Kadaň – Šumperk 2:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 16.03.2012, 18:00 • Zimní stadion Eden • Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ani fakt, že energetici skórovali, nezastavil slávistické chorály. Každopádně ale Energie snižuje a postarala se o závěrečné drama. LUKÁŠ PECH dostal hodně prostoru a usměrnil puk do branky zklamaného Kopřivy. Asistence: Petr Kumstát.
     
    45:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté si mohou oddechnout, protože svému soupeři opět odskakují na rozdíl dvou branek! Jakub Krejčík si udělal výlet od modré čáry. Z úhlu vystřelil na Mensatora, ale puk se k němu odrazil zpátky, a tak s ním objel branku, nahrál dojíždějícímu PETRU JELÍNKOVI a ten dostal puk za karlovarského brankáře. Asistence: Jakub Krejčík.
     
    43:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Utkání bude mít ještě zajímavý závěr! PETR GŘEGOŘEK se dostal přes několik bránících hráčů a slabou střelou zavěsil. Asistence: Lukáš Pech.
     
    25:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    I po druhé posoudil videorozhodčí situaci jako gól. Ke střele Skladaného se dostal MARTIN GRÜNDLING, který dorazil odražený puk k levé tyči. Asistence: František Skladaný.
     
    22:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    To jí ale vůbec mrzet nemusí, protože záhy se trefuj DMITRIJ JAŠKIN, který zvyšuje už na 3:0. Sklenář mu z levé strany poslal střílenou přihrávku křížem, kterou mladý slávistický útočník využil hned z první. Asistence: Jakub Sklenář, Pavel Kolařík.
     
    10:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak branka po dlouhé konzultaci s videem přece jen platí a hosté se dostávají do těžké situace. Po zmatcích v brankovišti Varů puk dostal za brankovou čáru JAKUB ŠULC. Asistence: Vladimír Růžička.
     
    04:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se ujímají vedení! Po střele Kadlece z mezikruží, kterou Mensator vyrazil betonem před sebe, dojel puk JIŘÍ DOLEŽAL a přesnou trefou pod víko skóroval. Asistence: Petr Kadlec.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 5. Doležal (Kadlec), 11. Šulc (Růžička), 23. Jaškin (Sklenář, Kolařík), 46. Jelínek (Krejčík) - 26. Gründling (Skladaný), 44. Gřegořek (Pech), 53. Pech (Kumstát)


    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Kadlec (C), Kuboš, Tomica, Valach, Šulc, Vondrka (A), Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Krenželok, Krejčík, Krejčí, Dušek, Micka, Doležal, Kolařík (A), Sklenář, Růžíčka, Hertl
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Sýkora, Mocek, Kuběna, Koblasa, Gřegořek, Skladaný, Mikeska, Zaťovič, Pech (A), Gulaši, Vachovec, Dej, Kotrla, Gawryletz, Kumstát (C), Prošek, Lučka, Rohan T., Rohan M.

    Rozhodčí: J. Hribik, R. Hradil - J. Bláha, J. Bryška

    Diváci: 3125
    bahis siteleri