Česko – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Slovensko
Středa 19.12.2012, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod. • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepšími hráči jsou vyhlášeni gólman Adam Nagy ze slovenské strany a na té české to je autor jediné branky Marek Hrbas.
    To je ode mne vše, děkuji za pozornost a dovolím si vás ještě pozvat na večerní zápas taktéž v havlíčkobrodské Kotlině, kde se utkají domácí Rebelové s Kadaní. Netradičně začínáme až v 18.30 hod.
     
    Už to vypadalo, že by Češi dokonce mohli srovnat krok se svým soupeřem. Po snížení Hrbase byli na dostřel, jenže pět minut před koncem Bagin opět vrátil Slovensku dvoubrankové vedení a skalp favorita dokonal v 58. minutě Richard Mráz. Slovensko tak v Havlíčkově Brodě zdolal Česko před odletem do Ruska na světový šampionát dvacetiletých 4:1.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    V posledním útočném snažení se Češi sami vyhnali z pásma. Už se nic nestane, souboj rivalů vyzněl lépe pro Slovensko.
     
    59:01
    Ještě sledujeme poslední pokusy České republiky, ale tento náskok už si Slovensko pohlídá.
     
    57:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ale ne na dlouho. Hosté se přece jenom ještě vrhli do útok a jsou úspěšní! Fujerík zatáhl puk za branku, zpětnou přihrávkou našel RICHARDA MRÁZE, který přízemní střelou prostřel Bartošáka mezi betony. Asistence: Dominik Fujerík.
     
    56:25
    Slovensko se už naopak nikam nežene a raději vyhazuje kotouče do středního pásma.
     
    55:45
    Češi ještě nesložili zbraně. Nicméně další útočné snažení překazil ofsajd.
     
    54:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Když už to vypadalo, že by se Češi mohli nadechnout k náporu a pokusit se o vyrovnání, přichází studená sprcha. Po vhazování v útočném pásmu se dostal puk na hůl EMILA BAGINA, jenž z mezikruží zacílil přesně pod Bartošákovu vyrážečku. Asistence: Michal Uhrík, Bruno Mráz.
     
    52:28
    Réway si rychle vyměnil puk s Daněm a druhý jmenovaný z oblasti levého kruhu střelou z první těsně minul prostor u bližší tyče.
     
    51:26
    Na střelu Michala Krištofa přes obránce sice Bartošák neměl příliš dobrý výhled, přesto bez výraznějších problémů drží puk v lapačce.
     
    50:43
    A na druhé straně mohl pro změnu Faksa srovnat na 2:2. Bravurně prošel přes dva hráče až před Nagyho. V rozhodující moment ovšem přestřelil branku.
     
    48:02
    Mohlo to být znovu o dvě branky! Matúš Matis využil zaváhání v české obraně a řítil se sám na Bartošáka. Domácí gólman jeho vysokou střelou forhendem vytáhl levým ramenem vysoko nad.
     
    47:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střela MARKA HRBASE od modré čáry rozjásala domácí fanoušky. Přesně mířená střela zapadla k bližší tyči. Asistence: Doudera, Frk.
     
    47:06
    Čerešňák zachytil rozehrávku a napálil puk až za domácí branku.
     
    46:37
    Předešlá situace ještě vyústila ve faul Rapáč (SVK) - dvě minuty za podražení.
     
    46:07
    Češi byli blízko kontaktní branky! Vrána se obtočil kolem branky, překonal gólmana, jenže puk zasáhl pouze tyčku a pak chvilku poskakoval na brankovišti. Nikdo z českých hráčů ale nebyl s to jej doklepnout za čáru.
     
    45:31
    Závar před slovenskou brankou skončil dorážkou Koblasy, který střílel přes chumel hráčů. Nagy na poslední chvíli zasáhl rukavicí.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 48. Hrbas (Doudera, Frk) - 10. Rapáč (Matis, Uhrík), 40. Bagin (Korim, Daňo), 55. Bagin (Uhrík, Mráz), 58. Mráz (Fujerík)


    Česko: Bartošák (Lukáš) - Doudera "A", Štencel, Pavelka, Hrbas, Zadražil, Urbanec, Šidlík - Frk "A", Faksa, Beránek, Tomeček, Simon, Koblasa, Rousek, Němec, Vrána, Beran, Sedlák "C", Švihálek, Hyka
    Slovensko: Nagy (Romančík) - Nechala "A", Čerešňák, Korim "C", Rusina, Búri, Bagin, Bezuška, Bajaník - Daňo, Mikúš, R. Mráz, Réway, Fujerík, Krištof, Uhrík, Kolena, B. Mráz, Laper, Rapáč, Matis, Hudec "A", Bíreš

    Rozhodčí: Hodek - Souček - Barvíř, Blümel
    bahis siteleri