Francie – Japonsko 1:2 (kon.) | Kanada – USA 3:4 (po pr.)
konec
Francie
1:2 (0:1)
Japonsko
Pondělí 06.08.2012, 18:00Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    76
    Francie právě vstřelila branku!

    A Francii se podařilo zaslouženě snížit. Přízemní centr Bussagliové našel přesně EUGENIE LE SOMMEROVOU, která v gólové pozice ve středu vápna nezaváhala a pěknou křižnou střelou nedala šanci zasáhnout brankářce Fukumotové.
     
    49
    Japonsko právě vstřelilo branku!

    Tak to je neuvěřitelné! Japonky dávají uplně ze stejně standardní situace jako v první půli gól, tentokrát centorvaný míč do vápna skončil přesně na hlavě MIZUHO SAKAGUČIOVÉ, která hlavičkou poslala míč milimetrově k tyči a navyšuje náskok svého týmu.
     
    32
    Japonsko právě vstřelilo branku!

    A z ničeho nic padl najednou gól! Centrovaný míč do šestnáctky z hlouby pole mířil přesně na brankářku Bouhaddiovou, která ale nepochopitelně míč upustila z rukavic za sebe, kde míč dotlačila do sítě YUKI OGIMIOVÁ.

    Dominik Rejthar

    Branky: 76. Le Sommerová - 32. Ogimiová, 49. Sakagučiová

    Karty:   13. Renardová (FRA)


    Francie: Bouhaddiová - Renardová, Georgesová, Francová, Bompastorová - Soubeyrandová (C) (56. Abilyová), Necibová, Bussagliaová - Deliová, Thomisová, Thineyová ( 57. Le Sommerová)
    Japonsko: Fukumotová - Kingaová, Iwašimizuová, Kumagaiová, Samešimaová - Sakagučiová (85. Tanakaová), Miyamaová (C), Kawasumiová, Sawaová - Ohnová (74. Andová), Ogimiová

    Rozhodčí: Alvaradová (Mex) - Chávezová (Mex), Perellová (Hon)
    thejrc.org