Osasuna – Getafe 0:0 (kon.) | Barcelona – Granada 5:3 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:3 (2:0)
Granada CF
Úterý 20.03.2012, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Divoký souboj končí, Barcelona vítězí 5:3. Domácí byli po celých průběh zápasu aktivnější, Granada však svoji kůži nedarovala lacino. Ve druhém poločase dokonce smazala dvoubrankové vedení soupeře, na body ale nedosáhla. Lionel Messi vstřelil hattrick. Příjemný zbytek večera. (22:54:38)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Messi byl lapen v ofsajdu, posléze je potrestán také Abel.
     
    90+1
    Další žluté napomenutí, vidí ho hostující Geijo.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    89
    Granada právě vstřelila branku!
    GUILHERME SIQUEIRA proměňuje podruhé v zápase penaltu, Valdés směr jeho střely nevystihl – 5:3.
     
    89
    Zřejmě za protesty vidí žlutou kartu také Mascherano.
     
    88
    Červená karta a další pokutový kop pro Granadu! Alves byl po druhé žluté vyloučen, tentokrát zahrál v pokutovém území viditelně rukou.
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hattrick! LIONEL MESSI se prosazuje potřetí v dnešním klání. Alves oslovil barcelonského ostrostřelce skvěle načasovaným pasem. Messi si položil brankáře a zakončil do horní poloviny branky – 5:2.
     
    84
    Guardiolovi svěřenci mají už duel plně ve své moci. Znovu obléhají Césarovu svatyni.
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Jenže katalánský válec nejde zastavit lehce, domácí přidávají čtvrtou branku a kráčí za povinným tříbodovým vítězstvím. CRISTIAN TELLO trefil přesně k tyči – 4:2.
     
    79
    Granada ovšem působí sympatickým dojmem. Hosté hrají bez většího respektu k favoritovi. Snaží se bezchybně bránit a často vyrážet do rychlých protiútoků.
     
    77
    Hosté vystřídali. Ighala nahradil Geijo.
     
    76
    Cuenca se zjevil za obranou soupeře. Brankář mu znemožnil střelecký úhel, domácí forvard mohl přesto mířit do takřka prázdné branky. Vhodný moment ke střele ale prováhal.
     
    75
    Lepším týmem je opět Barcelona, z přímého kopu zleva ale nezapršelo. César ani nemusel zasahovat.
     
    73
    Gomez nyní v malém vápně důrazně naskočil do domácího gólmana. Oba hráči se z trávníku otřeseně zvedají, ale měli by bez problémů pokračovat v zápase.
     
    72
    Barcelona vybojovala rohový kop, před jeho rozehráním ale posílají čerstvého hráče na trávník také domácí. Zahraje si Iniesta, nahradil Thiaga.
     
    70
    Granada střídá. Moisese nahradil Abel.
     
    67
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Favorizovaný výběr ale nechce dopustit sebemenší drama. Alvesův centr dopadl přesně před LIONELA MESSIHO, jenž v přímém souboji s brankářem nezaváhal. Vyběhnutého Césara zkušeně přehodil a vrátil svému týmu těsné vedení – 3:2.

    Lukáš Šonský

    Branky: 4. Xavi, 16. Messi, 67. Messi, 81. Tello, 86. Messi - 55. Mainz, 62. Siqueira (pen.), 89. Siqueira (pen.)

    Karty:   48. Keita (BAR), 61. Alves (BAR), 89. Mascherano (BAR) - 11. Ighalo (GRN), 34. Benitez (GRN), 59. Cortés (GRN), 64. Moises (GRN), 66. Gomez (GRN), 90+1. Geijo (GRN), 90+2. Abel (GRN)   88. Alves (BAR)


    FC Barcelona: Valdés – Alves, Piqué, Puyol, Adriano (46. Mascherano) – Keita, Xavi, Thiago (72. Iniesta) – Cuenca, Messi, Alexis (72. Tello).
    Granada CF: César – Cortés, Mainz, Gomez, Siqueira – Moisés (70. Abel), Rico – Jara (46. Uche), Martinz, Benitez – Ighalo (77. Geijo).

    Rozhodčí: Vitienes.
    bahis siteleri