Liberec – Slovácko 3:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
3:2 (2:1)
1.FC Slovácko
Pondělí 05.11.2012, 18:00 • U Nisy, Liberec • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Jenže uplynula pouhopouhá minuta a Slovácko opět snižuje na rozdíl jediné branky. O tu se postaral LIBOR DOŠEK, který se uvolnil na penaltovém prostoru a pohotově zakončil.
     
    83
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se nakonec dočkali třetí a zřejmě rozhodující branky. VOJTĚCH HADAŠČOK se poprvé dotkl balonu, který krásným lobem poslal za záda brankáře Slovácka.
     
    45
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko se nakonec branky v prvním poločase dočkalo. Centr z pravé strany v podání Kerbera doletěl až na hlavu kapitána JANA TROUSILA, který se trefil přesně po Bičíkovo břevno.
     
    26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou při chuti a přidávají druhou branku. Za obranou Slovácka se objevil JOSEF ŠURAL a střelou k protější tyči rozvlnil síť Slovácka podruhé.
     
    24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Blažek byl kousek za hranicí vápna faulován a Liberec měl k dispozici slibnou střeleckou příležitost. K balonu se postavil zkušený JIŘÍ ŠTAJNER a nádherně vymetl levou šibenici Melichárkovi branky.

    Jakub Martínek

    Branky: 24. Štajner (Blažek), 26. Šural (Štajner), 83. Hadaščok (Štajner) – 45. Trousil (Kerbr), 85. Došek (Hlúpik)

    Karty:   87. Fleišman (LIB), 90+2. Šural (LIB) – 17. Reinberk (SLO), 48. Lukáš (SLO), 59. Kovář (SLO)   80. Reinberk (SLO)


    FC Slovan Liberec: Bičík - Liulka, Kelič, Karišik, Fleišman - Blažek (63. Rabučic), Bosančič, Janů "K", Delarge (82. Hadaščok) - Štajner (89. Nezmar), Šural.
    1.FC Slovácko: Melichárek - Košút, Mezlík, Trousil "K", Reinberk - Hlúpik, Daníček, Kerbr (90. Hofmann), Volešák - Došek, Lukáš (54. Kovář).

    Rozhodčí: Paták - Marek, Blažej

    Diváci: 3076
    bahis siteleri