Wolfsburg – Hannover 0:4 (kon.) | Bayern – Stuttgart 6:1 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
0:4 (0:2)
Hannover 96
Neděle 02.09.2012, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg (GER) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Viděli jsme pěkný duel, ve kterém padly čtyři branky. Hannover zvítězil zaslouženě, protože potrestal, co mohl. Wolfsburg se nedokázal prosadit. Přestože dal Sobiech dvě branky a ostatní hráči měli hromadu příležitostí, toto utkání má jediného hrdinu. Maďarského hráče Szabolcse Husztiho. Posila Hannoveru dnes asistovala u všech branek svého mužstva. Z mé strany je to pro dnešek vše a přeji příjemný zbytek víkendu! (17:22:51)
     
    Sudí Stark ukončil utkání ihned po vypršení devadesáti minut. Chování Felixe Magatha je ovšem nepochopitelné. Domácí trenér, zjevně dotčen zaslouženou porážkou, opustil hřiště ihned po hvizdu, aniž by si podal ruku se svým protějškem. Nad chováním německého trenéra zůstává rozum stát.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Aktuálně drží míč Hannover a kombinuje s ním na útočné polovině.
     
    89
    Protiútok hostí zakončil Pinto, ale jeho dělovku vyrazil Benaglio na rohový kop. Výborný zákrok domácího brankáře. Letící centr spadl na kopačku Pinta, který neuspěl ani podruhé. Jeho druhý pokus proletěl vedle pravé tyče.
     
    88
    Hannover drží obranný blok velmi vysoko a Wolfsburgu to dělá problémy. Domácí sice drží míč, ale dělá mu problémy dostat se k velkému vápnu.
     
    87
    Další protiútok Hannoveru zkazil přetažený centr, který zaplul do rukavic Benaglia. VfL může zaútočit, uvidíme, zda se dočká branky.
     
    86
    Wolfsburg drží míč na svých kopačkách a kombinuje s ním na polovině hřiště. Zatím bez výsledku. Hannover ho drží ve velké vzdálenosti od branky.
     
    85
    Wolfsburg otevřel obranu a chce dát alespoň gól. Vzhledem k tomu, co dnes předvádí domácí fanoušci, se není čemu divit. Není moc míst, kde by celý stadion zpíval i za stavu 0:4.
     
    84
    Obrana domácích dokázala odvrátit míč. Na druhé straně se k centru prodral Odozco, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    83
    Letící centr z levé strany odvrátil Dost na rohový kop. Uvidíme, zda Hannover přidá pátou branku, což by bylo potřetí z posledních čtyř zápasů.
     
    82
    Wolfsburgu ze sebe nemůže shodit křeč a je to na jeho výkonu v posledních minutách znát. Tentokrát se dopustil obranného faulu.
     
    81
    Hrdina dnešního utkání, Szabolcs Huszti, mohl korunovat svůj výkon brankou. Spadl k němu odražený míč, ale jeho střela k zadní tyči letěla těsně vedle brankové konstrukce.
     
    79
    Míč se nachází převážně ve středu hřiště a oba brankáři jsou aktuálně bez práce. Oba týmy se horkotěžko prosazují přes obranu soupeře.
     
    78
    Dnešní utkání sleduje 29.451 diváků!
     
    77
    Poslední střídání si ve svém notýsku zapíše sudí Stark. Utkání končí pro střelce třetí branky - Leona Andreasena. Jeho místo zaujme Schmiedebach.
     
    76
    Hrannover si hlídá stav utkání a míč na svých kopačkách. Wolfsburg se snaží hrát aktivně, ale už je znát, že se smířil s porážkou.
     
    74
    Další střídání Hannoveru. Hřiště opouští Stindl a na jeho místo je připraven Nikci.
     
    73
    Sotva jsem to dořekl, mohli jsme mít sníženo. K dalekonosné střele se odhodlal Jönsson a jeho rána orazítkovala břevno Zielerovy branky!

    Daniel Ryl

    Branky: 10. Haggui, 26. Sobiech, 52. Andreasen, 56. Sobiech

    Karty:   22. Naldo (WOF), 28. Pogatetz (WOF), 51. Knoche (WOF) - 63. Stindl (HAN)   65. Knoche (WOF)


    VfL Wolfsburg: Benaglio - Fagner, Naldo, Pogatetz, Rodriguez - Josué (46. Knoche), Schäfer - Vierinha (55. Jönsson), Diego, Olič (55. Odozco) - Dost.

    Hannover 96: Zieler - Cherundolo, Eggimann, Haggui, Rausch - Stindl (74. Nikci), Andreasen (77. Schmiedebach), Pinto, Huszti - Schlaudraff, Sobiech (70. Ya Konan).

    Rozhodčí: W. Stark - J. H. Salver, M. Pickel (vš. GER)

    Diváci: 29.451
    thejrc.org