Zvolen – Skalica 6:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:2 (kon.) | Poprad – Martin 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:4 (po s.n.)
konec
HC Košice
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 02.12.2012, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas 27. kola medzi Košicami a Žilinou. Domáci porazili Žilinu 5:2. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:13:55)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Stretnutie sa už iba dohráva, v útočnom pásme domáci hokejisti.
     
    59:00
    Minúta do konca.
     
    58:00
    Spilarove zakončenie z uhla hosťujúci gólman vyrazil betónom a aj to s veľkým šťastím.
     
    57:50
    Košičania si už na ľade robia čo chcú a hostia si určite želajú, aby sa zápas čo najskôr skončil.
     
    56:30
    Strela z uhla nevyzerala nebezpečne a Žigárdy ju na dvakrát skrotil.
     
    Na zemi leží dvojgólový strelec Marek Slovák, ktorý sa ale aj s bolesťami postavil z ľadu a vyslúžil si tak ovácie publika.
     
    55:30
    Steel arénou sa nesú víťazné chorále a Košičania sa bavia hokejom!

    Matúš Chovan v protiútoku s Marekom Slovákom, ale druhý monovaný vo veľkej rýchlosti puk nezrazil do odkrytej časti brány.
     
    53:41
    Košice dali gól!

    Exkluzívna lahôdka domácich, ktorí rozoberajú vlkov! TOMÁŠ MARCINKO najskôr tečoval strelu spoluhráča Šedu, ale s týmto pukom si ešte Žigárdy poradil vyrazením. S následným pohodlným zakončením košického útočníka už ale nie. Asistencia: Michal Šeda.
     
    53:10
    Protiútok Košíc, Haščák nahral Bulíkovi, ten chcel strieľať, ale jeden z hostí mu do dráhy puku vopchal hokejku a z šance nebolo nič.
     
    51:49
    Košice dali gól!

    Domáci sa opäť dostávajú do dvojgólového vedenia a opäť sa dokázal presadiť MAREK SLOVÁK. Ten sa dostal k puku v útočnom pásme a strelou pomezdi nohy jedného z obrancov a následne aj brankára Žigárdyho skóroval. Bez asistencií.
     
    50:58
    Žigárdy pri zákroku vyrazil puk vysoko nad seba, skoro nikto nevedel kde je a ten potom dopadol do medzikružia, odkiaľ ho odpratal jeden zo žilinských obrancov.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva 10 minút, uvidíme, či sa hosťom podarí vyrovnať. Aktuálne sú aktívnejší domáci a tí Žilinčanov do šancí nepúšťajú.
     
    48:26
    Tomáš Marcinko sa dostal k puku po vykorčuľovaní z trestnej lavice, mieril na bránu hostí, ale spolu s ním tam bol aj jeden z obrancov hostí. Marcinko to aj napriek tomu skúsil strelou, ktorá však za Žigárdyho chrbát neprešla.
     
    48:13
    Hostia v plnom počte.
     
    47:50
    Hostia nasťahovaní pred Hylákom, ale jeho zákroky sú pozorné.
     
    47:12
    Košičania sa ańielenže oslobodili, ale Haščák mohol ísť aj do protiútoku, ale puk mu v strednej tretine nešťastne ušiel.
     
    46:40
    Košičania sa oslobodzujú, Hylák zatiaľ nezasahoval.
     
    46:13
    Vylúčenie Košíc, Tomáš Marcinko na 2 min. za nebzepečnú hru so zdvihnutou hokejkou.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Bulík (Haščák, Novák), 22. Slovák (Chovan Matúš, Svitana), 23. Takáč (Novák, Spilar), 52. Slovák, 54. Marcinko (Šeda) - 17. Varga (Sýkora), 40. Varga


    HC Košice: Hylák - Takáč – Novák, Deyl – Kolba (C), Šeda – Macejko, Gajdoš - Martin Chovan, Spilar – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák – Svitana, Jenčík – Marcinko (A) – Jokeľ, Mlynarovič - Pašek – Gmitter
    MsHK Žilina: Žigárdy - Rúfus - Devečka (A), Dlouhý (C) - Leško, Brcko, Sekáč, Staňo, Sýkora - Škoda - Varga, Valášek - Ďuriš - Drevenák, Jass - Mihálik - Troliga (A), Jarab - Horanský - Drábek

    Rozhodčí: T.Orolin - R.Bednár, Gajan
    bahis siteleri