K. Vary – HC Kladno 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Třinec – Havířov 6:3 (kon.)
Přerov – Olomouc 0:4 (kon.) | Sparta – Slavia 8:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 7:0 (kon.)
Letňany – Chomutov 2:6 (kon.) | Liberec – Jihlava 5:1 (kon.) | Zlín – Vsetín 3:1 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:4 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 17.11.2012, 16:00 • Svijanská arena, Liberec. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno, po mdlé první třetině byl nakonec k vidění poměrně slušný hokej. Bílí Tygři si připisují plnohodnotné vítězství po výsledku 5:1, přeji příjemný zbytek soboty. (18:23:21)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Individuálně se snažil prosadit Čermák. K úspěchu neměl daleko, obešel na modré čáře dva soupeře. Jenže poslední překážku nezdolal, stopku mu vystavil Král.
     
    58:01
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Zedek míchá s kotoučem za vlastní klecí a vyčkává na střídající spoluhráče.
     
    57:11
    Zápas se dohrává, přibylo však strkanic po přerušení. Za jednu z nich sudí vylučují na obou stranách, trest obdržel Hrníčko a Půža.
     
    55:20
    Za pozorně pracující libereckou obranu nyní zazářil také brankář. Anděl na levém kruhu zamířil, Stezka si ale povyjel a jeho střelu sebral do lapačky.
     
    54:28
    Domácí hrají v plném počtu, Jihlava nebyla v dlouhé početní výhodě nebezpečná. Hosté pouze několikrát nepřesně vypálili.
     
    53:23
    Domácí jsou již ve čtyřech. A nebojí se zaútočit, Kupčík byl na kruhu v nadějné palebné pozici. Ovšem vypálil pouze slabě bekhendem, Svoboda našel puk v lapačce.
     
    52:27
    Pět na tři, hosté budou mít výhodu dvou mužů v poli. Za atak na Anděla odešel za katr Havlín.
     
    52:26
    Anděl mohl snížit, ale kýžené trefy nedosáhl. Zmocnil se odražené střely a byl volný u brankoviště. Avšak orazítkoval pouze Stezkovy betony, následně byl sražen k zemi. Bude se vylučovat.
     
    51:26
    Půžovi přeskočil na modré čáře puk přes čepel, dozadu musel hodně spěchat. Za ním totiž v těsné blízkosti sýpal protivník, do samostatného nájezdu jej nakonec nepustil. Kotouč si dokázal pokrýt.
     
    50:58
    Belovič dostal dvě minuty za podražení, tým z Vysočiny má před sebou přesilovou hru.
     
    50:28
    Domácí kapitán Havlas vyšel z dlouhého souboje v rohu kluziště vítězně, bleskově poté obkroužil Svobodovu tvrz a snažil se zasunout k levé tyči. Neuspěl.
     
    49:00
    V útoku už polevili také Bílí Tygři, jedenáct minut před koncem třetí třetiny nechtějí dopustit žádné drama. Stále diktují tempo hry, do bezhlavé ofenzivy se však nepouští.
     
    46:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři znovu uspěli při početní výhodě, jejich náskok je už dostačující. Jihlavě došly síly, hosté s největší pravděpodobností dnes pod Ještědem ukončí vítěznou sérii. Kratochvíli na sebe nalepil dva protihráče a poslal puk na pravou stranu, tam číhal JAN HEŘMÁNEK a zamířil přesně do poloprázdné branky. Asistence: Jiří Kratochvíl – 5:1.
     
    45:28
    Při Jihlavě nyní stálo štěstí. Domácí vyšachovali soupeřovu obranu, ležícího brankáře chtěl z úhlu překonat Král. Kotouč poskakoval po brankové čáře, ale do brány se nedošoural. Při dorážce byl ubráněn Gecko.
     
    44:16
    Dukla se navíc bude znovu bránit ve čtyřech. Chlapíkovi zamezil v zakončení Vykouk, jde si odpočinout za hákování. Jihlavský trenér František Zeman si vyžádal oddechový čas.
     
    43:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši kráčí za vítězstvím, využili druhou přesilovku a vedou už 4:1. Havlín přenechal kotouč JAKUBU KALFIŘTOVI, jenž z pravého kruhu pokořil Svobodu. Mířil přesně do horního růžku, puk ještě cinkl o tyčku. Brankář neměl šanci. Asistence: Tomáš Havlín – 4:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 21. Bělohorský (Havlas), 33. Lakatoš, 40. F. Chlapík (Hrníčko), 44. Kalfiřt (Havlín), 47. Heřmánek (Kratochvíl) - 39. Bambula (Port, J. Mandát)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) – Kalfiřt, Šír, Hrníčko, Belovič, Arlt, F. Chlapík, Beránek, Havlín, Král, Gecko, Kupčík, Kratochvíl, Lakatoš, Zedek, Divila, Havlas "C", Heřmánek, Bělohorský.
    HC Dukla Jihlava: Vacek (od 41. Svoboda) – Čermák, Košař, J. Mandát "C", Balaštík, Žuček, Dvořák, Půža, M. Mandát, Bambula, Hotař, Beran, Port, Vykouk, Anděl.

    Rozhodčí: Kareš – Bosák, Maštalíř.
    bahis siteleri