Japonsko – Egypt 3:0 (kon.) | Mexiko – Senegal 4:2 (po pr.) | Brazílie – Honduras 3:2 (kon.)
V. Británie – Jižní Korea 1:2 (po pen.)
konec
Brazílie
3:2 (1:1)
Honduras
Sobota 04.08.2012, 18:00 • St. James´ Park • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    60
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A máme tu otočení skóre. Přihrávku od Neymara přijal LEANDRO DAMIAO, obtočil se kolem obránce a vystřelil přesně k tyči.
     
    51
    Brazílie právě vstřelila branku!
    NEYMAR zvolil prudkou střelu na pravou ruku gólmana Mendozy a bezpečně proměnil. Je opět srovnáno.
     
    48
    Honduras právě vstřelil branku!
    Tak to je start do poločasu jako hrom! ROGER ESPINOZA si sběhl na střed a z hranice vápna vypálili po zemi tak prudce a přesně k tyči, že Gabriel neměl nárok. Honduras podruhé vede!
     
    38
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Teď je už ale vyrovnáno. Hulk po zemi nacentroval do vápna, kde se dva hráči Hondurasu nedomluvili na odkopu, čehož využil LEANDRO DAMIAO a zblízka vyrovnal.
     
    12
    Honduras právě vstřelil branku!
    No a pozor! Brazilci se sice snaží, ale gól dává Honduras! Od levého praporku přišel centr, následné sklepnutí na MARIA MARTINEZE, který přehodil Gabriela a Honduras vede 1:0

    Aleš Pur

    Branky: 38. Leandro Damiao, 51. Neymar (pen.), 60. Leandro Damiao - 12. Martinez, 48. Espinoza

    Karty:   22. Sandro (BRA), 69. Romulo (BRA), 81. Leandro Damiao (BRA), 83. Marcelo (BRA) - 16. Velasquez (HON), 25. Espinoza (HON), 32. Crisanto (HON), 54. A. Peralta (HON), 78. Figueroa (HON)   33. Crisanto (HON), 90. Espinoza (HON)


    Brazílie: Gabriel - Rafael, Thiago Silva (K), Juan Jesus, Sandro (42. Danilo), Marcelo, Romulo, Leandro Damiao (89. Alexandre Pato), Oscar, Neymar, Hulk (67. Lucas). Trenéři: Mano Menezes, Francisco Cersosimo, Sidnei de Espirito.
    Honduras: Mendoza - Crisanto, Figueroa, Velasquez, Peralta A., Martinez, Bengtson (87. Lozano), Peralta O. (59. Mejia), Espinoza, Leveron (K), Garrido (73. Lopez). Trenéři: Luis Suarez, Marcelo Scalese Rojas, Jorge Jimenez Espinal.

    Rozhodčí: Felix Brych (GER) - Mark Borsch (GER), Stefan Lupp (GER)
    thejrc.org