Ústí n/L – Beroun 4:2 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – Most 7:1 (kon.)
Benátky n/J – Šumperk 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Písek 4:2 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:0 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 14.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je po zápase! Domácí si závěr pohlídali a nepustili hosty do výraznějšího tlaku. Hanuljak udržel již druhé utkání po sobě čisté konto! Z promrzlé Kadaně se s vámi loučíme a těšíme se na dalším zápas domácích borců ve žluto-černém. (20:15:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:58
    Hafenrichter vybídl Mainera k nájezdu, toho však daleko před brankovištěm zastavil Přikryl pádem pod nohy. Situace doslova volala po trestném střílení, ale rozhodčí zůstali klidní.
     
    57:37
    Kadaň zkušeně drží puk na svých holích, nechce dovolit soupeři mobilizaci do závěrečných vteřin.
     
    56:02
    Macháček teď třikrát vyzkoušel Přikryla od modré čáry a rozhodně to nebylo pro hostujícího brankáře nic jednoduchého. První střelu ze zákrytu vytáhl se štěstím vyrážečkou, druhou střelu už už vracel do branky Hafenrichter a třetí střelu vytáhl betonem.
     
    55:38
    Dělovku Szakala vytahuje Přikryl levým betonem do stropu arény.
     
    55:07
    No a Litoměřice jsou podruhé v utkání ve třech! Szakal našel před brankou Charouska. Hostujícímu Křížovi nezbylo, než zahákovat.
     
    54:39
    A další vyloučení Litoměřic. Nervy na uzdě neudržel Lapšanský a krátí svému týmu čas na zvrat v utkání svou hrubostí.
     
    54:26
    Hraje se v plném počtu. Kadaňští odehráli přesilovou hru aktivně, ale do zakončení se nedostali.
     
    52:59
    Hanuljak předvedl, že nemá jen výborné zákroky, ale i skvělou rozehrávku. Na modré našel Pavlase a vyslal jej do nájezdu. Pavlas zvolil střelu z kruhu, kterou Přikryl vytáhl pravým betonem.
     
    52:25
    Vyloučen hostující Kolář za faul loktem na domácího Mainera, který se po křídle tlačil na branku Přikryla.
     
    51:11
    Rychlonohý Lapšanský se rozjel po pravém křídle a přes Macháčka se protlačil až do zakončení. Hanuljak se zákrokem problém neměl, ale následnou srážku s Lapšanským odnesl ztrátou masky. S bolestivou grimasou se nyní sbírá z ledu.
     
    49:45
    Kadaň se již evidentně tolik do útoku nežene. Snaží se kontrolovat hru a své vedení. Naopak Litoměřice tlačí do útoku. Hra se tak vyrovnala a mírnou optickou převahu mají nyní hosté.
     
    49:05
    Již poněkolikáté zamkla čtvrtá formace Litoměřic domácí ve svém útočném pásmu. Střela Tvrzníka ani tentokrát vytouženou branku nepřinesla.
     
    47:54
    Do nájezdu dva na jednoho ujel Kůs se Semanem. Kůsovi se ale puk postavil na hranu a skákavou finální přihrávku Seman neměl šanci zpracovat.
     
    47:06
    První minuta přesilové hry hostům nic nepřinesla. Ondřej hned po buly vyvezl puk z pásma a výborným forčekingem drží Kadaň puk daleko od své branky.
     
    46:11
    Mazanec v rohu podrazil Mrňu a hosté mají opět šanci vrátit se do zápasu.
     
    45:21
    Hostující Lapšanský předvedl kličkovanou ze středního pásma. Úspěšně obešel tři hráče Kadaně až na Pavlase, který si na něj počíhal na levém kruhu a poslal jej k zemi.
     
    44:05
    Žovinec v přesilové hře z rohu našel před brankou osamoceného Nováka. Tomu ke štěstí domácím poskočil na hokejce puk, jinak by střílel do prázdné branky!
    Marken.cz

    Martin Gahler

    Branky a nahrávky: 38. Hafenrichter (Jíra, Macháček), 40. Seman (Charousek, Mazanec)


    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (Kaššák) - Macháček, Pavlas (C), Schmidt, Szakal (A), Trefný, Mazanec, Lučka - Hafenrichter, Mainer, Jíra - Andres, Charousek (A), Ondřej - Kůs, Hanták, Seman - Hofmeister, Hammerbauer, Chlouba.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl - Evan, Žovinec, Kolář, Husák, Veselý, Martinka, Sobotka, Kříž - Novák, Rubeš, Rudovský - Šinágl, Gerhát, Mrňa - Lapšanský, Slížek, Antončík - Tvrzník, Luňák, Kafan.
    thejrc.org