Šamorín – Ružiná 2:2 (kon.) | L. Mikuláš – Dubnica 0:0 (kon.) | Šaľa – Michalovce 3:1 (kon.)
Bardejov – R. Sobota 4:0 (kon.) | Dunajská Streda – Senec 1:0 (kon.) | Podbrezová – Dolný Kubín 1:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:2 (0:1)
FK Baník Ružiná
sk Sobota 11.08.2012, 16:30 • ŠTK Šamorín - Pomlé • MONACObet liga
     
    Dobojované! Domáci sa v záverečných minútach stretnutia zmátožili k vynikajúcemu záveru, ktorý slávil úspech. Videli sme historicky prvý gól z pokutového kopu, ktorý dal Ležaič a krásnue Ležaičovú prihrávku na vyrovnanie Sedlákovi. Myslím si, že domáci zvládli záver strtnutia a aj preto je remíza spravodlivým výsledkom. ĎAKUJEM za pozornosť a poď ho na ligu... Pekný večer. (18:21:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    Rohový kop domácich a posledná šanca na zmenu stavu stretnutia. Domáci Šamorín nepochodil.
     
    90+
    Šanca domácich, ktorí sa prebrali k životnému duelu, Sedlák sám na Muchu nepochodil.
     
    90
    V posledných sekundách riadneho hracieho času zavelil do útoku Ležaič, ktorý z pravej strany veeľkého vápna poslal loptu na kopačku dobiehajúceho SEDLÁKA, ktorý sa nemohol mýliť, a prekonal Muchu v hosťujúcej bráne.
     
    88
    Rohový kop domáceho mužstva zahrával Kopäň, ktorý ho prepálil na druhú stranu na vzdialenejšiu tyč, kde však nikto nebol.
     
    86
    Hostia pri rohovej zástavke zbierajú cenné sekundy a ďalší rohový kop hostí, ktorí sa nemusia nikde ponáhľať vedú o jeden gól a čas hrá v neprospech domáceho mužstva.
     
    84
    Historicky prvý gól domáceho mužstva dáva z penalty Ležaič, keď bol predtým faulovaný vo veľkom vápne. LEŽAIČ Igor sa z penalty nemýlil.
     
    80
    Lopta na kopačkách hostí, do konca stretnutia zostáva necelých desať minút. HOstia vedú o dva góly a šanca na gól z kopačky Balaška strelu vytlačil domáci brankár Pentek na rohový kop.
     
    78
    Domácim čas neuveritelne letí, zdá sa, že výsledok sa dnes otáčať nebude, hostia hrajú to čo potrebujú a dnes sú v Šamoríne lepším mužstvom.
     
    76
    Pončákov pokus o strelu na bránu hostí končí mimo troch žrdí medzi ktorými stojí Mucha.
     
    75
    zranenie si vyžiadalo striedanie
     
    72
    Pelegríny fauloval Urbánka, ten musí byť striedaný... v hre pokračovať nebude.
     
    67
    Aktívnejší hostia v druhom polčase vedú o dva góly o ten druhý sa postaral muž s číslom 19 Kurák Mário, ktorý dal svoj druhý gól v dnešnom stretnutí.
     
    65
    Šanca hostí vo veľkom vápne sa dostal k lopte kapitán Boháčik, ktorý poslal loptu ako na striebornom podnose Urbánkovi, ten ju však zluftoval. Bola to príležitosť naprepisanie výsledku v druhom polčase v prospech hostí.
     
    62
    Tréner domáceho mužstva strieda z hry sťahuje Borbélyho, ktorého nahradil Michal Kučera
     
    60
    Hostia v akcii pred bránu sa dostali postupným útokom na ktoreho kocni bol Kamendy Andrej, ktroý vyškolil domáceho brankára, ktorý loptu zneškodnil na dvakrát.
     
    59
    Po dlhom čase sa o strelu medzi tri žrde pokúsil obranca Ernest Fulmek, hosťujúci brankár Ján Mucha nemal najmenší problém.
     
    55
    Domácim sa nedarí dostať sa pred bránu Muchu, hostia sú aktívnejší a majú loptu častejšie na svojich kopačkách. Modrý dres sa trápi.
     
    53
    Autor vedúceho gólu si vykoledoval od hlavného rozhodcu žlté napomenutie.

    Jozef Fajták

    Branky: 84. Ležaič (pen.), 90. Sedlák - 23. Kurák, 67. Kurák

    Karty:   37. Kamendy (SAM), 53. Kurák (SAM), 62. Hladík (SAM), 70. Pončák (SAM)   72. Pelegríny (SAM)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek Július,3 Pončák Vladimír "K",4 Marušín Tomáš, 5 Sedlák Miroslav, 8 Kopúň Marek, 9 Pelegriny Lukáš, 10 Kuba Juraj, 11 Borbély Balasz, 17 Staško Martin, 20 Ležaič Igor, 21 Fulmek Ernest.

    náhradníci: 27 Foťko Peter, 12 Gilewitsz Konrád, 13 Dedič René,14 Čermák Tomáš,15 Jančovič Denis, 16 Kučera Michal, 19 Špánik Andrej

    FK Baník Ružiná: 1 Mucha Ján, 2 Ferenc Marián, 4 Krško Miloš, 5 Hladík Ivan, 10 Urbánek ALeš, 11 Kamendy Andrej, 13 Boháčik Tomáš "K", 17 trelka Lukáš, 19 Kurák Mário, 20 Chromek Miroslav, 21 Balaško Roman.

    Náhradníci:18 Slaniniak Ján NB, 6 Chomistek Július, 7 Marko Mário, 8 Liška Matej, 9 Karásek Martin, 12 Takáč Vladimír, 15 Ometák Mário.

    Rozhodčí: VLK, Mikulaj, Vitko

    Diváci: 306
    bahis siteleri