Česko – USA 0:7 (kon.) | Finsko – Německo 8:0 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 4:3 (po s.n.)
konec
Česko
0:7 (0:1, 0:5, 0:1)
USA
Středa 02.01.2013, 10:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Pátá využitá přesilovka Američanů v tomto zápase. Bomba Trouby od modré čáry byla přesně tečována TJ MILLEREM a sedmá pohroma je na světě. Tady už byl Machovský bezmocný. Asistence: Jason Trouba.
     
    39:47
    USA právě vstřelilo branku!
    JOHN GAUDREAU kompletuje hattrick. Opět ze svého oblíbeného místa na zadní tyči, kde ho tentokrát přesně našel TJ Miller. Zdá se, že až ubráníme nějaké oslabení, bude to na lahev šampaňského. Asistence: TJ Miller.
     
    32:13
    USA právě vstřelilo branku!
    David Musil udělal v dnešním zápase už několikátou chybu, po níž neudržel kotouč na útočné modré čáře a RILEY BARBER vykoupal Machovského. Američanům vyjde vše na co sáhnou.
     
    28:45
    USA právě vstřelilo branku!
    V Ufě začíná hrozit debakl. Češi moc dobře ví, jak jim nejde hra v oslabení a přesto do něj pořád chodí. Teď jejich lehkovážnost trestá RILEY BARBER, čtrnáctá americká střela na branku, čtvrtý gól. Asistence: Alex Galchenyuk, Jason Trouba.
     
    21:08
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu mizerný vstup do třetiny. Troubovu střelu ještě dokázal vyrazit Bartošák, RYAN HARTMAN pak stál s dorážkou na sprívném místě a zvyšuje americké vedení. Asistence: Jason Trouba.
     
    20:28
    USA právě vstřelilo branku!
    No a ubránit se nám jí nepovedlo. Opět stejná situace jako při první brance, na zadní tyči zůstal osamocený JOHN GAUDREAU a potkává nás nejhorší možný vstup do třetiny, jaký existuje. České oslabení na turnaji bohužel oporou není.
     
    11:45
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak to je škoda. Zbytečný Jaškinův faul nás teď stojí první inkasovanou branku. JOHN GARDREAU dorazil za Bartošákova záda tečovanou střelu Jasona Trouby. Bohužel brzy prohráváme. Asistence: Jason Trouba.
    Marken.cz

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 12. Gardreau (Trouba), 21. Gaudreau (Miller, McCabe), 22. Hartman (Trouba), 29. Barber (Galchenyuk, Trouba), 33. Barber, 40. Gaudreau (Miller), 45. Miller (Trouba)


    Česko: Bartošák - Musil, Hrbas, Šidlík, Štencel, Jeník, Pavelka, Urbanec - Hertl, Hyka, Jaškin - Beran, Švihálek, Sedlák - Frk, Faksa, Beránek - Koblasa, Vrána, Tomeček, Němec.
    USA: Gibson - Murphy, Reilly, Trouba, Sieloff, Jones, McCabe - Kuraly, Galchenyuk, Barber - Miller, Gaudreau, Vesey - Bardreau, Pietila, Hartman - Lucia, Biggs, Grimaldi, Trocheck.

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Smith (CAN) - Kaderli (SUI), Raming (RUS)
    thejrc.org