Pescara – Palermo 1:0 (kon.) | Catania – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Chievo – Inter 0:2 (kon.)
Janov – Parma 1:1 (kon.) | AC Milán – Cagliari 2:0 (kon.) | Neapol – Lazio 3:0 (kon.)
AS Řím – Sampdoria 1:1 (kon.) | Turín – Udinese 0:0 (kon.)
konec
Chievo Verona
0:2 (0:1)
Inter Milán
Středa 26.09.2012, 20:45 • Stadio Marc'Antonie Bentegodi • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Chievo i před dobře odehraný první poločas odchází z utkání bez bodu. Inter totiž na straně druhé dnes využil z minima maximum a odváží si velmi cenné tři body. Cestu k nim přiblížil na konci 43. minuty Pereira, který zakončil přesně po nahrávce Nagatoma. Druhý poločas bylo k vidění zlepšení hostů, kteří se pojistky na 2:0 dočkali v 74. minutě, kdy se po rychlém brejku prosadil Cassano na konečných 0:2. (22:42:02)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Stoian poslal nahrávkou ze středu do zakončení Samassu, který však pálí v ofsajdu. K ničemu mu tak je to, že svoji střelou propálil Handanoviće a balon skončil v síti.
     
    90+1
    O tři minuty nastavená podívaná v Chievu měla hned v té první před očima velkou šanci Interu. Cassano vyslal po levé straně vpřed Gargana, který se jako defenzivní štít dostal až do zakončení. To však poslal subtilní záložník pouze do dobře zasahujícího Sorrentina!
     
    90
    Milito našel na pravé straně Cassana, který lahodným obloučkem oslovil Freddyho Guarina, jenž se do balonu opřel náramně. Jeho rána trefená ze vzduchu šla zhruba dva metry od Sorrentinovi klece.
     
    88
    Na straně druhé mohl ještě zahrozit po nahrávce z pravé strany Diego Milito, jenž stál v ofsajdu, a tak z toho nic není.
     
    87
    Závěrečný tlak domácích na útočné polovině dlouho vypadal na alespoň ohrožení branky. Cruzado však centrovaný balon neodeslal z pravé strany ideálně, a ten tak skončil v náručí Handanoviće.
     
    84
    Stoian teď motal hlavy hostům v jejich vlastním vápnu, ale k zakončení to nevedlo. Z levé strany totiž poté nepřesně rozehrál Hetemaj.
     
    83
    Střídání. Odejde Esteban Cambiasso a místo něj se na hřiště podívá Gaby Mudingayi.
     
    82
    Pravou nohou ho přes zeď poslal parádním způsobem Cruzado, ale Chievu snad dnes není přána branka. Krásný přímý kop totiž končí na tyči! Handanović plachtil jak mohl, ale na tuto ránu by asi neměl.
     
    82
    Před pokutovým územím Interu je Guarinem faulován novic na trávníku Stoian a pro Chievo to znamená přímý volný kop z nadějné pozice.
     
    80
    Inter teď uklidňuje hru a kombinuje s míčem na kopačkách na vlastní polovině hřiště.
     
    78
    Samassa faulován ve středu hřiště Garganem, domácí rychle rozehrávají přímý kop.
     
    76
    Poslední střídání domácích stahuje ze hry Marca Rigoniho, kterého nahradí Adrian Stoian.
     
    74
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hostující tým po rychlém vpádu na útočnou polovinu utíká do dvoubrankového vedení! Míč se dostal na hranici velkého vápna, kde Gargano nezištně posunul na levé křídle, kde sbíhal ANTONIO CASSANO, který sám před Sorrentinem nezaváhal a přízemní ranou na zadní tyč zvýšil na 0:2!
     
    73
    Samassa rozehrál do pravé strany na Sarda, kterému se ale centr s přispěním Guarina vůbec nepovedl.
     
    72
    A další, teď už nadějnější centrovaný míč letěl za obranu Interu. V tomto momentu se ukázal v dobrém světle Ranocchia, který hlavou odvrací.
     
    71
    Za dlouhým nákopem Cesara se hnal Samassa, který ale přes Samuela upadl, a tak k šanci nedojde.

    Martin Mišovec

    Branky: 43. Pereira, 74. Cassano

    Karty:   10. L. Rigoni (CHV), 36. Sardo (CHV), 48. Vacek (CHV) - 5. Samuel (INM)


    Chievo Verona: Sorrentino - Sardo, Dainelli, Cesar, Frey - Vacek (69. Cruzado), L. Rigoni, Hetemaj - M. Rigoni (76. Stoian) - Di Michele (62. Samassa), Pellissier.

    Trenér: Domenico Di Carlo

    Inter Milán: Handanović - Ranocchia, Samuel, Juan Jesus - Nagatomo (68. Gargano), Guarin, Cambiasso (82. Mudingayi), Zanetti, Pereira - Sneijder (26. Cassano), Milito.

    Trenér: Andrea Stramaccioni

    Rozhodčí: Peruzzo - Valeri, Candussio
    bahis siteleri