Chrudim – Světlá nS 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Chrudim
6:5 (0:2, 4:2, 1:1)
HC Světlá nad Sázavou
Neděle 26.02.2012, 17:00 • Zimní stadion Chrudim • Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    To je tedy vše, to důležité je, že série se vrací na rozhodující zápas do Světlé! Hrát se bude ve středu a pro chrudimské hokejisty a fanoušky to bude opravdové peklo! (20:59:31)
     
    Nakonec se Amenta nedočkali, ten totiž dosyta oslavuje s chrudimskými fanoušky. Při oslavě do domácího kotle vtrhli hostující fans a nyní se to pere tam! Na fanoušcích Světlé je vidět velký zmar, bitky pokračují i po cestě ven ze stadionu!
     
    V Chrudimi se ale ještě nekončí! Rozhořčení fanoušci Světlé se vrhli na pořadatele a snaží se dostat na led k Filipu Amentovi, aby mu ukázali, zač je toho loket. Ten si to evidentně užívá! Bude ještě zajímavé, jak to dnes dopadne!
     
    60:30
    A branka neplatí! Sudí nakonec rozpažil a ukázal na střední pásmo, kde se bude vhazovat. Ještě jedna zajímavost, za hromadnou bitku nepadla ani jedna trestná minuta!
     
    60:30
    Na rozhodčího se sesypala celá chrudimská střídačka a sudí nyní začíná váhat. Uvidíme, jak se to vyvine! Pozor, mezi tím brankář Ament rozšlapal na ledě vlajku Světlé nad Sázavou a celá střídačka hostí se na něj vrhla. Na ledě se nyní perou oba celky, řekl bych zhruba deset na deset. To se jen tak nevidí. Sudí evidentně o bitku nejeví zájem a rozmýšlí, co udělá s výsledkem!
     
    60:30
    Na chrudimském stadionu se děje něco neuvěřitelného! Světlá postupovala do standartního útoku, od modré přišla nenápadná střela, kterou Ament vyrazil betonem na druhou stranu hřiště. Tam ho jeden z hráčů Světlé, který evidentně stál v ofsajdu, dorazil do odkryté klece. Ament už ani neprojevoval známky zájmu o hry a bylo jasné, že branka nemůže platit! Sudí ale ukázal na branku a Světlá se raduje!
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    61:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    To, co si asi přál každý chrudimský fanoušek se nyní stává skutečným! Přesně 45 vteřin poté, co Světlá oslavila postup do finále play-off Krajské ligy, Chrudimští posílají sérii zpět na její led! V tuto chvíli není důležité, kdo branku vstřelil, Chrudimští nejprve jeli posměšně oslavit gól s fanoušky Světlé a poté na střelce v rohu naskládali. Není možnost to zjistit, bude tedy doplněn později - 6:5! Se značným zpožděním dodávám, že chrudimským hrdinou je PETR BARTONÍČEK! Asistence: Marek Kišš a Milan Rabas.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:11
    Vypadá to, že se bude prodlužovat.
     
    57:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A možná ješte ne! Chrudim dokázala opět v dnešním zápase srovnat! Od modré čáry vystřelil Formánek, z dorážky se nemýlil MAREK KIŠŠ - 5:5! Asistence: Zdeněk Formánek a Jiří Plch.
     
    56:37
    Chrudim musí zabrat, jinak má před sebou poslední tři minuty v této sezóně.
     
    55:54
    Chrudimští mohl srovnat, jenže se nyní zaskvěl Koubský!
     
    54:58
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    A Světlá se nyní přibližuje finále play-off Krajské ligy! Chyba v chrudimské obraně zaopříčinila to, že sám na branku jel JAKUB VENC a střelou pod víko posílá Světlou do vedení - 4:5! Asistence: Ondřej Včela.
     
    53:39
    Ament předvedl další důležitý zákrok, vhazuje se po jeho pravici.
     
    52:56
    Chrudim vyhodila na icing.
     
    51:28
    Světlá měla velkou šanci, ale Křišťan sám před brankářem přestřelil!
     
    50:05
    Domácí si ale nyní nerozuměli a dopustili se zakázaného uvolnění.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 21. Plch (Kišš), 28. Novák (Bartoníček), 31. Kišš (Urban, Plch), 33. Urban (Bartoníček), 58. Kišš (Formánek, Plch), 62. Bartoníček (Kišš , Rabas) - 16. Krajíček (Včela O.), 20. Krajíček (Včela O., Beránek), 21. Včela P. (Krajíček), 37. Didiáš (Doležal), 55. Venc (Včela O.)


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Urban, Dobiáš, Dvořák, Procházkam, Vágner, Tesner, Novák, Novotný, Rabas, Schweinfurter, Janoušek, Kišš, Bartoníček, Formánek, Polák, Budínský, Plch
    HC Světlá nad Sázavou: Koubský - Kopecký, Beránek, Včela O., Včela P., Špatenka, Krajíček, Ruml, Svoboda, Doležal, Křišťan, Bancíř, Benda, Didiáš, Venc, Holec

    Rozhodčí: Padevět - Vepřovský, Kareš
    bahis siteleri