Lotyšsko – Česko 3:4 (po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 06.04.2012, 18:00 • Zimní stadion Eden • Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Karty jsou tedy po dnešním kole rozdány. V příštím ročníku 2012/2013 v O2 Areně na shledanou! (20:18:44)
     
    Slávisté se v Edenu naposledy loučí se svými fanoušky. Energie vybojovala tříbodové vítězství a pojistila si extraligovou příslušnost. Stejně tak i Litvínov a do baráže tak míří počtvrté mladoboleslavští hokejisté.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Lukáš Mensator přivádí slávistické fanoušky k naprostému šílenství a je i jeho zásluhou, že Energie v příští sezoně bude hrát extraligu! To, co v závěru utkání pochytal, bylo až neskutečné a připomnělo mi jeho formu z finále 2009.
     
    59:20
    Slavia odvolává Dominika Furcha!
     
    58:25
    Energetici směřují k extraligové záchraně. Stačí jim k tomu udržet výsledek zápasu na stávající cifře.
     
    57:26
    Na zápas zamířilo 2415 diváků. Jedná se tak o nejmenší návštěvu během tohoto play-out v Edenu.
     
    56:49
    Krenželok nabral na rychlosti a od červené čáry projel až k levému kruhu. Odtud se ujal střely zápestím, která se odrazila od boku Mensatora.
     
    55:59
    Kadlec opět zkusil tvrdou ránu od modré. Před brankou se chystal k dorážce do prázdné branky Antonín Dušek, jenže Mensator se rychle stačil zorientovat a ukryl kotouč pod svou lapačkou!
     
    54:51
    Skuhravý vyvezl puk a dlouho jej držel v rohu útočného pásma. I díky tomu Energie oslabení přečká.
     
    53:55
    Petr Kadlec pálil od modré z první. Mensator odolával i dojíždějícím slávistům. Obrana Energie byla trošku jinde, než by měla být, ale karlovarský gólman si se vším poradil sám.
     
    52:56
    Martin Gründling (KVA) dal klasický bodyček jednomu ze slávistických forvardů. K nevoli domácích byl vyloučen na trestnou lavici za faul loktem. Rozhodčí se dlouhou dobu o trestu dohadovali.
     
    51:54
    Domácí mají velký tlak. Ke střelbě se ale opět nedostávají. Jediný pokus zblokoval Sýkora a poté už Energie vyhodila.
     
    50:00
    Slavia dlouhou dobu tlačila Energii. Ke střeleckým pokusům se ale příliš nedostávala, převážně se motala s kotoučem v rohu.
     
    45:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dokonalý obrat v podání karlovarské Energie, jehož strůjcem je jednoznačně PETR KUMSTÁT! Zaťovičova střela ze špatného úhlu se odrazila k úplně volnému Kumstátovi, který se trefou do prázdné branky nemýlil a k již dosaženému hat-tricku si připisuje další přesný zásah! Asistence: Martin Zaťovič, Lukáš Pech.
     
    44:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Stav utkání je vyrovnán! Mocek prostrčil na modré čáře kotouč mezi slávistickými beky. PETR KUMSTÁT nevěděl, kde má puk. Nakonec ho našel mezi svýma nohama a spolu se Sýkorou najížděl sám na bránu. Nadvakrát si s ním vyměnil kotouč a Kumstát zakončil do prázdné a zároveň završil hat-trick v tomto utkání. Asistence: Tomáš Sýkora, Petr Mocek.
     
    44:00
    František Skladaný ujel po křídle, poslal puk k druhé tyči a tam zastihl kotouč Petr Kumstát. Jemu ale střela příliš nesedla a Furch se mezitím stihl přesunout a nastavit střele beton.
     
    43:29
    Jakub Sklenář střelou z mezikruží rozezněl horní tyč karlovarské branky!
     
    42:59
    Dušek sebral puk ve středním pásmu, přenechal puk Sklenářovi, který vystřelil na hruď Mensatora.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 22. Hertl (Kuboš, Vondrka), 25. Pospíšil (pen.), 26. Růžička (Micka, Sklenář) - 10. Kumstát (Pech), 32. Kumstát (Prošek, Pech), 45. Kumstát (Sýkora, Mocek), 46. Kumstát (Zaťovič, Pech)


    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Dresler, Kadlec (C), Kuboš, Tomica, Valach, Šulc, Vondrka (A), Jelínek, Jaškin, Pospíšil, Krenželok, Krejčík, Dušek, Mavrojanidis (J), Micka, Kolařík (A), Sklenář, Růžička, Hertl.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gründling, Sýkora, Mocek, Kuběna, Koblasa, Skladaný, Mikeska, Zaťovič, Pech (A), Gulaši, Dej, Kotrla, Skuhravý (C), Gawryletz, Kumstát, Prošek, Lučka, Látal, T. Rohan, M. Rohan.

    Rozhodčí: R. Hradil, J. Hribik - M. Lhotský, M. Horinek
    bahis siteleri