Most – Benátky n/J 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Olomouc – Hr. Králové 6:0 (kon.)
Písek – Třebíč 0:6 (kon.) | Beroun – Jihlava 4:8 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 5:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Sportovní klub Kadaň
Středa 19.12.2012, 18:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův brod nakonec ukořistil bonusový bod po samostatných nájezdech, v nichž rozhodl svou trefou Lukáš Havel, který tak krásně oslavil svůj návrat do barev Rebelů. Hrdinou se stal o Stanislav Neruda, který je teď rovněž oslavován domácími fanoušky. Za svá záda nepustil ani jeden z nájezdů. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkujeme vám za pozornost i trpělivost, jíž dnes určitě bylo při technických problémech zapotřebí. Na shledanou. (21:07:11)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    O bonusovém bodu pro havlíčkobrodskou družinu rozhodl vítězným nájezdem LUKÁŠ HAVEL!
     
    Lukáš Endál (HBR) si najel hodně na pravou stranu, zamíchal s pukem, sjel si až těsně před brankoviště a podobně jako Lukáš Havel skóroval mezi Kaššákovy betony - 2:0!
     
    Zdeněk Ondřej (KAD) provedl povedenou kličku, jíž si položil Stanislava Nerudu na led, ale minul odkrytou bránu - 1:0.
     
    Milan Kostourek (HBR) zamíchal s pukem na holi, jenže gólman Kaššák mu vypíchl kotouč z hole - 1:0.
     
    Roman Chlouba (KAD) zkusil blafák, ale gólman Neruda jeho kličku vystihl a utěsnil prostor u tyčky - 1:0.
     
    Lukáš Havel (HBR) si sjel až těsně před brankáře Kaššáka a zblízka uklidil kotouč mezi betony kadaňského gólmana - 1:0!
     
    Jako první pojede právě havlíčkobrodský Lukáš Havel. V kadaňském brankovišti zůstává Jan Kaššák.
     
    Stanislava Nerudu teď povzbudivě poplácal po zádech i útočník Lukáš Havel, který se se zkušeným matadorem v havlíčkobrodském brankovišti velmi dobře zná i ze sezony 2005/06, v níž oba hráči vydatně přispěli k postupu Havlíčkova Brodu do 1. ligy.
     
    A opravdu, vypadá to tak! Stanislav Neruda se za povzbuzování Jaroslava Suchana připravuje na rozhodující chvíle dnešního duelu.
     
    Protože ani pětiminutové prodloužení nerozhodlo o vítězi dnešního duelu, tak přicházejí na řadu samostatné nájezdy. Domácí fanoušci vyvolávají jméno Stanislava Nerudy, náhradního gólmana a současně i trenéra brankářů. Uvidíme, zda půjde na led.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:47
    Na druhé straně se prezentoval hezkým hokejovým momentem Martin Szakal, jehož tvrdá rána od modré čáry zapadla mezi Suchanovy betony. Maskovaná opora Rebelů sice chvíli nevěděla, kde má kotouč, ale pro domácí vše dobře dopadlo.
     
    64:21
    Hodně horko teď muselo být brankáři Kaššákovi, který si musel poradit hned s několika nebezpečnými projektily z dobrých palebných pozic. V této zkoušce nakonec obstál na výbornou!
     
    64:05
    Rebelové se zdrželi v útočném pásmu, jenže zde nic nebezpečného přes soupeřovu obranu vymyslet nedokázali. Kadaň se stále drží ve hře o bonusový bod.
     
    63:00
    Havlíčkobrodští se teď hodně zlobili na hlavního rozhodčího kvůli tomu, že neodpískal podražení na jednoho z Rebelů. Kotouč se nyní zdržuje převážně ve středu pole.
     
    62:40
    Z levého kruhu nebezpečně vypálil Zdeněk Ondřej, ale jeho rána jen prověřila pevnost betonů Jaroslava Suchana. Hrát mohou domácí Rebelové.
     
    62:16
    Jejich snaha nakonec nic nebezpečného pro Jana Kaššáka v kadańském brankovišti nepřinesla, ale nyní je brodská družina znovu na dostřel soupeřovy brány.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 28. Kostourek (Rytnauer, Stehlík), 33. Endál (Protivný, Vondráček), 52. Knotek (Protivný, Vondráček), 65. Havel - 3. Ton (Charousek), 20. Ondřej (Kůs, Hafenrichter), 60. Chlouba (Kůs, Prošek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Morava, Blažek, Protivný, A. Jelínek, Soldán, Ostrčil - Polodna, Endál (C), Vondráček, Knotek, Ondráček, Rytnauer, L. Havel, Štěpánek, Třetina, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    Sportovní klub Kadaň: Kaššák (Strmeň) - Schmidt, Lučka, Opalek, Rutta, Szakal (C), Macháček, Prošek, Bartejs - Kůs, Ton (A), Jíra, Andres, Stoklasa, Mainer, Hrbák, Charousek (A), Hafenrichter, Chlouba, Hanták, Ondřej.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Martin Kreuzer, David Polonyi.

    Diváci: 921
    thejrc.org