Švédsko – Finsko 3:1 (kon.) | Česko – Rusko 5:3 (kon.)
konec
Česko
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
Rusko
Sobota 11.02.2012, 18:30Four Nations Tournament - U17
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Toto je od nás z Hradce Králové vše. Pro další podrobné informace o turnaji sledujte www.hockeynews.cz. Zítra zde naleznete například hodnocení celého turnaje s hlavním trenérem Luďkem Bukačem. Příjemný hokejový večer! (20:47:48)
     
    Závěr utkání ale rozhodně nemění nic na tom, že poslední zápas turnaje přinesl skvělou podívanou! Češi šli do zápasu s odhodláním zvítězit. Z objektivního hlediska můžeme říci, že Rusové dnes na ledě nic hokejového nepředvedli. Český výběr zaslouženě zvítězil a obsadil v turnaji druhou příčku. Hráči se nyní radují na středovém kruhu.
     
    Hlavní rozhodčí nakonec celou situaci vyřešili jednoduše. Třem ruským hráčům udělili tresty do konce utkání. Čeští fanoušci ruský výběr samozřejmě vypískali.
     
    Podobné představení už Rusové předvedli v prvním zápasem se Švédy. Je až neuvěřitelné, co si po skončení zápasu dovolili. Toto by si určitě zasloužilo větší tresty než jen do konce utkání.
     
    Tak toto je opravdu silné kafe! Rusové doslova neunáší prohru. Ihned po odpískání se čeští hráči začali radovat z vítězství. Celá ruská pětice se ovšem rozjela k české brance s úmyslem vyvolat šarvátku. Ruští hokejisté jezdili po ledové ploše jako pomatení a doslova hledali hráče, kterému by mohli uštědřit několik ran pěstmi.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Vhazuje se před ruskou brankou.
     
    59:20
    Z tribun hradeckého zimního stadionu se ozývá pokřik: Hoši děkujem!
     
    58:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam! Při přečíslení dva na jednoho připravil Dominik Pokorný lepší střeleckou pozici pro JAKUBA VRÁNU, který nasměroval kotouč do prázdné ruské klece. Asistence: Dominik Pokorný a Jan Štencel.
     
    58:03
    Rusko zkouší hru v šesti bez brankáře.
     
    58:03
    Zakázané uvolnění českého týmu. Češi potřebují vyhrát v základní hrací době, aby na turnaji obsadili konečnou druhou příčku.
     
    57:00
    Do konce utkání zbývají tři minuty. Češi dobře brání střední pásmo a ruský tým k ničemu nepouští.
     
    55:48
    Rusko si bere time-out.
     
    55:48
    Rinat Valjev nahodil kotouč na Lukeše.
     
    54:23
    Dominik Pokorný vystřelil z otočky a chvíli to vypadalo, že Rusové následně vyhodilo kotouč opět mimo hrací plochu. Pokorný tuto skutečnost reklamoval u rozhodčích, ale neuspěl.
     
    53:45
    Denis Alexandrov vyhodil kotouč přímo mezi diváky a odsedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    51:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tentokrát to Zbořilovi vyšlo! Český útočník vyslal do brejku MARTINA KOHOUTA, který uháněl úplně sám na Serebrjakova a při zakončení zvolil kličku do bekhendu. Ruský gólman se roztáhl po brankové čáře, ale nechal u levé tyčky místo, které Kohout parádně trefil. Asistence: Adam Zbořil.
     
    51:19
    Adam Zbořil to myslel dobře, ale David Pastrňák jeho lob nezachytil. Zakázané uvolnění.
     
    49:46
    Nevstřelí. Rusko se tentokrát ubránilo.

    Lukáš Souček

    Branky a nahrávky: 14. Vrána (Šafář, Štencel), 22. Pokorný (Přikryl), 47. Zbořil (Kohout, Pastrňák), 52. Kohout (Zbořil), 59. Vrána (Pokorný, Štencel) - 34. Bučnevič (Alexandrov, Šarov), 43. Šarov (Tichonov), 48. Masljuk (Šarov, Rafikov)


    Česko: Lukeš (Svoboda) – Bunda, Štencel, Šafář, Andrlík, Čermák, Dvořák, Szathmáry – Kohout, Zbořil, Pastrňák – Vrána, Přikryl, Pokorný – Rob, Kämpf, Kaše – Česlík, Sysala, Slánský – Janeček.
    Rusko: Serebrjakov (Bočarov) – Rafikov, Trubkin, Čerepanov, Alexandrov, Valijev, Tichonov, Baldejev – Iljin, Barbašev, Brjukvin – Lyzin, Galejev, Šahvorostov – Bojčuk, Šarov, Bučnevič – Mokšancev, Masljuk, Bojko - Goldobin.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri