ciku - Mišinský, Presl (77. Bartošák).

    Rozhodčí: Bílek - Jiřík, Pilný

    Diváci: 935
    bahis siteleri