Konec světa je tu... (kon.)
konec
Konec světa, 21. prosince 2012

Pátek 21.12.2012, 00:00Společenské události
     
    23:45
    Náš 24hodinový přenos je u konce. Bez nároku na honorář se do něj zapojily desítky zpravodajů z Čech i Slovenska. Jim stejně jako Vám čtenářům patří poděkování a především přání příjemně prožitých Vánoc.

    Medializované mayské proroctví se dnes nenaplnilo. Jsme rádi, že historie projektu Onlajny tak není orámována katastrofickými událostmi. Vždyť první přenos jsme Vám přinesli v neblahé datum 11. září 2001.

    Náš svět tak otevírá další nový den své historie. Víme, že má spoustu chyb, přesto věříme, že stojí za to jej žít a denně pracovat na jejich odstranění. Přesně takové jsou i Onlajny.

    Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na počtenou u našich budoucích, tentokrát už opět seriózních, online přenosů. (23:46:20)
     
    23:35
    Zatímco v Evropě se někteří ještě klepou strachy, Mayové už prý slaví. Oficiálně se radují z příchodu nové éry, Onlajny však zjistily, že ve skutečnosti vzdávají hold svým předkům, zakladatelům oboru PR. Způsob, jakým zdarma dostali malý národ a oblast do celosvětového povědomí, jim mohou závidět i zkušení marketéři.
     
    23:09
    Do konce dne zbývá ještě téměř hodina a už se objevují první pochybovači.

     
    22:51
    Nabídku karlovarského hokejového klubu pro fanoušky strávit poslední chvíle na světě společně s litvínovskými přáteli využilo pouze 2600 lidí. Kapacita krytu přezdívaného KV Arena je přitom více než dvojnásobná. Pro příští konec světa bude muset vedení oddílu připravit atraktivnější program, především pak se zdařilejším finišem. (MSL)
     
    22:34
    Dnešní den se pomalu chýlí ke konci a stále nevíme, zda se mayské proroctví naplní. Pokud by to přece jen nevyšlo, nevěšte hlavu. Už 19. května 2013 je tu další šance. Čekání si můžete zkrátit četbou o všech minulých i očekávaných koncích světa.
     
    22:19
    Prezident republiky Čad, který se o apokalypse dozvěděl až nyní, jako jediný projevil radost, jelikož jeho země poprvé v historii bude mít vlastní zdroj vody na svém území. (RWA)
     
    22:10
    V Jihlavě je situace klidná. Nikdo však neví, zda je to způsobeno vědomím, že se dnes konec světa konat nebude, nebo zavřením obchodního domu, který dnes hlásí vysoké tržby. Lidé se zde dokonce přetahovali o všechno možné. (JŠ)
     
    22:03
    Když u nás v kanceláři v sedm večer zazvonil zřízenec České pošty, chvíli jsme si mysleli, že přišel konec světa, ale s doručovateli ještě přesto nebyl konec. V osm přinesl messanger vánoční dárek od klubu HC Lev Praha. Kromě kalendáře přinesl pivo a slivovici s etiketou s názvem klubu. Onlajny jsou mediálním partnerem tohoto klubu a za dárek upřímně děkují! Pivo si dám sám dneska před spaním, ale slivovici schováme na esporťácký sraz, který si dáme v červenci buď někde u Plzně nebo někde jinde, přijde-li konec světa. (DAS)
     
    22:01
    Kromě katastrof dnešní den přinesl i dobré zprávy. Ministerstvo financí oznámilo, že vzhledem k dřívějšímu ukončení kalendářního roku se sníží deficit státního rozpočtu z původně plánovaných 105 mld. na 103,2 mld. Kč. "Je to další potvrzení, že vláda rozpočtové odpovědnosti je úspěšná," stojí v prohlášení úřadu. (MSL)
     
    21:55
    Jedna z nejznámějších a nejslavnějších postav Spojených států amerických, Homer Simpson, nemá zrovna optimistické vyhlídky. Už i ve Springfieldu začínají mít obavy. (DM)


     
    21:43
    Hlášení z České Lípy: „Tma jak v pytli, zima jak v Rusku. Teplý čaj však pomáhá.“ Zatím nejsou hlášeny žádné katastrofy. (DBE)
     
    21:29
    Informace z Havlíčkova Brodu hovoří o poslední místní discoparty, na které v tuto chvíli zaznívají tóny písně „Žijem len raz“. Účast na party je hojná, obyvatelé Havlíčkova Brodu jsou připraveni vypít všechen alkohol s tím, že se nemůže nechat zničit to nejkrásnější, co člověk stvořil. (RWA)
     
    21:13
    Zpravodaj z Mladé Boleslavi Michal Miškovský nás informuje, že ve středočeském městě aut očekávají konec světa u pokeru a konec se asi skutečně blíží, protože vyhrávají výhradně ti nejslabší... (DAS)
     
    20:59
    Situace začíná být vážnou. Přestože máme v terénu rozeseto několik desítek zpravodajů, prakticky nikdo se nám neozývá. Vypadá to, že se něco blíží.
     
    20:35
    Od našeho plzeňského zpravodaje se dozvídáme, že na západě Čech se neděje nic zvláštního. Lidé jsou povětšinou schovaní ve svých příbytcích a vyčkávají, co se bude dít. Pokud sledujete náš přenos a nemáte co na práci, udělejte si pěkný filmový večer. Například velmi oblíbený snímek, který momentálně frčí, je 2012. (MKR)
     
    20:08
    Před malou chvílí bylo na facebooku sdíleno šokující video, které dokazuje nenormální jevy, dějící se v souvislosti s dnešním osudným dnem. Nastal začátek konce. (RWA)
     
    19:49
    Televize Nova odvysílala ve své večerní zpravodajské relaci reportáž o vánočním šílenství, díky němuž byly přeplněny obchody. Pravda se nachází ovšem úplně někde jinde – všichni si plní košíky před velkým koncem. (RWA)
     
    19:35
    Aktuální informace z Olomouce. Zaměstnanci jednoho nejmenovaného rádia zjišťují, že konec světa byla fáma. Na podnikové oslavě Vánoc totiž obdrželi všichni zaměstnanci nové kalendáře pro rok 2013, podle kterého připadá zkáza na 5. ledna 2014, kdy kalendář z nepochopitelného důvodu končí. Na Hané tak lidé začínají znovu žít a vyrážejí do místních podniků.
     
    19:02
    Adam Reinberger na svém blogu zveřejnil video agentury Buzzman, pojednávající o možném marketingovém záměru, stojícím za dnešním koncem světa. Přesvědčit se můžete zhlédnutím videa na zmiňovaném webu.

    odvážní zpravodajové

    thejrc.org