Lotyšsko – Česko 3:4 (po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 06.04.2012, 18:00 • Zimní stadion Eden • Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dokonalý obrat v podání karlovarské Energie, jehož strůjcem je jednoznačně PETR KUMSTÁT! Zaťovičova střela ze špatného úhlu se odrazila k úplně volnému Kumstátovi, který se trefou do prázdné branky nemýlil a k již dosaženému hat-tricku si připisuje další přesný zásah! Asistence: Martin Zaťovič, Lukáš Pech.
     
    44:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Stav utkání je vyrovnán! Mocek prostrčil na modré čáře kotouč mezi slávistickými beky. PETR KUMSTÁT nevěděl, kde má puk. Nakonec ho našel mezi svýma nohama a spolu se Sýkorou najížděl sám na bránu. Nadvakrát si s ním vyměnil kotouč a Kumstát zakončil do prázdné a zároveň završil hat-trick v tomto utkání. Asistence: Tomáš Sýkora, Petr Mocek.
     
    31:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do hry snížením na rozdíl jedné branky. Lukáš Pech přihrávkou na modrou čáru Proškovi umožnil střelu. Kotouč se odrazil od Furchových betonů na hůl PETRU KUMSTÁTOVI a ten dorazil puk za záda domácího gólmana. Asistence: Roman Prošek, Lukáš Pech.
     
    25:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se v rychlém sledu ujímá vedení 3:1! Tomáš Micka přihrál na druhou vlnu VLADIMÍRU RŮŽIČKOVI, který se stahovačkou dostal mezi kruhy, odkud střelou nad Mensatorův beton zvyšuje na rozdíl dvou branek pro domácí. Asistence: Tomáš Micka, Jakub Sklenář.
     
    24:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Utkání je otočeno ve prospěch domácích. TOMÁŠ POSPÍŠIL jel dvakrát sám na Mensatora, podruhé již bylo nařízeno trestné střílení a sám faulovaný střelou mezi nohy vystřelil Slavii vedení. Bez asistence.
     
    21:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté na úvod druhé třetiny vyrovnávají stav zápasu. Kuboš střelou z mezikruží trefil Mensatorovy betony, puk se odrazil k TOMÁŠI HERTLOVI a ten zavěsil nad lapačku ležícího hostujícího gólmana. Asistence: Petr Kuboš, Michal Vondrka.
     
    09:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po dlouhém působení v útočném pásmu se Západočeši dočkali odměny. Lukáš Pech se mezi kruhy dostal k odraženému puku a zůstal sám před Furchovou bránou. Přihrávkou PETRU KUMSÁTOVI nabídl svému kolegovi možnost střely do prázdné branky, z které karlovarský dlouhán vytěžil první branku zápasu. Asistence: Lukáš Pech.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 22. Hertl (Kuboš, Vondrka), 25. Pospíšil (pen.), 26. Růžička (Micka, Sklenář) - 10. Kumstát (Pech), 32. Kumstát (Prošek, Pech), 45. Kumstát (Sýkora, Mocek), 46. Kumstát (Zaťovič, Pech)


    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Dresler, Kadlec (C), Kuboš, Tomica, Valach, Šulc, Vondrka (A), Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Krenželok, Krejčík, Dušek, Mavrojanidis (J), Micka, Kolařík (A), Sklenář, Růžička, Hertl.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gründling, Sýkora, Mocek, Kuběna, Koblasa, Skladaný, Mikeska, Zaťovič, Pech (A), Gulaši, Dej, Kotrla, Skuhravý (C), Gawryletz, Kumstát, Prošek, Lučka, Látal, T. Rohan, M. Rohan.

    Rozhodčí: R. Hradil, J. Hribik - M. Lhotský, M. Horinek
    thejrc.org