K. Vary – Písek 7:8 (po pr.) | Hr. Králové – Zlín 4:3 (kon.) | Slavia – Havířov 6:2 (kon.)
HC Kladno – Mladá Boleslav 10:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Sparta – Třinec 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 1:2 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 0:5 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 6:1 (kon.)
PZ Kladno – Letňany 1:5 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
Berani Zlín
Pátek 02.03.2012, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Nakonec se diváci dočkali velmi zajímavého závěru, který však už na rozdělení bodů nic nezměnil. Starší dorostenci Hradce Králové se na svého soupeře bodově dotahují a už tak těsná situace v tabulce se stává ještě těsnější. Já se s Vámi těším na počtenou u zítřejšího kola, které celou nadstavbovou část uzavře. (15:16:17)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Také Hradec si vybírá time-out. Buly v domácím pásmu.
     
    59:47
    Martin Bartoň nejprve minul odkrytou klec hostů a následně mohl Tomáš Skočík vyrovnat! Všichni už se jen dívali, kam puk pošle, jenže pak proti němu zasáhla skvělá Šivelova lapačka!
     
    59:13
    Zlín útočí a hraje bez brankáře!
     
    58:48
    Oddechový čas pro lavičku hostí.
     
    58:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zápas však ještě nekončí, znovu je to o jediný gól! Od mantinelu si vybruslil LUMÍR GALUŠKA a pak se rozhodl pro střelu bekhendem na bližší tyč. Ta byla neskutečně přesná - 4:3! Bez asistence.
     
    58:34
    Po drobné potyčce přichází vyloučení na obou stranách. Martin Matějček i Vít Mika si odsedí dvě minuty za hrubost, pokračovat se tedy bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:05
    Matějčkovu ránu sice Čepila jen vyrazil za svůj hřbet a kotouč pomalu klouzal k brankové čáře, ale pak se duchapřítomně otočil a stačil ho zastavit.
     
    57:50
    Kluziště hradeckého stadionu rozzářila akce Michala Bridy, která vyplynula ve dvojici nebezpečných střel na zlínskou klec.
     
    57:08
    Z neznámých důvodů sudí odpustili hostům zakázané uvolnění, ale u puku jsou tak jako tak Východočeši.
     
    56:27
    Zlín se sice z inkasovaného gólu oklepal, ale po chvíli už zase čelí útočné aktivitě domácích. Body z dnešního mače už se mu notně vzdálily.
     
    54:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem základní hrací doby si Hradečtí berou zpět dvoubrankové vedení. Největší zásluhu na tom měl znovu Michal Procházka, který se tentokrát převtělil do role nahrávače. Našlápl na pravé straně a na úrovni branky přihrál dozadu MARTINU BARTOŇOVI, který poslal puk přesně mezi betony Čepily - 4:2. Asistence: Michal Procházka.
     
    54:36
    Tadeáš Ouzký sice vybojoval u modré čáry puk, ale při přejezdu do pásma si nevšiml na druhé straně Jakuba Suchana. Těsný ofsajd.
     
    54:10
    Hra plyne velmi rychle, i když pochopitelně ještě rychleji pro Zlín.
     
    53:05
    Na druhé straně měl plné ruce práce Michal Šivel. Jakub Tomiga dorážel velmi neodbytně, za což si také vysloužil nějaký ten úder od hokejistů v bíločerveném.
     
    52:02
    Lukáš Kastner si proklestil cestu zlínskou formací, v tísni ale stihl pouze střelu do výstroje připraveného Daniela Čepily.
     
    51:35
    Hosté hrají v plném počtu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Suk (Suchan, Matějček), 17. M. Procházka (Bartoň), 25. M. Procházka, 55. Bartoň (M. Procházka) - 26. Dalajka, 49. Galuška, 59. Galuška


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Hak) – Vácha, Skála, Suk, Jebavý, Konečný, M. Procházka, Bartoň "C", Štědrý, Ouzký, Půlpán, Pilař, Suchan, Kastner, Matějček, Šeps, Brida, Rejl, Souček, Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    Berani Zlín: Čepila (Haloda) – Grygera, Kratochvíl, Hladiš, Tomiga, Macharáček, Hlaváč, Mika "C", Galuška, Stuchlík, Haničinec, Kobylík, Skočík, Zaremba, Hurta, Dalajka, P. Procházka, Vyoral, Kužílek. Trenér: Tomáš Valášek.

    Rozhodčí: Stolín – Svoboda, Lučan.
    thejrc.org