Žilina – Banská Bystrica 4:5 (kon.) | Martin – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Košice
sk Středa 14.11.2012, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Zvolenčania dokázali vybojovať tri body na domácom ľade s tímom HC Košice. Tretie stretnutie týchto dvoch mužstiev skončilo do tretice víťazstvom Zvolenčanov. Čo dodať, zápas pred koncom prvej tretiny vyzeral úplne inak, Zvolenčania neboli aktívnejší, nakopol ich až gól Michala Chovana, ktorý vyrovnával na konci prvej časti hry. Zvolen nakoniec nasúkal svojmu súeperovi až 5 gólov, zaslúžene teda dnes vyhráva a získava tri body.

    Prajeme Vám prijemný zvyšok dňa spoločne s onlajnami, športu zdar ! (20:20:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:03
    Košice dali gól!
    Za hostí znižuje po prihrávke od modrej čiary od Radeka Deyla MATÚŠ CHOVAN, tento hráč strieľa bez prípravy do odkrytej bránky. Šimko sa nestihol presunúť. Asistencie: Radek Deyl, Marcel Haščák.
     
    58:51
    Jenčík vybojoval puk pri bránke súpera, Milan Jurík bol nútený ho faulovať, v závere teda nasleduje ešte 69-sekundová presilovka hostí.
     
    58:43
    Gajdoš to ešte skúšal slabším nahodením, nepodarilo sa mu od modrej trafiť priestor bránky.
     
    58:09
    Bránka Zvolenčanov je posunutá, Šimko leží otrasený na ľade, no nie zranený, v hre sa bude o malú chvíľku pokračovať.
     
    57:40
    Vyzerá to tak, že oba tímy už iba dohrávajú tento zápas, o výsledku je už rozhodnuté, o tom niet pochýb.
     
    56:51
    Zuzin vyviezol puk, Podkonický korčuloval spolu s ním do medzikružia, po jeho prihrávke Podkonický tečuje a mení trajektóriu puku, netriafa však bránku hostí.
     
    55:58
    Tentoraz je hra prerušená pre zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred Hylákom, tam boli úspešnejší hostia, domáci sa k zakončeniu teda dostať nemohli.
     
    55:16
    Vhadzuje sa pred Šimkom, Zvolenčania sú úspešnejší, zmohli sa tentoraz iba na ľahké vyhodenie puku a teda odovzdanie puku súperovi.
     
    54:31
    Zvolen dal gól!
    Lukáš Jurík sa po odsedení trestu ihneď zapája do hry, zo stredného pásma sa dostáva s pukom do prečíslenia, puk dokázal dostať až k bránke Hyláka, odkiaľ prihráva ideálne na druhú stranu TOMÁŠOVI ŠKVARIDLOVI, ktorý už iba doráža do odkrytej bránky, keďže sa Hylák nestihol presunúť. Asistencie: Lukáš Jurík, Michal Chovan.
     
    53:48
    Domáci v plnom počte.
     
    53:35
    Košice sa však stále snažia o zníženie, Ťavoda teraz zabránil Šedovi v strele, keď si ľahol na ľad a puk presmeroval k mantinelu.
     
    53:05
    Následne sa však po predĺžení prihrávky za bránku domácich Zvolenčania oslobodzujú, keď si Košičania nerozumeli v rozohrávke.
     
    52:34
    Hraško spolu s Juraškom bojujú o puk pri mantinely, hostia však z tejto situácie vyšli ako víťazi a dostali puk na modrú čiaru.
     
    51:48
    Lukáš Jurík je vylúčený za hákovanie, nasleduje presilová hra hostí.
     
    51:07
    Novotný dokorčuloval strelu svojho spoluhráča, snažil sa o blafák, podarilo sa mu dostať puk za chrbát Mareka Šimka, puk však aj tak smeruje mimo bránky.
     
    50:38
    Podkonický strieľal po predĺžení prihrávky od Chovana, Podkonický z pravého kruhu triafa iba výstroj Hyláka.
     
    49:50
    Oba tímy už v pätici, domáci však stále režírujú priebeh hry, hostia ostávajú zaskočení, na ľade vidno, že nie sú vo svojej koži.
     
    49:08
    Hostia už v plnom počte.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 20. Chovan Michal (Jurík Lukáš, Škvaridlo Tomáš), 24. Zuzin Peter (Hraško Peter), 36. Huňady Patrik (Síkela Matej, Ďaloga Martin), 48. Brabenec Kamil (Podkonický Andrej, Hraško Peter), 55. Škvaridlo Tomáš (Jurík Lukáš, Chovan Michal) - 3. Mlynarovič Samuel (Slovák Marek), 60. Chovan Matúš (Deyl Radek, Hačšák Marcel)


    HKM Zvolen: Šimko Marek (Cibuľa Igor) - Juraško Michal (A), Hraško Peter - Ťavoda Ján, Mucha Ján - Výborný Martin, Pokovič Lubor - Pichnarčík Michal - Zuzin Peter, Brabenec Kamil (A), Podkonický Andrej - Škvaridlo Tomáš, Jurík Lukáš (C), Chovan Michal - Zuzin Lubor, Jurík Milan, Puliš Radovan - Ďaloga Martin, Huňady Patrik, Síkela Matej - Milan Čanky
    HC Košice: Hylák Alexandr (Riečický Dominik) - Šeda Michal (A), Novák Michal - Deyl Radek, Kolba Marek - Takáč Milan, Macejko Miroslav - Gajdoš Martin, Pašek Dušan - Jenčík Richard (C), Bulík Tomáš, Haščák Marcel (A) - Chovan Matúš, Marcinko Tomáš, Novotný Štepán - Huna Richard, Huna Róbert, Svitana Patrik - Mlynarovič Samuel, Slovák Marek, Jokeľ Oliver

    Rozhodčí: Goga, P.Jonák - R.Bednár, V.Snášel
    thejrc.org