Napajedla – Bohunice 1:1 (kon.)
konec
FS Napajedla
1:1 (0:1)
TJ Tatran Bohunice
Sobota 11.08.2012, 16:30 • FS Napajedla • Divize skupina D
     
    To je pro dnešní den z divize vše, zítra se budu těšit u zápasu brněnské Bystrce, která hostí Otrokovice. Z Napajedel se loučím a příště na počtenou. (18:25:30)
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 7:1
    Střely mimo: 8:6
    Rohy: 12:0
    Fauly: 17:18
     
    Zápas nám tedy končí nerozhodně 1:1. Domácí deset minut před koncem dokázali vyrovnat, když svůj velký tlak přetavili v gól Zavadila. Bohunice skvěle držel Gruber, který brněnskému mužstvu v podstatě vychytal hodně důležitý bod. Paradoxně těch bodů mohlo víc, protože v závěru nedal tisíciprocentní tutovku střídající Kotol. Ale i tak bod musí svěřenci Luboše Kučerňáka brát.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Tak to je neuvěřitelné, co nyní nedal Martin Kotol. Domácí chtějí vyhrát a tak hodně otevřeli obranu. Od poloviny hřiště se sám na bránu rozběhl brněnský útočník a měl na kopačce tři body. Jenže totálně selhal v zakončení. Vůbec mu nesedla střela, možná se bál odšpuntovat bombu prvního kola.
     
    89
    Blíží se závěr utkání a stav je stále 1:1, Bohunicím to musí zcela jistě vyhovovat. Bod ze hřiště favorita by byl jistě úspěchem.
     
    87
    Hra se kouskuje, což hostům musí vyhovovat.
     
    82
    Čekalo se, kdy se protrhnou stavidla a ten moment je právě tady. Domácí mačkají soupeře jako citrón. Takový Pavel Postava mohl totálně otočit skóre, znovu byl proti fantastický reflexivní zákrok Marka Grubera.
     
    81
    Napajedla právě vstřelily branku!

    Po rohovém kopu se ve vápně zorientoval nejlépe MICHAL ZAVADIL a zaslouženě vyrovnává na 1:1. Poněkolikáté byla před Gruberem skrumáž a obrovská mela. Domácí borec byl ve správný čas na správném místě. Bohunice odolávaly tlaku víc jak osmdesát minut, víc už to prostě nešlo. A teď se budou dít asi věci.
     
    80
    Bejtkovkský napřáhl na bránu a skvělý Gruber vytahuje míč na roh.
     
    80
    Faul Masaříka a mladý obránce Bohunic může být rád, že nevyfasoval druhou žlutou. Každopádně se rýsuje zajímavá standardka pro Napajedla.
     
    79
    Čas letí a loňský vicemistr divize má problémy. Už mu i povolují nervy, což je voda na mlýn pro hostující Bohunice.
     
    77
    Napajedla stále tlačí a doráží na obranu Bohunic, ta stále odolává a především brankář Gruber drží skvěle své mužstvo.
     
    73
    Vůbec druhá gólová šance také brněnských fotbalistů. Po dlouhém vhazování Kotola se před bránou ocitl Buchtík a jeho pokus z malého vápna končí nad. Mohlo být rozhodnuto. Mnoho nechybělo.
     
    71
    Střídá také lodivod Napajedel. Dohrál Dufka, na plac vstupuje Sedlář.
     
    71
    Trenér Bohunic Luboš Kučerňák poprvé zasahuje do sestavy. Do kabin putuje autor branky Forman, na jeho místo jde Martin Kotol.
     
    68
    Sledujeme dvě napomenutí. Bohunice musí zastavovat akce i za cenu karet. Další žlutou dostává Miloš Buchtík, za prostesty je potrestán Huťka.
     
    66
    Obrovská šance Pavla Postavy, který z hranice velkého vápna vypálil na Grubera, ten nadvakrát jeho ránu likviduje. Mohlo být dnes už poněkolikáté vyrovnáno.
     
    65
    Bohunice kupí chybu za chybou při rozehrávce, naštěstí pro ně si domácí nedokáží vytvořit nějaký tlak a houževnatá obrana hostů zatím odolává.
     
    61
    Utkání sleduje 150 diváků.

    Roman Zajíček

    Branky: 81. Zavadil - 4. Forman

    Karty:   32. Dufka (NAP), 68. Huťka (NAP) - 36. Masařík (BHN), 60. Kostka (BHN), 68. Buchtík (BHN)


    FS Napajedla: Krajča (K) - Zavadil, Postava, Kutňák, Plachý (46. Žáček), Dufka (71. Sedlář), Huťka, Kučera, Vrága, Bejtkovský, Večeřa. Trenér: Martin Onda.
    TJ Tatran Bohunice: Gruber - Píšek, Vjater, Hanousek (K), Buchtík, Tonev, Kulička, Masařík, Forman (71. Kotol), Kostka, Vávra. Trenér: Luboš Kučerňák.

    Rozhodčí: Hanák - Mikula, Mrázek

    Diváci: 150
    bahis siteleri