Vsetín – Uh. Hradiště 5:2 (kon.) | Technika Brno – Jindř. Hradec 7:3 (kon.) | Chotěboř – Kolín 2:3 (po s.n.)
Nymburk – Kutná Hora 9:1 (kon.) | Trutnov – SHK Hodonín 0:4 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:1 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (kon.) | Karviná (Baník) – Havířov 3:1 (kon.) | Opava – Nový Jičín 4:3 (po pr.)
Přerov – Val. Meziříčí 9:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:1, 0:1, 4:0)
HC Uherské Hradiště
Středa 07.12.2011, 17:30 • Na Lapači, Vsetín (4500 míst) • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    Po velmi špatných dvou třetinách nakonec domácí vítězí 5:2, když ve třetí třetině nasázeli Hradišti čtyři branky. To je dnes ode mě vše, já vám přeji příjemný zbytek večera a onlajnů zase někdy napočtenou. (19:48:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Hoďa ještě vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    59:07
    Vsetín vstřelil branku!
    Čtvrtá branka domácích ve třetí třetině zajišťuje domácím už jisté tři body. Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1 a FRANTIŠEK ZÚBEK krásnou ranou do horního růžku opět rozveselil domácí diváky. Asistence: Daniel Vaněk, Jiří Heš.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty druhé třetiny před námi a na Lapači už je mnohem veseleji než v prvních třetinách a ochozy zní Vysoký jalovec.
     
    57:28
    Vsetín vstřelil branku!
    Gól v oslabení v podání domácích! Vsetín se dostal do útoku, když puk přebral Zúbek a napálil z kruhů na Heneše, který vyrazil puk nad sebe a ten mu spadl na záda, skutálel se na brankoviště a za dezorientovaného gólmana zametl puk DANIEL VANĚK. Asistence: František Zúbek.
     
    57:02
    Domácí ve čtyřech
     
    56:07
    Sladký pálil na Plška do protipohybu a domácí gólman se štěstím vyráží mimo.
     
    55:55
    Vsetín vyhazuje a zatím se dobře brání
     
    55:28
    Pro domácí bude ještě hůř, Ondřej Hruška byl nejprve faulován Sakrajdou a poté oplácel, což hlavní sudí dobře viděl a trestá - 2 minuty vysoká hůl.
     
    55:02
    Daniel Vaněk vyloučen na dvě minuty za sekání a domácím bude horko.
     
    54:19
    Na ledě leží po ataku Hodi Červenka a to byla rána jako do zdi. Hráč Hradiště za pomoci spoluhráčů odvlečen na střídačku, kde se snad dá do kupy.
     
    53:19
    Hosté vyhazují přes všechny čáry na icing.
     
    52:44
    Domácí v plném počtu.
     
    52:45
    Heš s Vaňkem v akci 2 na 1, Heš dlouho čekal co provede nakonec naznačil střelu udělal kličku a přihrál Vaňkovi, jenže velmi nepřesně a domácí kapitán už se na puk nenatáhl.
     
    51:39
    Vsetín se zatím dobře brání
     
    50:44
    Sprušil vyloučen na dvě minuty za hákování a hosté mohou zahrozit.
     
    49:22
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí otáčí průběh zápasu! Petr Hruška si v útočném pásmu udělal hostujícího obránce vypálil a Heneš vyrazil za branku, kde si sjel DAVID VÍTEK a ranou zpoza branky a lá Jiří Hudler dává gól na překvapení hostujícího gólmana, kterého puk trefil do ruky a od ní zapadl do sítě. Asistence: Petr Hruška.
     
    48:58
    Sladký zůstal dlouho ležet na zemi po srážce s Hešem a za pomoci spoluhráčů se dostal na střídačku, hra může pokračovat.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 20. Hruška O. (Korčák, Spitzer), 48. Hruška O. (Hruška P., Spitzer), 50. Vítek (Hruška P.), 58. Vaněk (Zúbek), 60. Zúbek (Vaněk, Heš) - 2. Matějka (Antonovič), 24. Kříž (Sakrajda)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Farda, Heš, Spitzer, Mečiar, Hrčka, Hoďa - Zúbek, Vaněk, Sprušil - Korčák (41. Daněk), Hriška O., Vítek - Holík, Hambálek, Hruška P.
    HC Uherské Hradiště: Heneš (Kůdela) - Šťastný, Vodák, Sladký, Matula, Krystýnek, Jedlička - Horehleď, Sakrajda, Hrabec - Kríž, Matějka, Antonovič - Červenka, Šoula, Karpíšek.

    Rozhodčí: Volf - Dučák, Poláček

    Diváci: 654
    bahis siteleri