Olomouc – Pardubice 2:6 (kon.) | Znojmo – Jihlava 2:5 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 7:4 (kon.)
HC Kladno – Liberec 1:3 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:5 (kon.) | Třinec – K. Vary 4:2 (kon.)
Kometa Brno – HC Litvínov 9:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:1 (2:0, 3:1, 4:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 23.02.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (20:06:29)
     
    Šok dokonán. Suverénní vládce extraligy juniorů utrpěl na brněnském ledě neuvěřitelný debakl. Jinak snad devět branek v Nechvátalově síti nazvat nelze. Kometa jasně dominovala zápasu, Filip Barus moc práce neměl. Brno tak potvrdilo pozici nejčastěji skórujícího týmu extraligy a výrazně se přilblížili přímému postupu do play-off. Hosté mají v autobuse o čem přemýšlet.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Icing domácích.
     
    59:07
    Průša zleva najížděl před Baruse a vyslal ostrou bombu. Ta vypadla domácímu gólmanovi z lapačky, k jeho štěstí se však puk odkutálel mimo branku.
     
    58:32
    Další útok Komety zastavil offside, odpískaný Janu Káňovi.
     
    57:49
    Jan Křivohlávek obešel dva beky hostí a dostal se až před brankáře Litvínova. Ten však nyní odolal.
     
    56:59
    Skóre mohl korigovat Tomáš Malec. Z pravé strany však Baruse nepřekonal.
     
    56:09
    Kometa právě vstřelila branku!

    To je síla! Roman Jurák zavezl puk do pásma a zadovkou poslal puk JANU SEDLÁKOVI. Ten prudce vypálil, Nechvátal ještě jeho střelu vyrazil. Stejný bek se však dostal k dorážce vlastní střely a tentokrát Nechvátala propálil Asistence: Roman Jurák.
     
    55:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelný výsledek se rodí v KAJOT ARENĚ. Těsne po konci přesilovky předvedla domácí první formace krásnou akci. Křivohlávek poslal do útočného pásma Nováka, ten místo střely hledal ještě lépe postaveného ADAMA ZBOŘILA. Brněnská osmnáctka vypálila z voleje a po zemi propálila Nechvátala mezi betony. Asistence: Jakub Novák, Jan Křivohlávek.
     
    54:49
    Koukalova bomba málem rozbila plexisklo za Nechvátalem.
     
    54:07
    Nyní se hosté osvobozují.
     
    53:14
    Káňa hledal krásným křižným pasem sjíždějícího Sedláka. Pro něj byla však přihrávka příliš prudká a mladý bek nedokázal touš nasměrovat na branku.
     
    52:21
    Další pěkná akce Komety. Jakub Novák našel zadovkou zpoza branky Zbořila, který z voleje přestřelil o několik centimetrů.
     
    51:56
    Koukalova rána z nápřahu zapadla do náručí Nechvátala.
     
    51:28
    Je tu další šance pro Brno. Za hákování Peslara je vyloučen Martin Kokeš. Další dvě minuty dostal stejný hráč za vysokou hůl. Je z toho tedy čtyřminutová přesilovka.
     
    49:42
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hned následuje sedmý gól Brna. Adam Zbořil zatáhl po levé straně puk do pásma a zpoza branky jej předložil na najíždějícího JANA KŘIVOHLÁVKA, který z voleje dokázal procedit puk před lapačku Nechvátala. Asistence: Adam Zbořil, Vlastimil Bilčík.
     
    49:24
    Kometa právě vstřelila branku!

    Už to je debakl. Kometa rozjela klasický přesilovkový zámek. Na modré čáře jednoduše napřáhl ŠTĚPÁN KOUKAL a propálil vše, co mu stálo v cestě. Nechvátal puk viděl až ve své brance. Asistence: Jan Boček, Jakub Fusek.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 12. Fusek (Dujsík), 20. Zbořil, 27. Dujsík (Jurák, Káňa), 28. Křivohlávek (Zbořil, Novák J.), 31. Jurák (Káňa), 50. Koukal (Boček, Fusek), 50. Křivohlávek (Zbořil, Bilčík), 56. Zbořil (Novák J., Křivohlávek), 57. Sedlák (Jurák) - 23. Mackal (Písařík)


    HC Kometa Brno: Barus - Šidák, Dujsík, Peslar, Koukal, Sedlák, Krejčiřík, Dittrich, Bilčík (C) - Fusek, Buhaj, Křivohlávek, Jurák, Novák P., Kozák, Jankovič, Zbořil, Novák J., Boček, Káňa
    HC Litvínov: Nechvátal - Čejka (C), Havelka, Kokeš, Bittner, Kasal, Hora, Ejem - Mackal, Zdeněk, Písařík, Šalka, Průša, Malec, Trübenekr, Švarc

    Rozhodčí: Jeřábek, Humpolíček - Chocholouš, Dřínovský
    bahis siteleri