Jihlava – Chomutov 2:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
Piráti Chomutov
Pondělí 19.12.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nashledanou. (19:48:55)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:56
    Tak přeci jen jihlavští fans ocenili snahu domácích mladíků a z tribun se ozývá potlesk.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty kvalitního zápasu.
     
    55:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    To už smrdí debaklem. Šestou branku Chomutova střílí JAROSLAV HAFENRICHTER. Rittichovi se zcela nevyvedla rozehrávka a přišel zasloužený trest. Asistence: Nikola Gajovský, Filip Seman.
     
    54:39
    Sudí Rittich píská ofsajd.
     
    53:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí sympaticky snižují. DANIEL HODEK dostál své pověsti kanonýra a familiárně padajícího Hanuljaka jednoduše přehodil zkušeným lobíkem. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kaláb.
     
    51:33
    Dnešní utkání sleduje 1312 diváků.
     
    50:11
    Hraje se ve středním pásmu...
     
    48:13
    Domácí fanoušci utichají, na HZS je atmosféra jako v márnici...
     
    47:36
    Vyloučen Roman Maliník (JIH) za sekání.
     
    47:01
    Hraje se v plném počtu.
     
    45:57
    Mladík Pěška, kterého trenér Vlk poslal vyzkoušet si přesilovku, mohl zamést puk do odkryté klece, ale černá pryž se mu zamotala mezi nohama.
     
    44:56
    Vyloučen Štěpán Hřebejk (CHM) na 2 minuty za podražení.
     
    44:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle už s domácími vypadá beznadějně. Střelu rychlíka PETRA JÍRY Rittich vyrazil maskou před sebe a někdo z dojíždějících hráčů jej uklidil bruslí do branky. Nutno uznat, že kopnutí nebylo úmyslné a branka je uznána. Asistence: Adam Lapšanský.
     
    43:22
    Aktivní Vysloužil se zkoušel probít po levé straně, ale střední pásmo, to je specialita Václava Sýkory, jehož svěřenci jsou právě v tomto úseku kluziště pány na ledě.
     
    41:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak začátky jednotlivých třetin dnes jednoznačně v režii Pirátů. I třetí dvacetiminutovku zahajují přesným zásahem. Velkou pochvalu zaslouží Adam Lapšanský, který z domácích beků udělal solné sloupy a JAROSLAV MRÁZEK pouze jednoruč zkušeně nastavil hůl tak, aby kotouč nadzvedl nad Rittichův levý beton. Asistence: Adam Lapšanský.
     
    40:27
    Třetí třetina začíná icingem domácích.
    Marken.cz

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 22. Domin, 54. Hodek (Čachotský, Kaláb) - 1. Gajovský (Procházka), 22. Procházka, 28. Sikora (Ondřej), 42. Mrázek (Lapšanský), 45. Jíra (Lapšanský), 56. Hafenrichter (Gajovský, Seman)


    HC Dukla Jihlava: Rittich - Petráček, Kolafa, Jaroš, Dobrovolný, Kaláb, Malena, Grundmanis, Kolda - Čachotský, Hubáček, Hodek - Domin, Zeman, Polcar - Maliník, Bezděk, Vysloužil - Pometlo, Pěška, Prokš
    Piráti Chomutov: Hanuljak (31. - 36. Strmeň) - Mrázek, Havíř, Palin, Jillson, Grof, Opalek, Deveri, Rutta - Hřebejk, Helminen, Hruška - Procházka, Gajovský, Seman - Hafenrichter, Sikora, Ondřej - Hromas, Lapšanský, Jíra.

    Rozhodčí: Vampola - Rittich, Guth
    bahis siteleri