Omsk – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 5:4 (po s.n.)
Barys – Viťaz 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Lev 5:3 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 26.02.2012, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou upocený zápas, který byl, alespoň co se skóre týče, napínavý. Rozhodující trefu zaznamenal Jiří Novotný pouhou minutu před koncem. Ode mě je to vše, těším se někdy příště u dalšího přenosu. (14:22:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Kanadský řezník Jeremy Jablonski se ještě na závěr stihl předvést. 2+10 za úder do oblasti hlavy a krku bude jeho posledním trestem v tomto zápase a naštěstí i v této sezoně, která pro Čechov končí.
     
    58:58
    Astana právě vstřelila branku!
    Time-out zjevně pomohl. Domácí po radách trenéra ožili a JIŘÍ NOVOTNÝ minutu před koncem posílá Barys do vedení! Asistence: Kevin Dallman
     
    57:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    55:48
    První pětka Astany si dokázala vytvořit tlak v útočném pásmu, ale až na jednu střelu Novotného Alistratov nemusel řešit žádné vážnější nebezpečí.
     
    54:00
    Hra je nyní velmi opatrná z obou stran. Diváci se stále nudí.
     
    50:11
    Astana právě vstřelila branku!
    Přece se to domácím povedlo! Vyrovnávací gól střílí KONSTANTIN PUŠKARJOV. Asistence: Andrej Gavrilin.
     
    50:00
    Čechov brání opravdu čím dál zarputileji. S pukem nic nevymýšlí a když nemá jistotu, raději jej zahodí a nechá Astanu tvořit, což se proti hradbě na modré čáře příliš nedá.
     
    48:33
    Hosté v plném počtu. Astaně přesilovka nevyšla zrovna ideálně.
     
    47:30
    Domácí mají problém získat útočné pásmo.
     
    46:33
    Nikita Korovkin dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:00
    Čechov po vstřelené brance v pěti lidech zabednil modrou čáru. Astana to bude mít hodně těžké, pokud chce pomýšlet na vyrovnání.
     
    44:38
    Čechov právě vstřelil branku!
    Svou přesnou trefou posílá hosty do vedení ALEXEJ TROŠČINSKIJ, který překonal bezmocného Jeremějeva! Asistence: Jaroslav Tuljakov, Nikita Točickij.
     
    42:30
    Až na jeden hezký průnik Fadějeva jsme stále výraznější šance ve třetí třetině neviděli.
     
    41:00
    Věřme, že poslední dvacetiminutovka nabídne atraktivnější podívanou, než předchozích čtyřicet minut, ale zatím tomu bohužel nic nenasvědčuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Právě skončila druhá třetina utkání, které nepobralo příliš hokejové krásy. Nicméně jsme oproti té první viděli alespoň dvě branky. Za domácí se hned ze startu trefil Kamil Kreps a za hosty poté v osmadvacáté minutě vyrovnával Jevgenij Timkin, který využil přesilovku. Šance obou týmů před poslední dvacetiminutovkou jsou naprosto otevřené, takže bude zajímavé sledovat, jaké nám třetí třetina přinese rozuzlení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 21. Kreps (Savčenko), 51. Puškarjov (Gavrilin), 59. Novotný (Dallman) - 28. Timkin (Korovkin, Lesnuchin), 45. Troščinskij (Tuljakov, Točickij)


    Barys Nur-Sultan: Jeremějev (Glass) – Savčenko, Dallman – Kašpar, Novotný, Kreps – Litviněnko, Išmametěv – Žajlauov, Gavrilin, Puškarjov – Lakiza, Fadějev – Poliščuk, Bumagin, Romanov K. – Jermolajev, Starčenko, Rymarjev
    HC Viťaz Moskevská oblast: Alistratov (Denisov) – Sazonov, Troščinskij – Timkin, Lesnuchin, Posnov – Chafizullin, Korovkin – Dvurečenskij, Tuljakov, Točickij – Tatalin, Kudinov – Romanov A., Jablonski, Gončarov – Bogomolov, Golovkov

    Rozhodčí: Gusev, Odinš - Birin, Medveděv
    bahis siteleri