Žilina – B. Bystrica 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Senica 1:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
1:0 (0:0)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Úterý 17.04.2012, 17:30 • Pod Dubňom • Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    Rozhodca Pavlík trikrát fúkol do píšťalky, a ukončil tak prvý zápas semifinále Slovnaft cupu. Z najtesnejšieho víťazstva sa tešili futbalisti Žiliny, ktorí využili výhodu domáceho prostredia a sú bližšie k postupu do finále. Odveta je na programe o týždeň v Banskej Bystrici. My Vám ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na ďalšie online prenosy. Pekný večer! (19:18:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Dukla má 120 sekúnd na vyrovnanie. To je totiž nadstavený čas v druhom polčase.
     
    89
    Niekedy sa zdá, že na tribúnach žilinskeho štadióna je viac trénerov a odborníkov na slovo vzatých, ktorí komentujú každú situáciu na trávniku. Niektoré komentáre a výkriky do tmy sú vtipné a aspoň trochu bavia uzimených divákov.
     
    87
    Nedovoleného zákroku sa dopustil teraz Barčík. Vidí za to žltú kartu.
     
    84
    Dukla bola blízko k vyrovnaniu. Po krásnom páse sa dostal na kraji veľkého vápna k lopte striedajúci Augustín, parádnou strelou vyprášil rukavice brankára Krnáča. Žilinský brankár zachránil svoj tím od pohromy. Bol to pekný futbalový moment.
     
    83
    Deza je posledným striedajúcim hráčom zápasu. Na jeho adresu musíme byť dnes kritickí. Peruánskemu legionárovi zápas vôbec nevyšiel. Pokazil mnoho akcií a aj keď sa snažil, dnes nemal svoj deň. Nahradil ho Novák.
     
    81
    Pančík ďalším hráčom, ktorý si musí dávať vo zvyšku stretnutia pozor. Rozhodca mu udelil kartové napomínanie žltej farby.
     
    81
    Považanec v strede ihriska zostrelil Dezu faulom zo zadu. Zaslúžene vidí žltú kartu.
     
    79
    Dukla sa pokúsi ešte niečo urobiť so zápasom. Prichádza čerstvá dvojica Rejdovian a Augustín, odchádzajú Brašeň s Laksíkom.
     
    76
    Banskej Bystrici viazne kombinácia. Pokojne sa mohli dostať do niekoľkých brejkov. Absentuje im ale presná prihrávka a chýba aj moment prekvapenia. Preto nemá obrana žlto-zelených väčšie problémy s bránením útočných akcií.
     
    74
    Zahrmelo na druhej strane. Prečíslenie Dukly na prvý pohľad nevyzeralo nebezpečne. Avšak Piaček si dal takmer ukážkový vlastný gól, keď blokoval strelu útočníka hostí. Z následného rohu sa dostal k lopte Hučko. Skúsil to efektnou rybičkou, no tá nebola efektívna.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1824 divákov.
     
    70
    Na trávniku žilinského štadióna sa nič výnimočné nedeje. Žilina kontroluje tesný náskok a drží loptu na svojich kopačkách. Dukla je momentálne zatlačená na svojej polovici, ale v bezpečnej vzdialenosti od Borošovej brány.
     
    68
    Žilinčania striedajú aj po druhýkrát. Mladučký Mihálik sa nedokázal príliš presadiť. Jeho miesto zaujme Angelovič.
     
    60
    Hra sa nám teraz pekne rozbehla. Líder corgoňligovej tabuľky mohol udrieť aj druhýkrát. Barčík unikal do prečíslenia aj s ďalšími spoluhráčmi. Peknou prihrávkou našiel Picha. Jeho tvrdú strelu na vzdialenejšiu žrď Boroš bravúrne vytlačil na roh. O niekoľko sekúnd ďalší center Barčíka dopadol až na hlavu nekrytého Piačeka. Ten bol však trochu v záklone a prehlavičkoval bránku.
     
    58
    Striedajú aj hostia. Dnes dohral Matúš, prichádza Kuzma.
     
    57
    Prvé striedanie v domácom tábore. Z ihriska odchádza strelec gólu Akakpo, nahradil ho Gergel.
     
    56
    Hluché chvíle prerušila exportná strela Považanca možno z 30 metrov. Bravúrny zákrok predviedol Krnáč a loptu vyráža na roh.
     
    55
    V týchto minútach produkujú oba tímy veľké množstvo nepresností. Futbalové umenie ostalo asi niekde v šatni.

    Milan Gončár

    Branky: 47. Akakpo

    Karty:   52. Pečovský (ZIL), 87. Barčík (ZIL) - 28. Poljovka (BBY), 81. Považanec (BBY), 81. Pančík (BBY)


    MŠK Žilina: Krnáč - Mabouka, Piaček, Akakpo (57. Gergel), Nunes - Pečovský - Barčík (c), Bello, Deza (83. Novák) - Pich, Mihálik (68. Angelovič)
    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš - M. Pančík, Poljovka (c), Gyömbér, Savič - Hlinka - Považanec, Brašeň (79. Rejdovian), Hučko - Laksík (79. Augustín), Matúš (58. Kuzma)

    Rozhodčí: Pavlík - Balko, Somoláni
    bahis siteleri