Zvolen – Skalica 6:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:2 (kon.) | Poprad – Martin 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:4 (po s.n.)
konec
HK Poprad
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 02.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sa gólovo presadili oba tímy. Najskôr to boli Martinčania, ktorí už v 46. minúte znížili na 4:2 zásluhou skvelého gólu z hokejky Michala Važana. V 59. minúte následne využil presilovú hru Michael Vandas, ktorý upravil výsledok na konečných 5:2 pre Poprad. Domáci si tak do tabuľky pripisujú dôležité tri body a hostia tentokrát odchádzajú z Popradu bez akéhokoľvek bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch slovenskej hokejovej extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:12:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Popradčania zinkasovali aj ďalšie gólové šance, no po peknej prihrávkovej kombinácii medzi Bucom a Tomasom sa k puku dostal druhý menovaný, ktorého odstavil obranca Beňa.
     
    59:20
    Po peknej strele z pravej strany z hokejky Jabrockého gólman Šúrek nemusel zasahovať! Puk skončil len tesne nad martinskou bránou!
     
    58:27
    Po tomto góle sa budú udeľovať tresty. Markovič zinkasoval dve minúty za držanie. Popradčania si tak zahrajú ďalšiu presilovú hru. Gólman Šúrek zinkasoval desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    58:27
    Poprad dal gól!
    Popradčania získali ďalšie avízované vylúčenie, ktoré gólovo využili! Peknú strelu od Lukáša Hvilu gólman Šúrek ešte vyrazil, no na následné zakončenie zo stredu v znení MICHAELA VANDASA už jednoducho nemal nárok! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Stanislav Balán.
     
    58:00
    Tvrdé zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedol Lukáš Hvila, no gólman Šúrek bol úspešný a puk dobre vyrazil na bočný mantinel!
     
    57:16
    Po skvelej prihrávke od Kovačeviča sa k puku na pravej strane dostal Dávid Buc, no svojím tvrdým projektilom napokon rozvlnil len bočnú sieť brány hostí.
     
    56:53
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Martinčan Martin Hollý.
     
    56:25
    Do pekného úniku po ľavom krídle sa dostal Martin Hollý, ktorý bol však napokon neúpešný. Jeho tvrdé zakončenie gólman Sedlačko sklepol svojími betónmi do bezpečia.
     
    55:46
    Čiarový rozhodca nám momentálne predviedol poriadne nadšenie pre hru a svoje šprintérske schopnosti, keď fúkol do píšťaľky a rozbehol sa po modrej čiare, aby avízoval postavenie mimo hry.
     
    55:00
    Popradčania hrajú už v plnom počte a po malej chvíli sa odhodlali zaútočiť! Po peknej prihrávke od Buca sa k zakončeniu dostal Tomas, ktorý však napokon trafil len pozorného Šúreka.
     
    54:33
    Tvrdé zakončenie spoza pravého kruhu nám tentokrát predviedol Pukalovič, no gólman Sedlačko jeho strelu úspešne vyrazil do bezpečia. Následne sa píska posunutie brány.
     
    53:51
    Ďalšie úspešné vyhodenie puku nám predviedol urastený obranca Jáchym, ktorý zneškodnil prihrávku od Martina Hollého, ktorá mala nájsť Mikušoviča.
     
    53:28
    Nepresná prihrávka z hokejky Novotného skončila na hokejke Marcela Šterbáka, ktorý sa s pukom dlho nebavil a poslal ho nekompromisnou strelou cez všetky čiary.
     
    52:59
    Po peknej strele od Zošiaka mal Sedlačko na mále, no napokon ešte pred ním upratal puk do bezpečia pozorný obranca Fabian.
     
    52:34
    Martinskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť obranca Radoslav Suchý.
     
    52:09
    Do skvelej palebnej pozície sa tentokrát po prihrávke od Themára dostal Hollý, no svojím švihom len tesne minul ľavý horný roh popradskej brány!
     
    51:43
    Po skvelej prihrávke od Koskinena sa k puku na pravom krídle dostal Jabrocký, no ten napokon nedokázal presne zakončiť! Gólman Šúrek jeho strelecký pokus ukryl pre istotu vo svojej lapačke.
     
    51:03
    Šúrek nám predviedol ďalšie dva skvelé zákroky! Najskôr zneškodnil strelu Vandasa a následne bol úspešný aj pri dorážke z hokejky Lukáša Hvilu! Puk ukryl vo svojej výstroji!

    Branky a nahrávky: 18. Balán (Hvila, Šterbák), 18. Koskinen (Paločko, Jabrocký), 18. Tomas (Kovačevič, Klouda), 33. Buc (Tomas, Kovačevič), 59. Vandas (Hvila, Balán) - 12. Markovič (Themár), 46. Važan (Petruška, Markovič)


    HK Poprad: Sedlačko (Sidor) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič ("A"), Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár, Fabian - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Volentier) - Novotný ("C"), Zošiak - Pukalovič, Tupý - Zukal, Hriňa - Beňa - Petruška ("A"), Markovič ("A"), Važan - Themár, Hollý, Mikušovič - Murček, Horský, Jonák - Hús, Perniš, Kentoš.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1236
    thejrc.org