Švédsko – Francie 1:2 (kon.) | USA – Nový Zéland 2:0 (kon.) | Brazílie – Japonsko 0:2 (kon.)
V. Británie – Kanada 0:2 (kon.)
konec
Brazílie
0:2 (0:1)
Japonsko
Pátek 03.08.2012, 18:00 • Millenium, Cardiff • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Japonky vítězí nad Brazílií ve čtvrtfinále olympijského turnaje fotbalistek 2:0 a mohou se těšit na pondělní semifinále proti Francii!
     
    88
    Druhé z japonských střídání, hru opouští také druhá střelkyně gólu Ogimiová, nahrazuje ji Meguni Takaseová.
     
    85
    Ve stejný moment střídají také Japonky, Andová nahrazuje Ohnovou.
     
    85
    Druhé brazilské střídání, ze hry odstupuje stoperka Renata Costa, nahrazuje ji útočnice Grazielle.
     
    80
    První střídání dnešního zápasu, zatím se hrálo ve výborném tempu bez větších prodlev. Kulhající Rosanu nahrazuje Ester.
     
    73
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonky z protiútoku skórují nádhernou druhou branku! Ogimiová parádním pasem uvolnila ŠINOBU OHNOVOU, ta si zaseknutím míče položila na zem Eriku a krásnou ránou o břevno dopravila míč do sítě!
     
    70
    Žlutou kartou byla napomenuta Bruna, znamená to pro ni stop pro případné semifinále. K němu však zatím mají Brazilky velmi daleko.
     
    63
    Obounohá Rosana dokáže skvěle nacentrovat i pravačkou, což ukázala tentokrát a Cristiane hlavičkovala pár centimetrů nad japonskou branku!
     
    58
    Formiga si došla pro faul k pokutovému území Japonek a Brazílii se teď naskýtá už opravdu výrazně zajímavá pozice. Navíc Sakagučiová musí přijmout žlutou výstrahu.
     
    49
    Japonky získaly zajímavou standardní situaci v blízkosti pokutového území, navíc kapitánka Marta vidí žlutou kartu.
     
    27
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Obrovský japonský nápor rezultuje v úvodní branku zápasu! Japonky rychle rozehrály standardní situaci u postranní čáry, YUKI OGIMIOVÁ po přesné kolmici utekla brazilské obraně a tentokrát už prostřelila Andreiu!
     
    26
    Do třetice šance Japonek! Po centru ze standardní situace v hloubi útočné poloviny nešikovně vyběhla brankářka Andreia, těsně před ní ji předčila Ogimiová, která dokázala hlavou usměrnit míč na brazilskou branku, ale těsně ji přestřelila.
     
    24
    Znovu bylo před Andreiou pořádně horko! To když z pravého křídla vnikla do pokutového území Miyamaová, před brazilskou soupeřkou si zasekla míč a její přízemní střela těsně minula vzdálenější tyč brazilské branky.
     
    23
    Japonky si vypracovaly zajímavou příležitost ke skórování! Sawaová pronikla po boční hranici pokutového území za brazilskou obranu, byla sice vytlačena z ideálního úhlu, ovšem dokázala se protlačit zpět do střelecké pozice, přenechala míč Ogimové, jejíž rána byla zblokována.
     
    17
    Po centru Rosany propadl míč v pokutovém území přímo k noze Renaty Costy, která ve vyložené příležitosti ze sedmi metrů přestřeluje japonskou branku!
     
    1
    V závěru úvodní minuty si Japonky vypracovaly první vyloženou příležitost! Ohnová akrobaticky vlétla do pokutového území, obrala o míč Brunu a razantní střelou provětrala rukavice brankářky Andreii!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 27. Ogimiová, 73. Ohnová

    Karty:   49. Marta (BRA), 70. Bruna (BRA) - 58. Sakagučiová (JPN)


    Brazílie: Andreia - Bruna, Erika, Renata Costa (85. Grazielle), Rosana (80. Ester) - Formiga, Francielle - Fabiana, Marta - Cristiane, Thaís
    Japonsko: Fukumotová - Kingaová, Iwašimizuová, Kumagaiová, Samešimaová - Sakagučiová, Miyamaová, Kawasumiová, Sawaová - Ohnová (85. Andová), Ogimiová (88. Takaseová)

    Rozhodčí: Heikkinenová - Paavolaová, Jokelaová (vš. Finsko)
    bahis siteleri