Švýcarsko – Lotyšsko 7:2 (kon.) | USA – Německo 8:0 (kon.)
konec
USA
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
Německo
Čtvrtek 27.12.2012, 15:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Američané dominovali zápasu od první vteřiny do poslední a uštědřili Němcům celkem osmibrankový debakl. Jejich dva brankář Gibson a Gillies navíc udrželi čisté konto. To je ode mě vše, zítra se s vámi těším u sledování zápasu Česko - Finsko. (17:25:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Uvira se však nemůže pohnout od mantinelu.
     
    59:11
    Poslední minuta utkání, Němci jsou v útočném pásmu.
     
    58:30
    V tuto chvíli už je jasné, že desítku Američané svému soupeři neuštědří. Otázkou tak zůstává pouze to, zda se v závěrečných vteřinách neujme některá z německých střel.
     
    57:53
    Pfoderl to zkusil na Gilliese z pravého kruhu, opět neúspěšně.
     
    57:33
    Tohle byla trochu německá škoda. Draisaitl si všiml ve druhé vlně najíždějícího Riedera a poslal mu dobrou přihrávku, německý útočník ale kotouč vůbec netrefil.
     
    56:42
    Opět byli statistici k Němcům docela milosrdní, naměřili jim 24 střel, podle mého soudu jich ale bylo o poznání méně.
     
    56:06
    Také německá lavička dává prostor hráčům, kteří se na led běžně nedostávají. Bomba Stevena Bara končí zákrokem Gilliese.
     
    55:38
    Trochackova střela byla hodně nepřesná a nemohla tak Cuppera v německé brance nijak ohrozit.
     
    54:52
    Zápas se bez větších prodlev dohrává, o vítězství Spojených států americkcýh už není od první třetiny žádných pochyb, nevypadá to však ani na desítku.
     
    54:05
    Už jsou ale Spojené státy opět nastěhovány v útočném pásmu.
     
    53:31
    Američané drželi soupeře pod tlakem, do brejku však vystartoval Rieder, už byl sám před Gilliesem, ale nezkrotil divoký kotouč a bylo po akci. Výborný zákrok předvedl také vracející se Grimaldi.
     
    52:24
    Stadionem obíhá i přes relativně nízkou návštěvu mexická vlna.
     
    51:48
    Němci se snaží založit protiakci, ale to se jim zatím nedaří. Přechod útočné modré je dnes v jiné než přesilové situaci pro ně prakticky beznadějný.
     
    50:34
    USA právě vstřelilo branku!
    Teď ale německá obrana otevřela svou náruč SETHU JONESOVI, který dostal na mezikruží hodně času i prostoru k tomu, aby zakončil a svou úlohu splnil znamenitě. Svou bombou pod břevno opět přiblížilNěmce nepopulární desítce.
     
    50:07
    Vstupujeme do závěrečné desetiminutovky zápasu, která se asi bude odehrávat ve znamení německé snahy o dosažení alespoň čestného úspěchu.
     
    49:14
    Ještě předtím dostali stejný dvouminutový trest Galchenyuk s Mebusem, hraje se ve čtyřech, což samozřejmě více sedí pohybově lépe připraveným Američanům.
     
    48:35
    USA právě vstřelilo branku!
    Tiffels teď vyrobil v obranném pásmu neuvěřitelnou chybu, když při pokusu o založení útoku ztratil kotouč, kterého se zhostil TJ MILLER a někudy pod Cupperem navýšil americký náskok. Bez asistence.
    Marken.cz

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 1. Kuraly (Galchenyiuk, Barber), 9. Trouba (Pietila), 10. Galchenyuk (Kuraly, Barber), 21. Barber (Galchenyuk), 27. Gostisbehere (Gaudreau), 28. Hartman (Pietila, Bardreau), 49. Miller, 51. Jones


    USA: Gibson (41. Gillies) - Murphy, McCabe, Jones, Reilly, Trouba, Gostisbehere - Kuraly, Galchenyuk, Barber - Miller, Gaudreau, Grimaldi - Lucia, Biggs, Trocheck - Bardreau, Pietila, Hartmna - Vesey
    Německo: Cupper (Trautmann) - Meirandres, Kronthaler, Ketterer, Keller, Haase, Faber, Mebus, Bar - Draisaitl, Kahun, Rieder - Latta, Uvira, Ackermann - Kretschmann, Pfoderl, Tiffels - Sekesi, Pauli, Reimer

    Rozhodčí: Kulakov (Rusko), Smith (Kanada) - Kaderli (Švýcarsko), Puolakka (Finsko)
    bahis siteleri