Trenčín – Poprad 2:3 (kon.) | Skalica – Nitra 6:5 (kon.) | Martin – Zvolen 2:1 (po pr.)
Košice – Žilina 4:3 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 4:0 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 19.02.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas medzi Banskou Bystricou a Slovanom v pomere 4:0, čisté konto si udržal brankár domácich Matúš Kostúr, a domácich toto víťazstvo posunulo pred Zvolen na 7. miesto. Ďakujem za pozornosť, a teším sa na ďalšie zápasy na onlanoch. (20:07:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Zápas sa už len dohráva, domáci hrajú už v pokoji, držia puk na hokejkách, a vyzerá to tak že dnes si udrží čisté konto brankár domácich Matúš Kostúr.
     
    57:30
    V útočnom pásme stále usadená Banská Bystrica, z poza brány prihrával Kubka na korčulujúceho Brňáka, ale jeho strela vážnejšie neohrozila Karhunena.
     
    56:33
    Domáci vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, od modrej strieľal Grman, ale jeho strelu v pohode chytá Karhunen.
     
    56:24
    Domáci sa usadili v pásme, Jokilovi sa otvoril priestor v útočnom pásme, prihral na Sýkoru, ale jeho strelu chytá brankár hostí Karhunen.
     
    56:03
    Vylúčenie Bratislavy, na trestnú lavicu odchádza Kozák dostáva dve minúty za krosček
     
    54:40
    Hostia sa opäť dostali do pásma, Bartánus vystrelil na Kostúra, ten puk vyrazil, s následnou dorážkou Hudeca si domáci brankár poradil skvelým zákrokom.
     
    53:30
    Domáci hráč Jokila sa príliš dlho hral s pukom v obrannom pásme až mu ho nakoniec zobral Hudáček, nakorčuloval pred Kostúra, vystrelil, domáci brankár puk vyrazil, a následne prikryl puk lapačkou, a zabránil tak Šatanovi dorážať.
     
    53:10
    Vylúčenie Banskej Bystrice, na trestnú lavicu odchádza Hričina za podrazenie.
     
    52:18
    Hostia sa usadili v pásme Banskej Bystrice, ale Bartánusova prihrávka na Švarného prišla neskoro, a tak puk zblokoval jeden z obrancov domácich na ochrannú sieť.
     
    51:20
    Domáci sa zatiaľ úspešne bránia presilovke hostí, keď už dvakrát poslali puk ku Karhunenovi.
     
    50:50
    Vylúčenie Banskej Bystrice, Ján Sýkora dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    50:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci vyhrali buly v útočnom pásme, k mantinelu korčuloval MICHAL GRMAN, nahodil puk na bránu, a puk končí v sieti. Asistencia: Radomír Heizer.
     
    50:10
    Hráči hostí sa nevedia dostať pred Kostúra, domáci hráči veľmi dobre bránia stredné pásmo, a nepúšťajú tak hostí do šancí.
     
    48:20
    Preisinger prihrával v útočnom pásme na Harveyho, ale jeho strelu Kostúr chytá, následne domáci vyhadzujú puk cez všetky čiary.
     
    46:58
    Domácim sa dokonca podarilo získať vhadzovanie v útočnom pásme, keď po strele Pulliainena prikrýva puk lapačkou brankár hostí Karhunen.
     
    46:30
    Domáci sa úspešne bránia v oslabení, držia puk na hokejkách, a pohrávajú sa s hráčmi hostí.
     
    45:12
    Na trestnú lavicu odchádza Miroslav Hlinka za nedovolené bránenie.
     
    44:51
    Domáci hráči boli usadení v pásme hostí, ale Kristoffersson sa k strele nedostal, a tak Štajnoch vyhadzuje puk cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude po pravici brankára Karhunena.

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 28. Sýkora (Kristoffersson, Jokila), 33. Zuzin (Hričina), 35. Jabrocký (Kútny, Hlinka), 51. Grman (Heizer)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Kostúr (Chorošun) - Huba, Grman, Brňák, Cebák, Bambúch, Kubka, Novajovský, Beňa - Sýkora, Jokila, Kristoffersson - Kútny, Hlinka, Jabrocký - Kokavec, Pulliainen, Novák - Hričina, Heizer, Zuzin
    HC Slovan Bratislava: Karhunen (Konrád) - Švarný, Dobroň, Ďatelinka, Frühauf, Kozák, Štajnoch, Jerofejevs, Kudrna - Hudáček, Lipiansky, Šatan - Bartánus, Hudec, Kukumberg - Bakoš, Bulík, Skokan - Harvey, Preisinger, Buc

    Rozhodčí: P.Grečko - M.Korba, P.Korba
    thejrc.org